reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

gufi a w którym szpitalu? Ja rodziłam na Sterlinga w Rydygierze :/

Ja bardzo, bardzo mocno liczę na poród naturalny i kiedy tylko mam kontakt z jakimś lekarzem to zaraz pytam, czy on uważa, że mam szansę na sn ;-) Wierzę w to, że sytuacja się nie powtorzy i wszystko tym razem pójdzie lepiej...

My na szczescie do szpitala mamy niedaleko, moze z 10 minut sie jedzie ale na pieszo tez bym sie raczej nie wybrala...

reklama
Właśnie się dowiedziałam, że zona kolegi z pracy poronila... Jezu, przeraża mnie to, co się teraz dzieje. Miała termin na 12 grudnia... Dziewczyna strasznie wymiotowała juz długi czas, od miesiaca w łóżku aż w końcu poradzilismy mu, zeby do szpitala pojechali to ja troche nawodnia chociaz bo przeciez ani nie jadla ani nie pila... tam wczoraj zrobili jej usg, nic jej nie powiedzieli, wiec jeszcze nie wie bo angielskiego nic... powiedzieli tylko mezowi :(

ewwe - pewnie ze sie zapisz! tylko najlepiej zanim Ci sie brzuszek duzy zrobi, bo troche moze przeszkadzac w prowadzeniu :tak:

myangel - ja w CZMP tak jak za pierwszym razem

Dziewczyny, spójrzcie na Przeczucie a rzeczywistość i powiedźcie gdzie się rypnęłam.. bo tak z pamięci dopisywałam.. i tak nie wiem czy komuś za wróżkę nie robię :)

Idę ziemniaki trzeć- dziś u mnie placki :)

Ja z początku też nie chciałam żeby mąż był przy porodzie ale to już się zmieniło. Skoro mam się męczyć to ma tam stać, dwoić się i troić aby mnie zadowolić:-D Chyba, żeby do tego czasu coś się zmieniło... Wiadomo odwalamy kawał dobrej roboty więc niech tam stoi i patrzy jak sie męczę a nie że na gotowe przyjdzie :-p Tylko ma stać kolo mojej głowy i nie zaglądać co się dzieje poniżej... ja sama również wolałabym darować sobie widoki ...
PS dziewczyny co się z Kaczucha dzieje? trafiła do szpitala i słuch po niej zaginął czy ja nie doczytałam jakiegoś wątku??
I widzę nową mamę wśród aniołków grudniowych... szok!

Ostatnia edycja:
wlasnie kaczucha sie nie odzywa... kurcze moze to jeszcze za wczesnie ale jesli sie ktos z kims zzyl to moze sie wymienic nr tel w razie w bedzie mozna sie zgadac. albo po czasie sobie zalozymy gr zamknieta i tam bedzie mozna cos takiego zrobic. ciekawe kiedy adminka zrobi moderatorke mamolke bo czekamy i czekamy...

Właśnie a jak nie to na priv wymienimy się nr telefonów. kiedyś mogłyby się przydać... nigdy nic nie wiadomo. Jak któraś chce to może mi wysłać wiadomość z nr telefonu i ja odeślę swój. Mam kaczuchy nr gg więc napiszę , może się odezwie.

Witam wieczornie

Ja mam ostatnio mega lenia do tego męczą mnie mdłości. Pogoda do d... .Ehh Taka jakaś nie do życia jestem ;/

Ewwe ja ty się zapiszesz na kurs, to ja poczekam i razem będziemy zdawać:p Raz podeszłam do egzaminu na prawko, oblałam na placu ;/ I ... odpuściłam sobie. Ab teraz będzie dwójka dzieci ... nie no muszę mieć prawko ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Lenia to ja mam już od dłuższego czasu i nie ukrywam wykorzystuję mój stan do lenistwa :tak: :tak: :tak: nie ma to jak polenić sie , ale wiadomo bez przesady , tylko że mi ten leń w kg idzie i już przybrałam choć nie jesm jakoś za 2 poiprostu w ciąży tak mam że kg idą i to duuużo . Ale to już inna bajka .

Ostatnia edycja:
Do góry