reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hejka.;-)
U nas też dziś noc spokojna. Młody obudził się nieco później niż zwykle i jeszcze pół godzinki pobaraszkował w łóżeczku.:tak:

Ewa świetny tort. A boki też dorobisz w te paski? Czy już nie?

reklama
Hejka!
Ja po fryzjerze, Idek śpi - żyć nie umierać ;-)

Cristal - też mi smaka narobiłaś... i to nie ciastkami, bo ja za chałwą nie przepadam ;-)
A pieluszki zaprezentuj. Jak wyjdą, to może interesik rozkręcisz - chętnie odkupię :-) Ja też o szyciu przez momencik pomyślałam, ale zaraz sobie uświadomiłam, że ze mnie raczej plastyczne beztalencie i że maszyny nie posiadam :sorry:

Coś jeszcze miałam, ale zapomniałam :zawstydzona/y:

jejku od 10 do 15.30 przerwa!!! szok!

ja właśnie zrobiłam obiad. Pierwszy raz skusiłam się na kluski śląskie, ale wyszły bleeee takie krochmalowe...w przepisach jest nap9isane by używać tylko mąki ziemniaczanej, ale chyba ze zwykłą byłyby lepsze.
bodzia jak Ty robisz?
za to okrasa była pyyyyszna:tak:

ja tylko w weekendy moge Was nadrobic, bo wtedy niewiele piszecie ;-)

ja dzis mam dzien lenia - na obiad poszlismy do baru, ktory uwielbia Ninka. i odmiawiam sprzatania. mam zamiar lezec na kanapie i tyle :-)

i pochwale sie - od wczoraj wieczorem odsmoczkowuje Alicje. juz najwyzszy czas, bo ten smoczek jest juz praktycznie niepotrzebny. przed zasypianiem i tak zwykle wyrzuca go z lozeczka, tylko w nocy w sumie sie przydawal, bo jak sie obudzila, to wystarczylo zatknac i juz. ale dzis w nocy poglaskalam ja i dalam pic i tez usnela. takze mysle, ze sie uda :-)

ewa
- tort super :) ja jednak bede zamawiala, bo Alicja m urodziny 25.12 i zeby wszystko przygotowac lacznie z torem, musialabym siedziec w wigilie i boze narodzenie w kuchni, a to mi sie nie usmiecha ...

UDANYCH IMPREZ!!!

my też dziś urządzaliśmy imprezę :-)

jesteśmy już po ;-)

ja swojej małej upieklam 2 torciki :happy2:
jeden malutki tylko do "użytku" jubilatki i jeden duży dla wszystkich; do tego starałam sie zrobić ładne kwiatki i misia, ale jak wyszlo tak wyszlo :sorry: także chciałam Wam pokazać co stworzyłam

IMG_3014.jpg

Hello
Podczytywałam Was dzisiaj,ale za dużo nie popisałyście,ale przecież week jest i imprezki roczników :-)
Super torciki zrobiłyście,ja się nawet za torta nie zabieram bo to byłaby porażka i zdaje się na mamę moją :-)

Mikolo śpi już od 30 min,wcześniej zasnął bo nie spał popołudniu,oby pospał długo,ale to marzenia nie do spełnienia heh

Olcia ja robie ze zwykłą...
Padam na twarz....Oczywiście T maniane odwaliła... Ale co tam...torcik sliczny i pyszny, roczniak oblowiony na maksa ;-) Tylko marudkał troszke bo zabki.
Łapka poszła w kierunku różańca ale nie, jednak kieliszek.;-);-) Potem różaniec i wkładal go do kieliszka. Na pieniążki nawet nie spojrzał ;-) He he he he he
Chciałam ich jutro wziąśc do reala na fotki z Mikusiem ale nie wiem czy dam rade....

Olcia ja robie ze zwykłą...
Padam na twarz....Oczywiście T maniane odwaliła... Ale co tam...torcik sliczny i pyszny, roczniak oblowiony na maksa ;-) Tylko marudkał troszke bo zabki.
Łapka poszła w kierunku różańca ale nie, jednak kieliszek.;-);-) Potem różaniec i wkładal go do kieliszka. Na pieniążki nawet nie spojrzał ;-) He he he he he
Chciałam ich jutro wziąśc do reala na fotki z Mikusiem ale nie wiem czy dam rade....

a czemu T odwaliła manianę?

No i super ze wszystko się udało i solenizant zadowolony,bo to najważniejsze.Widzisz nie potrzebne było zamartwianie się :-)

reklama
Do góry