hej kobitki
anka z ta goraczko to moze zadzwon do gina i sie zapytaj co ?? tak na wszelki wpadek. a nie zrozumialam tego "dw poniedzialek" za tydzie w poniedzialek masz tak ?? wlasnie jak mamolka pisze 37 sropni to w ciazy moze byc i przy zmeczeniu szczegolnie moze wejdz pod kolderke jak mozesz i sie wygrzej troszke z herbatka z cytrynka i miodem i w poniedzialek powiesz ginkowi co i jak. trzymam kciuki zebys szybko sie wykurowala
kaczucha jak tam ?? mam nadzieje ze wszytsko dobrze z toba i ta wydzielina brazowa to tylkio z przemeczenia i nie od dzidzia. ja tez mialam plamienia i jest ok mamnadzieje ze wsio bedzie dobrze . tak jak ewwe pisala z peknietego naczynki ktore sie krwiaczke malym u mnie zrobilo i dlatego mialam tez plamienia
wiec glowa do gory i czekamy na wiesci
wiolcia o masakra
kurcze czlowiek sie buduje zeby isc na swoje a tu nagle... ehhh. dobrze kochana ze u ciebie wsio ok ze woda opada . u nas tez juznie pada od wczoraj i am nadzieje ze nie zacznie bo jak ogladam wiadomosci to poprostu wierzyc sie nie chce ile woda moze zniszczyc... co do ubezpieczen to jak znamy polskie realia to napewno bedzie ciezko :/ a jeszcze cod o wypadku w smolensku mowia ze to wina pilotow a mis ie wydaje ze bylo tak mniejwiecej: kaczka sie spoznila na samolot wiec byli spoznieni moze pilot chcial leciec na awaryjne lotnisko ale ono bylo tam iles km od lotniska bodajze 200 ale nie jestem pewna czy dobrze uslyszalam i kto wie ze prezydent nie kaal mu probowac llondowac zeby sie nie spoznic ?? przeciez jak mu prezydent kazal to nie wierze go od tak nie posluchal by i by zawrocil. mi sie wydaje ze tu cos o rozkaz proby londowania chodziloa teraz to kryja zeby na kaczke nie bylo bo przeciez prezydent lezy na wawelu i jest "swiety" ale to moje zdanie. najlepiej to oskarzyc pilotow ktorych napewno by pierwszy raz samych z prezydentem nie puscili. jeszcze rozwalila mnie jedna wypowiedz chyba ksiedza jakiegos nie pamietam. czemu ten samolot nie mogl rozbic sie 7mego jak tusk lecial i ktos tam jeszcze szok poprostu jak ktos mial czelnosc tak klapac ... brakmi slow
saeka mnie glowa w tamtej ciazy bolala i chlopiec byl
i test wyszedl bladszy ... a teraz glowa nie boli test szybko wyszedl mocny serduszko bije 180/ min no ciekawe ciekawe
mam nadzieje ze w polowie czerwca juz sie dowiem
salomi o ktos sie chce wprosic
fajnie
ja mam w domku rodzinnym dwa pieski porzucone byly bo ktos jak zwykle chce porzucic psa to do nas pod las wywozil... ale sa kochane i wierne takie
moze akurat wlasciciel bedzie cos wiedzial. a jak bedzie zima a on bedzie kukal w okno twoje to co nie wpuscisz go
szwarou ja mam kuzynki coreczke ktora poprostu kocha odkurzac i zamiatac i ma 3 latka
w ogole kiedys tam pojechalam i siedzialam w salonie z kuzynka i cisza taka bo wiki zostala sama w drugim pokoju no i powiedzialam o juz cos mi tam zacicho ide zobaczyc co ona tam robi . wchodze a ona malym nozem obiera marchewke sobie i wolam kuzynke swoja i w ogole a ona przychodzi i mowi : a to normalne ona tak zawsze
w szoku bylam poprostu ze 3 letnie dziecko obiera nozem sobie marchewke
olcia
juedziecie do krakowa?? a tam mozna jechac przeciez tam tez cos pozalewalo ??
teraz cos o sobie moze.
sie wkurzylam wczoraj kurka mac bo czekamy 10 minut na wlascicieli pozniej pol godziny juz po czasie i mowie not o kurde napisze esa czy beda a wlascicielka minapisaa ze odezwa sie w tygodniu bo tomek gdzies pojechal. a ja dechy normalnie sie wkurzylam bo znac nie dali i jej np ze ok ale szkoda ze znac nie daliscie ze was nie bedzie. nawet nic nie odpisala. za chwile odbieram telefon od jej meza i mnie zaczal przepraszac ze nie dali znac ale mu wyjazd wyskoczyl i zapomnial o naszym spotkaniu calkiem to powiedzialam ze ok nie ma sprawy tylko ze no tez mielismy jakies plany i poprosilam zeby nastepnym razem jakby co nie zapomnial dac znac. nie wiem wlascicielka chyba sie wkurzyla ze jej napisalam takiego smsa. ale tak sie wczoraj napracowalam nagimnastykowalam i czekalismy tyle czasu na nich ze szlak mnie trafil jak mi napisala bez zadnego przepraszam ze ich nie bedzie. aaagggrrr wczoraj zjadlam nalesniki 4 i tak sie meczylam po smazonym z epol nocy nie przespalam
tak mnie zoladekbolal i miete pilam i maloxx na niestrawnosc i nospe i poprostu myslalam ze umre. dzisiaj poszlam zrobic wyniki sobie i jutro umowilam sie na wizyte zobaczyc czy z dzidziem wsio ok. ale mdli mnie niemilosiernie wiec mam nadzieje ze ok jest
mamolkaa ty tez ialas slinotok ?? ja mam i to cholerny i nie wiem czym sobie pomoc juz tiktaki mi nie pomagaja jak wczesniej z reszta juz mam dosc mietowych cukierkow :/