reklama
mamolka
Fanka BB :)
Gosia- pomyśl o pozytywach będziesz miała wózek i nie będziesz musiała tych zakupów taskać
No to Frulo pospał... Godzinkę... Szaleństwo :/
Wrublik, ja polecam moje imię Krótkie, zgrabne, generalnie dość dobrze się kojarzy. Można zmieniać na różne sposoby A Michalinę znam jedną i na studiach dalej wszyscy na nią mówili Miśka
Wrublik, ja polecam moje imię Krótkie, zgrabne, generalnie dość dobrze się kojarzy. Można zmieniać na różne sposoby A Michalinę znam jedną i na studiach dalej wszyscy na nią mówili Miśka
Wrublik, Ewa - też mi się Ewa podoba. Wprawdzie wolałabym Iwa, ale na takie imię nie zgodziłby się Małżon, a i USC pewnie by robił problemy. Dlatego stwierdziłam, że jeśli się zdecydujemy na kolejnego dzidziusia i urodzi się dziewczynka, to będzie Ewa - zawsze można ją na Iwę przerobić
Dzidosławska już od 1,5 godziny powinna spać, a ona w łóżeczku macha nogami i gada z psem Nosz kurcze, jak do 12 nie zaśnie, to idziemy na spacer bo muszę w końcu zakupy jakieś obiadowe zrobić
Dzidosławska już od 1,5 godziny powinna spać, a ona w łóżeczku macha nogami i gada z psem Nosz kurcze, jak do 12 nie zaśnie, to idziemy na spacer bo muszę w końcu zakupy jakieś obiadowe zrobić
hehe a wiesz że już brałam pod uwagę to imię? to jest jedna z wersji o której nie będe nikomu mówiła, żeby znowu mi nie powymyślali przykładówNo to Frulo pospał... Godzinkę... Szaleństwo :/
Wikunia miała być na początku Zosieńką, ale że w rodzinie S. dwie ciotki zmarły zbyt wcześnie, to przesądy nakazały unikac tego imienia, a Ewunia może zaistnieć obok Wikuni i Anuli :-)
U
użytkowniczka r
Gość
Wrublik masz jeszcze trochę czas,a nóż widelec imię samo przyjdzie jak się dzidziunia urodzi :-)
Antylopka
Potrojna mamuska
jakbym siebie widziała dosłownie, C. jak zabiera rano Zuzię żebym dospała godzinę zanim on do pracy pójdzie to zamyka za sobą wszystkie drzwi bo wie, ze każdy głosik wydany przez Zuzię mnie zaraz obudzi, w sobotę to samo jest, zamiast pospać do 8-9 jeśli on wstanie i ją weźmie, to ja i tak zaraz do nich dołącze, bo jak wiem, że wstali oboje to mnie już spać nie chce:-)
nauczysz sie przy drugim dziecku - slogan; ale prawdziwy
ja to potrafie w weekend poduszke na ucho przycisnac, ze nie slysze, jak mlody chce zagadywac i czekam jak maz wstanie, hehe
albo ubieram Adama, zostawiam z mezem i sama ide spac do Wikunii
lolWczoraj była teściowa i do mnie taki tekst:
T: Renia ty nie jesteś w ciąży?
JA:Nie,chyba nie,nie wiem,ale raczej nie :-)
T: A bo masz taki brzuszek...
JA:
T: Ja przepraszam itp...
Heh później wieczorem za każdym razem jak szłam przez przedpokój to lukens w lustro heheh
niektorzy w jeszcze glebszym zadupiu, nie przejmuj sieW ogóle to na spotkania prosze sie umawiac na privie :/ bo mnie tu na zadupiu zal dupe sciska ze zadnej z Was nie ma i nie mam se z kim kawki wypic
lubie takie reakcjehehe dobre! moja 3,5 latka ma podobne akcje, pamiętacie jak ją pogryzły komary, ona stwierdziła że to osa, iże osa ma przylecieć ją przeprosić i dać buzi
reklama
tak dziewczyny czas to ja na pewno mam tyle samo co i zeszłe ciąże, a i tak przychodziło imię pod sam koniec ciąży, to może teraz dam z tym na spokój, a dopiero miesiąc przed porodem sobie pomyślę
Gosia może ci Miki chce powiedziec co on chce na tych zakupach kupić, albo może wie że idziesz nie do jego ulubionego sklepu?
Gosia może ci Miki chce powiedziec co on chce na tych zakupach kupić, albo może wie że idziesz nie do jego ulubionego sklepu?
Podziel się: