reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Szlag..Jak nie urok...
Odebrałam z przedszkola wrzeszczącego Lolka..Ucho go boli..Pediatra od 14...Dostał nurofen i śpi..Dobrze wczoraj czułam, że cos jest nie tak...A Fifi niby lepiej ale marudny jak 100 bandytów, i jak wczoraj spał mało tak dzis to odrabia..Śpi i spi i śpi..Ja juz nie wiem o co kaman...

My zaczęłyśmy dziś dzień o 5 rano :crazy:. Maluśka nie schodziła mi z rąk aż do wyjścia do pracy. Nawet ubrać po ludzku mi się nie dała. Dwójka górna się przebija...
Wrublik ponawiam pytanie o rozmiar Twojej małej bo chciałam ci trochę rzeczy dopakować do mleka - wejdzie w 74? No i odpoczywaj kochana!
Tulaski dla wszystkich obolałych mam. Zdrówka dla Idusiaka, Lolka, Wojtusia i reszty potrzebujących maluchów.

Bodzia tulkam ci syncia!
Thinka :zawstydzona/y: widzisz pomyślałam że muszę ci odpisac i cos mi tu w pracy przeszkodziło - tak 74 rozmiar spokojnie wchodzimy, dzięki w ogóle że o tym pomyślałaś! :tak:

Szlag..Jak nie urok...
Odebrałam z przedszkola wrzeszczącego Lolka..Ucho go boli..Pediatra od 14...Dostał nurofen i śpi..Dobrze wczoraj czułam, że cos jest nie tak...A Fifi niby lepiej ale marudny jak 100 bandytów, i jak wczoraj spał mało tak dzis to odrabia..Śpi i spi i śpi..Ja juz nie wiem o co kaman...

Uuuu nie dobrze:no:. Pewnie nie obejdzie się bez antybiotyku jeśli to zapalenie. &&& dla starszaka. Napisz po wizycie co i jak.

A ja złamałam ulubioną łyżeczkę do karmienia Daniela.:crazy:

Krolcia ucho tak zawoskowane,że nie widać..:no:Antybiotyk dostał bo do tego swisty w oskrzelach:crazy:I skierowanie do laryngologa i kropelki do uszne...Ech zeby tylko na tym sie skończyło..
Czy jeszcze jakis chlopczyk pomyk w 68/74/??????????

Złapałam gumę:wściekła/y:. Wrrrrrrrrrrrr. Dobrze, że z przedszkola to jakieś 2 km tylko. I żeby nie było, że nie umiem(opinia facetów o kobietach:crazy:) próbowałam choć poluźnić śruby. Doopa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!!!!!! Prędzej się osram niż je odkręcę!!!!! :wściekła/y:

Cześć dziewczyny,

Proszę o trzymanie mocno kciuków za mojego kochanego dziadka, powinien właśnie mieć operację i bardzo się boje jak będzie...

Potem obiecuję was doczytac i przepraszam, że od razu tego nie robię...

Wiolcia, będzie dobrze!

Franek był dziś sam w żłobku chwilę. Od razu zaprzyjaźnił się z najstarszą - Alą. Dała mu swoją ulubioną zabawkę ;) Myślałam, że będzie siedział i się przyglądał głównie, ale już po paru minutach zaczął zabierać dzieciom zabawki :/ Na szczęście ładnie oddawał, jak go ktoś upomniał ;)
Więc próba generalna zaliczona. Jutro zostaje od 12 do 16...:/

Właśnie wypiłam litr lodowatego mleka. Nie mogłam się powstrzymać. A przecież ja nie lubię mleka...:/

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie wypiłam litr lodowatego mleka. Nie mogłam się powstrzymać. A przecież ja nie lubię mleka...:/
ewidentnie to wygląda na ciążowe zachcianki :-D:-D:-D:-D:-D

Wiolcia -kciuki zaciśnięte!!!!!
Krolcia -współczuję gumy! ja bym kopnęła taki samochód i niech gadają co chcą a naprawa samochodu choćby wymiana koła, to nie moja sprawa, ja w samochodzie tylko jeżdzę

Do góry