mamolka
Fanka BB :)
Mam umyte dwa z 4 okien---łeeee ale ze mnie leń- robię wszystko inne, a tych dwóch jakoś dokończyć nie mogę- ktoś chętny?? :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przede mną ta rzeczywistość już staje... mały fotelik mam - jeszcze Wikunia jeździ, niedługo trzeba kupić większy, no to będzie 3, hmmm tylko że my nawet samochodu nie mamy, ale muszę miec foteliki, bo w razie czego pożyczamy samochód teścia.Ja sobie ostatnio uświadomiłam, że w pewnym momencie będziemy musieli mieć min. 3 foteliki :/ Nieźle...:/
hmmm, ja jeszcze nawet starszej w zimie musiałam aplikować czopki, bo syropu żadnego nie mogła przełknąć do tego wymiotowała... no i właśnie najlepiej się sprawdza przez kolano...sarka miki już nie daje sobie czopka włożyć!! on się nie daje przewinąć, a o czopku to mowy nie ma...