reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
tak z innej beczki. Nie wiem jak wy ale ja uwielbiam oglądac zdjęcia. Pomyślałam więc że w wątku "co nas dzisiaj cieszy" możemy no wrzucać zdjęcia znanych ludzi z dziećmi itp. Co wy na to?? jakoś ostatnio strasznie cicho tu u nas... a nie będę za żadne skarby otwierać nowego wątku Cop na to moderatorki??
I można zmienić tytuł wątku z "co nas dzisiaj cieszy" na "po godzinach pogaduchy" czyli o wszystkim i niczym
Dla rozrywki wklejam link ze zdjęciem Marty Wojciechowskiej z córką:
http://pomponik.pl/galerie/zdjecie-dnia/zdjecie-dnia/zdjecie,1192853,86
Śliczna ta mała, prawda??
I można zmienić tytuł wątku z "co nas dzisiaj cieszy" na "po godzinach pogaduchy" czyli o wszystkim i niczym
Dla rozrywki wklejam link ze zdjęciem Marty Wojciechowskiej z córką:
http://pomponik.pl/galerie/zdjecie-dnia/zdjecie-dnia/zdjecie,1192853,86
Śliczna ta mała, prawda??
Ostatnia edycja:
faktycznie jakoś tak cichutko
nawet nie ma zbytnio czego nadrabiać
ja już prawie wygrałam z bałaganem i zabawki w nowych szafach poukładane
pokoik nawet ładnie wygląda chociaż jest strasznie malutki:-(
głowa mniej już mnie boli!!!
aż chce się żyć!
nawet nie ma zbytnio czego nadrabiać
ja już prawie wygrałam z bałaganem i zabawki w nowych szafach poukładane
pokoik nawet ładnie wygląda chociaż jest strasznie malutki:-(
głowa mniej już mnie boli!!!
aż chce się żyć!
natka86
mamusia Zosieńki
dzień dobry
rzezcywiście śliczna ta malutka
dzisiaj jadę na badanie krwi i narazie czekam za mężem który stoi w korku i już mnie szlag trafia....
a usg mamy we wtorek o 10.30
rzezcywiście śliczna ta malutka
dzisiaj jadę na badanie krwi i narazie czekam za mężem który stoi w korku i już mnie szlag trafia....
a usg mamy we wtorek o 10.30
cristalrose
Fanka BB :)
Gufi ja też zamierzam rodzić w CZMP A nuż się tam spotkamy :-)
Mam termin, co prawda, na 28 listopada, ale to teoria, a praktyka wiadomo - chodzi swoimi ścieżkami;-)
Mam termin, co prawda, na 28 listopada, ale to teoria, a praktyka wiadomo - chodzi swoimi ścieżkami;-)
natka86
mamusia Zosieńki
sarka
trójkowa mama
Hej dziewczynki
Natka nic mi się nie wyświetla...
Dziewczyny które byłyście przeziębione,...jak sobie z tym poradziłyscie i czym?????????
Ja od wczoraj wieczór katar, ból gardła, drgawki, jestem rozbita i słaba((( czym można się poratować oprócz herbaty z cytryną i czosnkiem....jestem dentka
Natka nic mi się nie wyświetla...
Dziewczyny które byłyście przeziębione,...jak sobie z tym poradziłyscie i czym?????????
Ja od wczoraj wieczór katar, ból gardła, drgawki, jestem rozbita i słaba((( czym można się poratować oprócz herbaty z cytryną i czosnkiem....jestem dentka
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej dziewczynki
jakos i ja weny dzisiaj nie mam do pisania... moze dlatego ze sie pozarlam wczoraj ciut z m... tzn przeze mnie bo mu takiego smsa wyrabalam ze pewnie mu szczena opadla. ja jestem po badaniu moczu i crp sobie zrobilam po 15 odbiore wyniki to napisze czy juz mi to zapalenie przeszlo ale chyba nie bardzo bo mam jeszcze te uplawy lekko zoltawe:/ co mnie drazni a tu do wizyty jeszcze tydzien i 1 dzien:/
sarka kolderka po same uszy, na gardlo to chyba do ssania propolki sa czyu jakos tak a tak to mleko z maslem i czosnkiem i herbatka z pol cytrynki i dodatkiem miodku. syrop z cebuli ... i kuruj sie zebys szybko wyzdrowiala. a ja od wczoraj znow katar i glowa boli i w sumie chyba to od hormonow ten katar bo jak jestem chora to troche inny jest...
ja ranne zyganko zaliczylam nawet nic nie jadlam ale powiem wam ze juz mi troche apetyt powrocil oid wczoraj ciut wiecej jem no i mdlosci tez bardziej delikatne i zadsze to dobrze bo mam juz ich dosc za to cyce znow zaczely bolec .
jakos i ja weny dzisiaj nie mam do pisania... moze dlatego ze sie pozarlam wczoraj ciut z m... tzn przeze mnie bo mu takiego smsa wyrabalam ze pewnie mu szczena opadla. ja jestem po badaniu moczu i crp sobie zrobilam po 15 odbiore wyniki to napisze czy juz mi to zapalenie przeszlo ale chyba nie bardzo bo mam jeszcze te uplawy lekko zoltawe:/ co mnie drazni a tu do wizyty jeszcze tydzien i 1 dzien:/
sarka kolderka po same uszy, na gardlo to chyba do ssania propolki sa czyu jakos tak a tak to mleko z maslem i czosnkiem i herbatka z pol cytrynki i dodatkiem miodku. syrop z cebuli ... i kuruj sie zebys szybko wyzdrowiala. a ja od wczoraj znow katar i glowa boli i w sumie chyba to od hormonow ten katar bo jak jestem chora to troche inny jest...
ja ranne zyganko zaliczylam nawet nic nie jadlam ale powiem wam ze juz mi troche apetyt powrocil oid wczoraj ciut wiecej jem no i mdlosci tez bardziej delikatne i zadsze to dobrze bo mam juz ich dosc za to cyce znow zaczely bolec .
Ostatnia edycja:
Podziel się: