reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dziewczyny, wszystkiego najlepszego dla roczniaków :*****
Mam nadzieję, że imprezy się udały :tak:

Ja dziś prawie cały dzień miałam zalatany, dlatego dopiero teraz mogłam poczytać co się od wczoraj działo na forum.

reklama
Hej!
JA też po imprezce, imieninowej dla odmiany;-) Wyżerka była, że hej, więc na wagę nawet nie wchodzę...przez tydzień:sorry2:
Młody dziś w ogóle nie spał w ciągu dnia:eek: No nie dało się go uśpić, chyba mu było szkoda - tak spać w gościach.

Ewa, Kaczucha - Torty świetne:tak:

Bodzia - szalejesz z tym wspominkami:-D Fajny filmik, jak wszystkie twoje zresztą:tak:
Olcia - ja mam sprawdzony przepis na śląskie (uwielbiam:tak::tak::tak:) proporcje - 3/4ziemniaków i 1/4 mąki ziemniaczanej, jajka (zależnie od ilości). Zwykłej mąki nie dodaję. Wychodzą sprężyste, takie prawdziwe domowe śląskie, mmmmmm, pycha:tak:

witam
ciekawe jak imrpezki... najlepszego dla solenizantów...
my za tydzien
dzisiaj zrobilam wstepne zakupy, zaliczyłam galerię z Paulinką w nadziei ze sie sfotografuje z Mikołajkiem a ona wolała isc na lody, frytki i pojezdzic po ruchomych schodach...
musze sobie dobrze rozplanowac co w jaki dzien uszykuje to moze obedzie sie od brania dnia wolnego w piatek..
ewa super torcik
Bodzia fajnie ze juz macie imprezka za sobą....

a ja nie wiem co robic bo ta wysypka Ali to mi mało na alergiczną wygląda, nie wiem czy ni epojde do innej lekarki a moze na pogotowie ???
rany teraz to najlepiej miec doktorat ze wszystkiego i liczyc na siebie...:-(

właśnie wyszli goście (siorka z mężem i dzieciakami)...

wiecie co, te kluski jak je podałam wieczorem (podsmażyłam na masełku) to były zupełnie inne niz na obiad....takie właśnie sprężyste, a nie rozlazłe jak wcześniej. O wiele lepsze. I wszystkim smakowały bardzo...dziwne to strasznie

wypiłam dwa desperadosy i zastanawiamy się z mężem co zrobić z tak fajnie rozpoczętym wieczorkiem... pewnie jakiś film...

Ostatnia edycja:
To ja trzecia :)

Maksiu spał z nami do 9:40 :) co prawda budził się w nocy, ale to pewnie przez zatkany nosek :/

Czekamy na zdjęcia i opisy z imprez :)))

Witam się i ja
na szybciocha, bo maluśka niedługo się chyba już zbudzi, ja wczoraj poleżałam tylko chbya pół godzinki, ale leki działają i już jest lepiej, tylko że dziś to się przymuszam do leżenia maxymalnie, no ale jest mama i nie chcę jej dać do zrozumienia że cośkolwiek się dzieje.
imprezka w miarę udana, goście dopisali, jedzenie smakowało, tort był kupiony, maluśka zachowywała się w miarę grzecznie, więc chyba impra zaliczona. ale w sumie cieszę się że już po wszystkim

reklama
Do góry