krolcia
Fanka BB :)
Hejka;-)
Moje chłopisko też od tygodnia się uśmiecha! Przyszło to tak z dnia na dzień:-).
Też bym nie zostawiła malucha komuś pod opieką. Matiego chowałam trzy lata sama i jestem z tego bardzo dumna, jak go wychowałam. Nie opuściłam, żadnego ważnego momentu w jego życiu.
Ja to w ogóle jestem taka kura domowa. Mogłabym nie pracować, zajmować się dziećmi, mężem i domem. Jak pójdę do pracy to tylko z powodów finansowych.
Wiecie ostatnio wzięło mnie na wspominki
i zajrzałam w wątek przyszłych mamusiek. Październik już się zbiera!!! Jeszcze trochę i będą kolejne grudniówki! Pamiętam jak dziś nerwy i radość na zmianę jak zobaczyłam dwie krechy!!!!
Moje chłopisko też od tygodnia się uśmiecha! Przyszło to tak z dnia na dzień:-).
Też bym nie zostawiła malucha komuś pod opieką. Matiego chowałam trzy lata sama i jestem z tego bardzo dumna, jak go wychowałam. Nie opuściłam, żadnego ważnego momentu w jego życiu.
Ja to w ogóle jestem taka kura domowa. Mogłabym nie pracować, zajmować się dziećmi, mężem i domem. Jak pójdę do pracy to tylko z powodów finansowych.
Wiecie ostatnio wzięło mnie na wspominki
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Ostatnia edycja: