reklama
Idulińska śpi, więc nie mam wyjścia - ide się uczyć :-(
Gosia - dzięki za fatygę. Cena rzeczywiście nie jest rewelacyjna. Poszukam w Polsce, może też się jakieś wyprzedaże trafią :-)
Ewa - jedna mandarynka? Ja bym chyba nawet smaku nie poczuła.
I Twoja dieta mnie natchnęła na kolejne ciasto. Tym razem pomieszałam dwa przepisy i zobaczymy, co wyjdzie.
Gosia - dzięki za fatygę. Cena rzeczywiście nie jest rewelacyjna. Poszukam w Polsce, może też się jakieś wyprzedaże trafią :-)
Ewa - jedna mandarynka? Ja bym chyba nawet smaku nie poczuła.
I Twoja dieta mnie natchnęła na kolejne ciasto. Tym razem pomieszałam dwa przepisy i zobaczymy, co wyjdzie.
Ale powiem Wam, że dopiero na takiej diecie człowiek się przekonuje, ile podjada w ciągu dnia. Już kilkanaście razy przeszłam dziś koło talerzyka z ciasteczkami owsianymi i pewnie za każdym razem bym jakieś wzięła Pod Urzędem Miasta stała kobieta z obwarzankami i też miałam ochotę sobie kupić. Nie mówiąc już o pysznych jabłkach, które mam na stole
Dzwoniłam do lekarza, mam podawać tantuum verde i obserwować ( zwłaszcza w nocy), czy nie ma problemów z oddychaniem, bo to może być zapalenie krtani. Mam nadzieję, że nie. Jutro idę do lekarza, oby tylko synusiowi się nie pogorszyło :/
Ainah, tantum verde bardzo pomaga - dawałam je Frankowi jak chrypiał po trzydniówce. Też się martwiliśmy, bo kilka dni ta chrypka się utrzymywała, czasami była tak wielka, że ledwo głos z siebie wydobywał. Ale osłuchowo był czysty, nawet gardło nie było bardzo zaczerwienione. Trzymam kciuki, żeby i Was się na tym skończyło.
Pucko śpi i chyba już nie zdążymy pójść dziś na spacer. Ale to nic. Cieszę się strasznie, bo zjadł dziś cały obiad i w ogóle nie marudził. Chyba przestał go boleć ten ząb. Uff...
Pucko śpi i chyba już nie zdążymy pójść dziś na spacer. Ale to nic. Cieszę się strasznie, bo zjadł dziś cały obiad i w ogóle nie marudził. Chyba przestał go boleć ten ząb. Uff...
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
jej w ogole obdzwonilamkolezanki i wszystkie chore co to za wirus si eprzytplatal straszny. a i moj maz zostal bez pracownikow dzisiaj obydwaj chorzy i on sam z natlokiem pracy biurowej...
w ogole to dalam ogloszenie o niani i nie minelo 5 minut a juz 6 odpowiedzi mialam. nie sądziłam ze tyle chętnych jest
w ogole to dalam ogloszenie o niani i nie minelo 5 minut a juz 6 odpowiedzi mialam. nie sądziłam ze tyle chętnych jest
jak to przeczytałam od razu pomyślałam co robi mój ginek u EwyPucko śpi i chyba już nie zdążymy pójść dziś na spacer. Ale to nic. Cieszę się strasznie, bo zjadł dziś cały obiad i w ogóle nie marudził. Chyba przestał go boleć ten ząb. Uff...
ech diety nie dla mnie - siedzę obżarta spaghetti i pękam
reklama
Podziel się: