reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

EWWE nareszcie:-)
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
Myślałam, że na pustynię wybyłaś, czy coś.... Tęskniliśmy;-)
Witaj po latach hehe;-) I pisz, pisz, pisz!!!!!!!! co u Was...i zdjęcia Boryska dawaj!!!!!!

reklama
cristalrose!:) bo to prawie pustynia:):) cywilizacji brak:) bałam się że zamiast mówić zacznę szczekać heh:) zdjęcia dam jutro:D achh podjarana jestem tak jakbym pierwszy raz w zyciu miala podłączony internet:) zebym sie tylko spac nie zapomniała położyc:)

ja na sekunde !

Ewwe juhuuuuuuuuuuu!::)
aa :O:O a co Ty masz za opis? :O:O:O to chyba stary??
A mi Arlenka nie chce jesc mleka :// co robic co robic????? je marchewke, jablko, a jak widzi mleko i kaszke to masakra :/

Salomii kotleta jej usmaż:D
a dodajesz jej jakies kaszki smakowe do mleka? Borys najbardziej lubi kaszkę bananową:)
opis heheheh padlam:D dzidzia jest z nami, na kolejną przyjdzie pora za jakis rok, półtora:) zmienie opis jak wejde w ustawienia.

dodaje jej kaszki ale nie moze ciagle jesc mleka kaszkowego :/ poza tym kaszka tez nie dziala zbyt dobrze :/ najlepiej dziala mus jablkowy.. dodawany do mleka :O no ale nie moge jej chyba ciagle robic jablkowego mleka?

RatuNKU!

hhehe kotleta :p wpierw niech Borysek posmakuje :p
a dalam jej dzis ziemniaka :O wpierw mine zrobila jakbym jej G.... dala, ciagle miala otwarte ustka i usilowala sie pozbyc ziemniaka heh i zaczelo ja cofac az :O myslalam ze to tak za pierwszym razem wiec dodalam marcheweczki ze sloiczka i zmieszalam :) to samo hehe rzyganko prawie, wiec dalam sama marcheweczke i dziecko sie darlo jak nie nadazalam wpakowac do otwartej buzi lyzeczki :O jakbym piskle miala :O
reansumujac- ziemniaki w norge ochydne sa :D

Witam.
Ewwe witamy wśród żywych:-)!
Nie ma tego złego co by na dobre, jak to się mówi:tak:. Skoro młody nie chce cyca to został wyeksmitowany do swojego wyra. Przespał całą noc w swoim łóżeczku z jedną pobudką na jedzenie.:-D

krolcia u nas na odwrót - Lizka przez ząbkowanie jakby zapomniała do czego służy smoczek od butelki :no: Zamiast ssać to go przygryza i krztusi się tym co jej do buźki wpadnie. Ja mam studia w weekendy więc chcąc nie chcąc w końcu coś zjada po dłuuugim wyciu i protestach :-(. Do tej pory nie było żadnych problemów z duetem pierś-butelka a tu nagle takie cyrki!

witam :0
mam takie pytanie czy ktoras sie orientuje jakie trzeba miec dokumenty na urlop wychowawczy ? mi juz umowa z pracy wygasla i niesttey nie jest przedluzona na wyplacanie wychowawczego sie nie zalapie ale chce chociaz miec ciągłość pracy, mysle ze zaniedlugo jak skoncze studio to cos znajde no ale jak narazie lipa to przynajmniej z tego chce skorzystac

reklama
Witam się kochane, Tori wczoraj na imprezce była mega pogodna wbrew moim obawom, no ale wieczorem to dała mi popalić, nie dość że nie mogłam jej wsunąć jedzonka ze słoiczka, to wieczorem dostała taaaaakiego bólu brzuszka że prawie zaczęła raczkować :baffled: nóżki podciągała pod brzuszek, spinała brzuszek a potem prostowała się i tak jak gąsieniczka pełzała po łóżku, ech ile się namęczyła by ją uspokoić i zmniejszyć ból... najgorsze że byłam bezradna, krople masaż bujanie nic nie pomagało, tylko chyba kąpiel złagodziła ból, jak zasnęła długo jeszcze przez sen pochlipywała :-(
PS. Strasznie mu smok wypada z buzi - jest opcja, że jest za mały? To Avent 0-6 m...
Ewa a przedtem miał może innego kształtu? może wcale nie chce smoka

puk puk:D
pamiętacie mnie jeszcze baby?
mam neta juhuuu - co prawda to pozyczony modem, zanim nam podciągną neta, ale jest:)

to spadam poczytac piąte przez dziesiąte co tam i jak tam:D:D::D:D:D

ehhh tęskno mi było bardzo za forum i za Wami:***
ewwe! witaj z powrotem!!! chwal się Boryskiem :)

krolcia u nas na odwrót - Lizka przez ząbkowanie jakby zapomniała do czego służy smoczek od butelki :no: Zamiast ssać to go przygryza i krztusi się tym co jej do buźki wpadnie. Ja mam studia w weekendy więc chcąc nie chcąc w końcu coś zjada po dłuuugim wyciu i protestach :-(. Do tej pory nie było żadnych problemów z duetem pierś-butelka a tu nagle takie cyrki!
heh ja wczoraj też miałam dziwne zajście odrzucenie butelki z mlekiem (chciałam ją dokarmić) a ona jakby wiedziała że chcę ją podtuczyć, mam wrażenie że ona nie chce być grubaskiem... najlepiej zjada mi jabłko ze słoiczka więc chyba na tym na razie poprzestanę, a zupki jarzynowej niestety czas się odwlecze

Do góry