reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

E tam, kurier się uśmiechał :)

Wiolcia, w realu jest promocja na dwa niekapki: Canpola PromoBaby.pl i Aventa PromoBaby.pl
Nie wiem, ile kosztują normalnie, ale 10-15 zł to chyba nie jest dużo. Nie wiem, ja nie kupowałam niekapka tylko 360 i to na Allegro...

A u nas dziś na obiad zwyczajne schabowe ;) Tortille planuję na przyszły tydzień :)

U nas z Aventa od 24 do 27 zł.

reklama
Witam się i ja ale w złym nastroju. Wczoraj myślałam o męza bratowej, która ma dziecko w wieku 2 lat i wszelkie zabawki jakie kiedykolwiek pojawiły się na rynku a ja mojemu Krzysiowi kupiłam wczoraj telefonik za 8,50 zł bo nie mam kasy
unhappy.gif
unhappy.gif
Cholernie mi z tym źle... a ona jeszcze twierdzi, że nie stać ją na drugie dziecko... więc ja nie powinnam mieć nawet jednego... Przeryczałam chyba pół wieczora wczoraj, że nie mogę mu więcej dać :(
wybaczcie ze nie pisze nic wiecej ale mlody wstal.

Aluśka najlepszego! :)

A ja myślę, że ona kupuje zabawki na pokaz, a drugiego dziecka nie chce, bo jest skąpa.

Ewa to się opijesz!!! Aż Ci zadroszcze tej kampanii ;-) Musze wydrukowac to potwierdzenie danych ale najzwyczajniej nie mam gdzie....

Tam jest napisane, że można przepisać. Ścięgnij na komp i tam jest instrukcja.

Aluśka wszystkiego dobrego.

SZOK!!! Mąż rozmawiał z sąsiadka i pod auto nie wpadła ta 8 latka, tylko jej 2 -letnia siostra, która była pod jej opieką!!! A matka na podwórku siedziała, ktos powiedział policju, że piwo piła..One nie chleje i pewnie jedno piła no ale...Ona na podwórku a dziecko pilnuje dziecka!!! Kierow ca mausiał miec niezły refleks, że ta maleńka ma tylko nózke złamaną!!! Nie no na miejscu jej męza to ja nie wiem co bym jej zrobiła..Trudno dupe ruszyć i dziecka przypilnować??? Co to w ogóle za pomysł, żeby puścic takie maleństwo z 8 latka i jej koleżankami??? I to na chodnik przy ulicy?? Bo jeszcze jakby ja na podwórku pilnowała no to..Ach zbulwerowałam się okropnie....

SZOK!!! Mąż rozmawiał z sąsiadka i pod auto nie wpadła ta 8 latka, tylko jej 2 -letnia siostra, która była pod jej opieką!!! A matka na podwórku siedziała, ktos powiedział policju, że piwo piła..One nie chleje i pewnie jedno piła no ale...Ona na podwórku a dziecko pilnuje dziecka!!! Kierow ca mausiał miec niezły refleks, że ta maleńka ma tylko nózke złamaną!!! Nie no na miejscu jej męza to ja nie wiem co bym jej zrobiła..Trudno dupe ruszyć i dziecka przypilnować??? Co to w ogóle za pomysł, żeby puścic takie maleństwo z 8 latka i jej koleżankami??? I to na chodnik przy ulicy?? Bo jeszcze jakby ja na podwórku pilnowała no to..Ach zbulwerowałam się okropnie....

Brak słów na to wszystko.

olcia
napewno zastrzyki pomoga i bedzie juz po wszystkim. kurcze dziewczynki chyba jakos czesciej lapia to zapalenie pecherza czy cos pewnie dlatego ze w sumie wszystko na wierzchu.... moja amelcia od brata tez miala juz 2 razy a ma 9 miesiecy dopiero skonczone....

krolcia
ja wlasnie kupilam ostatnio z leap frog muzyczny stolik nowy tyle kasy a ja dalam jakas 6-ta z tego :) i nie zamierzam mojego dziecka obsypywac zabawkami mysle ze jak teraz bedzie mial mniej to z pewnoscia w pozniejszym zyciu bedzie bardziej wszystko docenial ...

reklama
A ja myślę, że ona kupuje zabawki na pokaz, a drugiego dziecka nie chce, bo jest skąpa.
dokładnie...

wiolcia - zabawki to się w większosci na pokaz dla innych doroslych kupuje. Moja Wiki ma w nosie reklamy zabawkowe - zreszta moze tutaj mniejszy nacisk sie na to kladzie, bo calymid niami (czyt. popoludniami) dzieciaki siedza na placach zabaw. Ja mojemu prawie nic nie kupiłam (mate i karuzele i jeden gryzak), bo reszte ma po Wiki, która wszyscy obsypywali, a ja w kartony chowałam. Bez sensu!! zreszta dzieci czasami wola badziewie z kiosku za 3,50 niz markowa grzechotke, wierz mi!!

Migotka siedzi u siebie i gada ze soba po francusku, bo sie bawi w przedszkole:)

Do góry