Salomii
Fanka BB :)
halabala mam kolezanke ktorej duza 9 miesieczna coreczka je 250! moja je 150 ew w nocy 180 czasem :O gdzie Twoja to miesci u nas skonczyloby sie ulewaniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tydzieńwidziałyście - widziałyście? od środy do końca miesiąca ma być 24-30 stopni!!!
A tak w ogóle to dzień dobry
byliśmy dzisiaj w zoo - Zuzka była zachwycona lamami
A miałam już ostatnio pytać ile czekałyście na wypłacenie becikowego?
u nas takie autko robi furore juz 2 miesiac, gada po hiszpansko wiec nie wiele rozumiem ale chyba moj syn znalazl z nim wspolny jezykDałam Puckowi autko, które dostał od dziadków na Wigilię (jak miał dwa tygodnie). Taki większy samochód, który śpiewa, coś gada, świeci różnymi kolorkami, starsze dzieci mogą wrzucać przez okna klocki - każde ma inny kształt. Pucek leży na brzuchu, ciągnie auto za sznurek, ono do niego mówi, a on umiera ze śmiechu
Szaleństwo
![]()
bo jest taki glupi wymog, ze zeby NFZ zrefundowal dziecku rehabilitacje to musze zaliczyc lekarza rehabilitacji ,logopede i psychologa wlasnie![]()
Dlaczego?