reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

kliwia :) miło Cię poznać:) na pewno sobie poradzicie, no ale nie ma się co oszukiwać stres jest chyba u każdej z nas, taka natura nasza:)

A powiedz, byłaś już u lekarza?

reklama
no to super, kolejna wizyta na dniach:) ja mam swoją w tym tygodniu i już o niczym innym myśleć nie mogę:D

Dziewczyny trzymajcie jutro kciuki, kolejna wizyta u lekarza. Mam nadzieję, że zdjątka dostanę i usłyszę (a nie tylko zobaczę;-)) bijące serducho. Trochę się denerwuję, bo mam mieć usg genetyczne. Ale wierzę, że wszystko będzie ok.

Dobranoc wszystkim:)

agbar - kciuki zacisniete :tak:

ja 2 czerwca mam wizyte, a usg 10 czerwca - moj maz tez sie wybiera, bo jeszcze dzidziusia nie widzial.

ide spac, bo jutro do roboty :eek:

kliwia witaj i zaraz poczytam twoja historie :) jak cie dziewuchy naciagnely do pisania :) no i prawidlowo prosze ladniie sie duzo udzielac :0) hehe

natka znam krotkie i proste cw na przepone sluchaj poloz sie na plecach i poloz sobie ksiazke na brzuuchu dokladnie hmm na przeponie tzn w okolicach pepka ale nie na dzidziusiu tylko wyzej ciut i sprobuj oddychac przepona tak zeby ksiazka sie podnosila :) pamietam to cwiczenie na przepone jeszcze na lekcjach spiewu jako zadanie domowe :) i dojdziesz do wprawy. mezczyzni oddychanie przepona maja wrodzone my kobiety musimy sie tego uczyc :) to nie jest takie trudne :)

agbar
kciuki zacisniete :)

ewwe ja juz w ogole sie doczekac nie moge tego 2go ah i to jeszcze mam na 19,45 wizyte i pewnie godzinne opoznienie bedzie to wroce z wro do domu ok polnocy :/

Ostatnia edycja:
O Boże jak mi niedobrze....A już miałam ze 3 dni spokoju...Mamusiu....
A tak w ogóle to uwierzyć nie moge, że to już 12 tydzień i jeszcze chwila i II trymestr:-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej niunki :)

ewwe no jakbym nie dala rady mam nr do wiolci i mamolki wiec napewno ktorejs dam znac :) postaram sie zaraz jak wyjde z gabinetu ale mowie to moze byc ok 21 nawet :) jej jeszcze dwa dni bbrrr a ty na ktora masz wizyte ??

natka warto sprobowac jesli to potrzebne. ja nie pamietam jak przy porodzie oddychalam ale polozna mowila bardzo dobrze :) moze od tych cwiczenw szkole ja ciagle oddycham przepona i juz mi tak zostalo bo mam wyuczone :p

mm sniadanko , ogoreczek zielony mniam i pewnie bedzie mi sie cholernie odbijal :/ ale co tam mam ochote :) jak narazie rano sie obudzilam bez mdlosci ale po jedzeniu kto wie co to bedzie :)

milego dzionka kochane :)

Do góry