cristalrose
Fanka BB :)
Ja mam z szeroką szyjką, jak się weźmie do góry dnem to mleko samo kapie. Ale już jej nie używam, bo mleko zasysało się do rurki i czasem wyciekało spod nakrętki - uznałam, że już nie spełnia swojej funkcji - może od częstej sterylizacji ta gumka się zdeformowała Przeszłam na butle z odkręcanym dnem - MAM i Nuby, i jestem bardzo zadowolonaooo a ja mam dr brown,s i nic z niej nie kapie, Arlena musi sie niezle nameczyc zeby cos wypic, jak jadla comfort to juz wogole byla histeria bo mleko gestsze i mimo ze ssie bardzo dobrze to sie wkurzala bo nie szlo tak jak chciala hehe musialam kupic do komforu inny smok, a teraz idzie ok i jesli chce sprawdzic cieplote mleka to musze je wycisnac ze smoczka bo inaczej mi nie wylatuje, jak to mozliwe ze moja i Cristalrose butelka sie tak roznia?? moze jakies inne mamy bo widzialam ze sa rozne.
A co do bebilonu comfort, to używam smoczka 3m+, bo na jedynce nie ma szans, a i ten się zapycha
A z tego niekapka Nuby, który mam, właśnie nic nie leci, toteż zostawiłam go na później, jak Cyprian będzie dysponował większą siłą ssącącristalrose - smoczek z krzyzykiem a Canpol LOVE był do kaszek, bo bardzo łatwo lecialo wszystko bardziej płynne