agaj44
Fanka BB :)
Witajcie,
Bodzinka trzymaj się dzielnie mimo przeszkód tego świata
Ewa utul dzielnego Franka od Lenki
Aluśka wiem co przeżyłaś, też mieliśmy taką akcję....Ważne, że wszystko się dobrze skończyło
Ja się kończę psychicznie....W nocy coś się Lenie działo i budziła się co 30-40minut....Dopiero usnęła od 8 do 10 bez przerwy....A przed chwilą urządziła mi taki atak złości, że myślałam że nie zapanuję nad sobą....
Macie jakieś sposoby na reagowanie podczas takich ataków? Zaznaczam, że przytulanie nie pomaga, bo kopie mnie i wyrywa się....Wyciąga ręce żeby ją wziąć po czym się wyrywa.Posadziłam ją w końcu na podłodze i nie reagowałam, powiedziałam że jak się uspokoi to ją wezmę na ręce. Poskutkowało, usnęła mi na rękach. Ja wiem, że czeka każdą z nas takie zachowanie i pewnie tak do tych 3 lat to będzie coraz więcej, ale ja siedzę non stop sama z Leną i wariuję...Mój facet jak przyjdzie z pracy to mówi, że
1.zmęczony
2. Lena mnie nie chce, tylko mamę więc jak ja mam z nią się bawić??
Efekt jest taki, że ja czasu dla siebie mam może 1h na miesiąc......
Nie wiem jak to rozwiązać a wiem, że dobrze się nie skończy....dla mnie albo również dla Leny..:-
-(
Bodzinka trzymaj się dzielnie mimo przeszkód tego świata
Ewa utul dzielnego Franka od Lenki
Aluśka wiem co przeżyłaś, też mieliśmy taką akcję....Ważne, że wszystko się dobrze skończyło
Ja się kończę psychicznie....W nocy coś się Lenie działo i budziła się co 30-40minut....Dopiero usnęła od 8 do 10 bez przerwy....A przed chwilą urządziła mi taki atak złości, że myślałam że nie zapanuję nad sobą....

1.zmęczony
2. Lena mnie nie chce, tylko mamę więc jak ja mam z nią się bawić??
Efekt jest taki, że ja czasu dla siebie mam może 1h na miesiąc......

Nie wiem jak to rozwiązać a wiem, że dobrze się nie skończy....dla mnie albo również dla Leny..:-