reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

a mi słoneczko świeci prosto w twarz :D że mało co widzę w komputerze,
a ja zamierzam trochę jeszcze zainwestować w wielorazówki, mam tylko parę, bo oduczałam Anulkę od sikania w nich, tylko jakoś takie małe się okazały, że za jakiś czas musiałam wrócić do jednorazówek, bo tamte za mocno uciskały
wiem że mi się każda dodatkowa pieluszka wielorazowa się opłaci, bo będę używać i dla Wikuni i dla bobaska
cristal gdzie widziałaś (oprócz all) sprzedaż używanych? bo na allegro to nawet używki idą drogo

reklama
hello
a poaczatek
wrublik gratulacje wielkie :) !!! i szczesliwych 9 miesięcy :)

u nas chorobsko sie rozwinelo jasiek chyrla jak nie wiem i mu sie na szczescie wszystko odrywa, kataru nie ma i gorączki tez nie a to najważniejsze :) robimy inhalacje, smarujemy na noc mascia rozgrzewającą i oklepujemy sie do tego antybiotyk :/ ale mam nadzieje ze niedlugo przejdzie tym bardziej ze oprocz kaszlu po jaśku ne widać ze jest chory :) za to po mnie masakrycznie i po wszystkich domownikach

wściekli sie ostatnio z zaproszeniami na rozmowy w sprawie pracy dechy jak sie nikt nie odzywał tak teraz hurtem a ja zakatarzona ledwo co slysze bo mi na uszy siadło i gadaj tu przez telefon czy jedz na rozmowe. na dodatek moje wlosy nie wiem czy dotrą do poniedziałku a w poniedziałek jade na rozmowe do wro...

koljeny news to fakt ze moja tesciowa w kielcach dorwala kolezanke i sobie gadaly gadaly i si eokazala ze ma ta znajoma mieszkanie we wro 2 pokojowe zkuchnia w ktorym od 2 lat juz nie mieszka bo w rocila do kielc na stare lata a studentom bala sie wynajac i ktos doglada co jakis czas to mieszkanie :) i tesciowa dzisiaj idzie ja odwiedzic czy by nam nie wynajel za opieke nad mieszkaniem placenie czynszu bo ona placi czynsz a nawet nie uzytkuje mieszkania i za niewielka oplate wynajmowa :) moze sie uda wiec prosze o KCIUKI :) choc jakieś mam przeczucie ze to ie wypai ale może po znajomości ;) jak bedzie trzeba mozemy nawet jej odświeżyć to mieszkanie :)

bodzia
dzięki :) przyda się

w ogole zaprsili mnie na rozmowe do krajowego rejestru długów ale jak sobie poczytalam opinie to chyba zrezygnuje. bo nie zaciekawie sie tam pracuje z tego co wyczytałam oczywiście. mało opiń pozytywnych. więc mam jeszcze tydzien zeby sobie przemyślec nim pójde na rozmowe :) ale chyba odpuszcze

moj potwór się obudził i już mnie wnerwia aggrrrr ostatnio taki nerwus z niego ze nie moge

Missiiss no to kciuki za mieszkanie
oby się udało

wielorazówki (pieluchy) oglądałam przy K.
ale ponieważ po tygodniu trzymania K. w tetrze dostała zapalenia pępka (chyba źle wiązaliśmy i jakaś kupa musiała dotknąć pępka :( ) to wycofałam się z wielorazówek
przy A. nawet nie próbowałam

dzien dobry :D
Missiiss :D takie mieszkanie to bylby dla was super prezent od losu :) trzymam kciukasy mocno mocno :D to bylaby idealna sytuacja, a Jasiek jak taki chorusek to w zlobku moze byc masakra, moze popytaj lekarza o cos uodparniajacego dla niego? polecam tran no ale wiadomo.. cytrynowy wogole nie ma smaku ryby tylko oleistej cytryny ale np A jak czuje te cytryne to ja telepie :) na rybe tez :) wiec wynalazlam tu kapsulki dla bobasow od 0-3 lat no ale nie daje regularnie bo jej sie beka po tym strasznie i sie boje ze zwroci a ona jak zwraca to :/ caly zoladek

jenyy niewiem co mi sie pomylilo ze misia w ciazy :O:O:O
wogole na watku zamknietym :O:O:O hehe ja tam nie wchodze heheeh bo kondesacja ciazowa taka ze jeszcze sie zaraze :O :D

Wroblik ciesze sie z super wiesci :D !!! i z tego szwu o ktorym tak gledzilam :D to dobrze ze jest nisko i narazie nie jest narazony, pozniej pewnie tez bedzie dobrze tylko bedziesz musiala czesciej sie dogladac u lekarza :)

a ja wciagnelam chleb ze smalcem :) i teraz oczekiwanie na zmeczenie A bym mogla umyc podloge.. ooo dopadla lwa jezdzika wiec juz nie mam zycia bo bedzie sie po nim wspinac..

reklama
Do góry