reklama
cristalrose
Fanka BB :)
Hej!
JA też po imprezce, imieninowej dla odmiany;-) Wyżerka była, że hej, więc na wagę nawet nie wchodzę...przez tydzień
Młody dziś w ogóle nie spał w ciągu dnia
No nie dało się go uśpić, chyba mu było szkoda - tak spać w gościach.
Ewa, Kaczucha - Torty świetne
Bodzia - szalejesz z tym wspominkami
Fajny filmik, jak wszystkie twoje zresztą
Olcia - ja mam sprawdzony przepis na śląskie (uwielbiam

) proporcje - 3/4ziemniaków i 1/4 mąki ziemniaczanej, jajka (zależnie od ilości). Zwykłej mąki nie dodaję. Wychodzą sprężyste, takie prawdziwe domowe śląskie, mmmmmm, pycha
JA też po imprezce, imieninowej dla odmiany;-) Wyżerka była, że hej, więc na wagę nawet nie wchodzę...przez tydzień

Młody dziś w ogóle nie spał w ciągu dnia

Ewa, Kaczucha - Torty świetne

Bodzia - szalejesz z tym wspominkami

Olcia - ja mam sprawdzony przepis na śląskie (uwielbiam

witam
ciekawe jak imrpezki... najlepszego dla solenizantów...
my za tydzien
dzisiaj zrobilam wstepne zakupy, zaliczyłam galerię z Paulinką w nadziei ze sie sfotografuje z Mikołajkiem a ona wolała isc na lody, frytki i pojezdzic po ruchomych schodach...
musze sobie dobrze rozplanowac co w jaki dzien uszykuje to moze obedzie sie od brania dnia wolnego w piatek..
ewa super torcik
Bodzia fajnie ze juz macie imprezka za sobą....
a ja nie wiem co robic bo ta wysypka Ali to mi mało na alergiczną wygląda, nie wiem czy ni epojde do innej lekarki a moze na pogotowie ???
rany teraz to najlepiej miec doktorat ze wszystkiego i liczyc na siebie...:-(
ciekawe jak imrpezki... najlepszego dla solenizantów...
my za tydzien
dzisiaj zrobilam wstepne zakupy, zaliczyłam galerię z Paulinką w nadziei ze sie sfotografuje z Mikołajkiem a ona wolała isc na lody, frytki i pojezdzic po ruchomych schodach...
musze sobie dobrze rozplanowac co w jaki dzien uszykuje to moze obedzie sie od brania dnia wolnego w piatek..
ewa super torcik
Bodzia fajnie ze juz macie imprezka za sobą....
a ja nie wiem co robic bo ta wysypka Ali to mi mało na alergiczną wygląda, nie wiem czy ni epojde do innej lekarki a moze na pogotowie ???
rany teraz to najlepiej miec doktorat ze wszystkiego i liczyc na siebie...:-(
właśnie wyszli goście (siorka z mężem i dzieciakami)...
wiecie co, te kluski jak je podałam wieczorem (podsmażyłam na masełku) to były zupełnie inne niz na obiad....takie właśnie sprężyste, a nie rozlazłe jak wcześniej. O wiele lepsze. I wszystkim smakowały bardzo...dziwne to strasznie
wypiłam dwa desperadosy i zastanawiamy się z mężem co zrobić z tak fajnie rozpoczętym wieczorkiem... pewnie jakiś film...
wiecie co, te kluski jak je podałam wieczorem (podsmażyłam na masełku) to były zupełnie inne niz na obiad....takie właśnie sprężyste, a nie rozlazłe jak wcześniej. O wiele lepsze. I wszystkim smakowały bardzo...dziwne to strasznie
wypiłam dwa desperadosy i zastanawiamy się z mężem co zrobić z tak fajnie rozpoczętym wieczorkiem... pewnie jakiś film...
Ostatnia edycja:
krolcia
Dobry;-)
Pierwsza?
W sumie co ja się dziwię weekend przecież.
Pierwsza?

W sumie co ja się dziwię weekend przecież.

89gwiazdeczka89
witam widac imprezki udane takze czekamy na zdjecia
89gwiazdeczka89
ainah 9.40 to dla mnie marzenie mój zazwyczaj wstaje o 6 albo i wczesniej i za zadne skarby nie umiem go przestawic 

Witam się i ja
na szybciocha, bo maluśka niedługo się chyba już zbudzi, ja wczoraj poleżałam tylko chbya pół godzinki, ale leki działają i już jest lepiej, tylko że dziś to się przymuszam do leżenia maxymalnie, no ale jest mama i nie chcę jej dać do zrozumienia że cośkolwiek się dzieje.
imprezka w miarę udana, goście dopisali, jedzenie smakowało, tort był kupiony, maluśka zachowywała się w miarę grzecznie, więc chyba impra zaliczona. ale w sumie cieszę się że już po wszystkim
na szybciocha, bo maluśka niedługo się chyba już zbudzi, ja wczoraj poleżałam tylko chbya pół godzinki, ale leki działają i już jest lepiej, tylko że dziś to się przymuszam do leżenia maxymalnie, no ale jest mama i nie chcę jej dać do zrozumienia że cośkolwiek się dzieje.
imprezka w miarę udana, goście dopisali, jedzenie smakowało, tort był kupiony, maluśka zachowywała się w miarę grzecznie, więc chyba impra zaliczona. ale w sumie cieszę się że już po wszystkim
reklama
89gwiazdeczka89
wrublik to swietnie ze imprezka udana a teraz nic tylko dopoczywaj i sie relaksuj
Podziel się: