mamolka
Fanka BB :)
do tej pory to skutkowało- ale co ostatnio starszak wyrabia to się w głowie nie mieści ;/
Wszystkiego najlepszego dla Naszych Dzieciaczków i tych małych i starszych
Olek miał w ogóle nie dostać prezentu- ale biedny by się go nigdy nie doczekał a kupiliśmy go już kilka dni temu więc daliśmy- Znikopis Megasketcher Tablica magnetyczna TOMY | ZABAWKI PLASTYCZNE | Pozostałe | Sklep Internetowy MAZAK Zabawki
No i teeraz siedzi i maluje Chwila ciszy- zwłaszcza po tym że kawalerowie o 4! wstali, Mikiego o 5 ukołysałam w naszym łóżku, potem położyłam się u Olka w pokoju- ja zasnęłam on się bawił ( nędzna ze mnie opiekunka), a jak przed 7:30 mąż mnie budził to patrze a on też śpi
Bodzinka- ja zawsze uważam że przeszkody lub niewypały życiowe są po coś- że z każdej opresji wychodzi się obronna ręką- wyjazd do drugiego miasta na pewno zaowocuje, z pewnością kolorem wózka jaki chcesz, albo może coś innego wpadnie ci w oko
tunia- pewnie że można- ale trzeba kontrolować bo czasami temperatura w nocy spadnie i może zrobić się za zimno, u mnie w domu nie ma takiego problemu- zimnica jak diabli :-/ jakbyśmy klimę posiadali, na zewnątrz 35st w cieniu a u mnie w domu cieplej niż 25 st nigdy nie było
Renczysia- gratulacje Widzę, że u ciebie też hurtem idą
hehehe chciałam edytowac post a zacytowałam
Ostatnia edycja: