reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Wreszcie udało się mi Was doczytać :-) My wróciłyśmy do domku. Lusia nauczyła się wystawiać język i ciągle nim teraz wywija. My za obiad w knajpie + deser płaciliśmy 35 zł od osoby - ale to na wsi więc dlatego tak tanio.
Ewa ja wywołuje w rossmannie i jakość jest przyzwoita. Co jakiś czas robią promocje na zdjęcia i wtedy się opłaca.
Cristalrose buziaki dla półroczniaka!
Aluśka zdrówka dla dzieciaków!
No i coś miała jeszcze pisać... może mi się potem przypomni :-D

reklama
cześć i czołem!

u nas też deszczowo, ale jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza tylko szkoda, że spacerku nie będzie (chyba że przestanie padać)

cristal ale super!!! Daj koniecznie znać kiedy się w moje strony wybierasz! Bardzo fajnie byłoby się spotkać!!! Buźka dla Cypriana od Oliwki i cioci Oli:)

moja spacyfikowana..ciekawe na jak długo:/ śpi przy otwartym oknie, a że dziś koszą trawę dookoła więc pewnie długo to nie potrwa...

skierowania na krew nie mamy, przy Wiktorku też nie miałam, może to też od przychodni zalezy, może chcą Frankowi poziom żelaza sprawdzić, bo w okolicach 6 mies. zapasy się wyczerpują i poziom bywa mały szczegolnie u dzieciaczków na piersi, z jednej strony dobrze sprawadzić a z drugiej...szkoda kłuć i stresować dziecko bez potrzeby...

my mamy Chrzest na 40 prawie osób:)..no ale razem z siorką robimy to dlatego, a rodzinę (tą najbliższą) mamy sporą hehe, a po Chrzcinach w kolejny weekend slub tej siostry, więc wydatek nas czeka niemały...

witamy się :)
ale wczoraj mega burza była. Od czwartku do niedzieli jesteśmy w Łodzi na wystawie - jest ktoś może z Łodzi i przyjdzie nas odwiedzić? :)

Witam.
Szkoda, że się ładna pogoda skończyła ;/ Niby słońce wychodzi, ale wieje....ale w sumie tutaj w tej dziurze zawsze wieje.
Ja dzisiaj nawet mężowi mówiłam, że Hubek 5 miesięcy temu tylko tak sobie leżał i tymi czarnymi oczkami patrzył, a dzisiaj to już leżeć nie potrafi tylko brykać. A Cypriankowi już 6 miesięcy zleciało!!! Buziaczki ;-*
Aluśka powodzenia w domowym szpitalu! Dobrze, że wszystko się dobrze skończyło.
U nas na razie o żadnych wynikach nic lekarka nie mówiła, więc pewnie nic takiego nie będzie.
Chrzciny robiliśmy w domu rodziców. My chcieliśmy tylko ciasto i kawę, ale moja mama focha strzeliła jak jej o tym powiedzieliśmy i zobowiązała się sama zorganizować imprezę, my tylko pomagaliśmy.

Już Maruda się kręcić zaczyna....2 godziny zasypiał, a godzinę spał ;-(

Ostatnia edycja:
u mnie właśnie wyszło słońce,ale luknę na prognozę bo mam dziś dzień leniucha i idę do pierogarni po obiad ehhehehhehe :)

dzień doberek :-D
Tunia u nas chrzciny to też impreza dziecka była, a nie nasza. kto chciał dostał lampke wina na lepsze trawienie (hehe) i tyle. o wódce na imprezie dziecka nie ma mowy!!

u nas co chwilę słońce, zaraz leje - wrrrr nie znoszę tego!

no i się miałam rozpisać a mały się kręci.
co do Kamili na fb - po fotce od razu wiadomo o kogo chodzi :-D jedna z emigrantek hehe

reklama
heja dziewczyny mam chwilę przerwy między lekarzami... czekam teraz na wyniki Wiktorii TSH(czyli te od tarczycy) no i moje na jakieś przeciwciała, wieczorem jeszcze będę się widzieć z rodzinnym który ma moje wyniki badań uogólnić i najszybciej pośle do endokrynologa albo już sam zapisze leki, przy USG lekarz badający stwierdził Hashimoto (u mnie) teraz trzymam kciuki żeby to było tylko poporodowe zmiany tarczycy, wtedy Wiktoria ujdzie dalszym badaniom
a z tym niekończącym się okresem byłam u gina który stwierdził, że nie możemy wykluczyć wczesnego poronienia, jak w ciągu tygodnia nie ustanie, albo bym się poczuła bardzo źle mam się stawić do szpitala na czyszczenie macicy :(

Aluśka witaj z powrotem i trzymam kciuki byście szybciutko doszły do siebie
Sarka jak tam Wiktorek?
Cristal - gratki dla półroczniaka!

Bodzinko puszki są cudne, swoją drogą dziś chyba tu ciebie nie było?

Do góry