reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ewa ty mi tu o owocach... ja się w domu rzucę się na wszystko chyba co jadalne :D jedną mandarynką to bym nie trafiła nawet na jeden ząb, o ale już mam czas do domku

reklama
Idulińska śpi, więc nie mam wyjścia - ide się uczyć :-(

Gosia - dzięki za fatygę. Cena rzeczywiście nie jest rewelacyjna. Poszukam w Polsce, może też się jakieś wyprzedaże trafią :-)

Ewa - jedna mandarynka? Ja bym chyba nawet smaku nie poczuła.
I Twoja dieta mnie natchnęła na kolejne ciasto. Tym razem pomieszałam dwa przepisy i zobaczymy, co wyjdzie.

Ale powiem Wam, że dopiero na takiej diecie człowiek się przekonuje, ile podjada w ciągu dnia. Już kilkanaście razy przeszłam dziś koło talerzyka z ciasteczkami owsianymi i pewnie za każdym razem bym jakieś wzięła ;) Pod Urzędem Miasta stała kobieta z obwarzankami i też miałam ochotę sobie kupić. Nie mówiąc już o pysznych jabłkach, które mam na stole ;)

Dzwoniłam do lekarza, mam podawać tantuum verde i obserwować ( zwłaszcza w nocy), czy nie ma problemów z oddychaniem, bo to może być zapalenie krtani. Mam nadzieję, że nie. Jutro idę do lekarza, oby tylko synusiowi się nie pogorszyło :/

Ainah, tantum verde bardzo pomaga - dawałam je Frankowi jak chrypiał po trzydniówce. Też się martwiliśmy, bo kilka dni ta chrypka się utrzymywała, czasami była tak wielka, że ledwo głos z siebie wydobywał. Ale osłuchowo był czysty, nawet gardło nie było bardzo zaczerwienione. Trzymam kciuki, żeby i Was się na tym skończyło.

Pucko śpi i chyba już nie zdążymy pójść dziś na spacer. Ale to nic. Cieszę się strasznie, bo zjadł dziś cały obiad i w ogóle nie marudził. Chyba przestał go boleć ten ząb. Uff...:)

jej w ogole obdzwonilamkolezanki i wszystkie chore co to za wirus si eprzytplatal straszny. a i moj maz zostal bez pracownikow dzisiaj obydwaj chorzy i on sam z natlokiem pracy biurowej...

w ogole to dalam ogloszenie o niani i nie minelo 5 minut a juz 6 odpowiedzi mialam. nie sądziłam ze tyle chętnych jest

Pucko śpi i chyba już nie zdążymy pójść dziś na spacer. Ale to nic. Cieszę się strasznie, bo zjadł dziś cały obiad i w ogóle nie marudził. Chyba przestał go boleć ten ząb. Uff...:)
jak to przeczytałam od razu pomyślałam co robi mój ginek u Ewy :D
ech diety nie dla mnie - siedzę obżarta spaghetti i pękam

reklama
Do góry