reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam :-)

seks w desperacji sie udal, ale nie przyniosl na razie zamierzonych efektow ... no moze poza bolem krzyza przez pol nocy, ktory nie pozwalal mi spac. i jeszcze Ninka miala zapchany nos i przez 1,5 godziny wiercila sie w naszym lozku :eek:

Anka - w sumie z 2 tygodniowym do samochodu raz dwa mozecie sie zapakowac. pytanie tylko, ile osob na tej wigilii bedzie...

reklama
Ja też sie melduję.
Wacham się czy pojechać na świąteczne zakupy zarówno spożywcze jak i po prezenty. Nie chce mi się strasznie jak sobie pomyślę o tych kolejkach:zawstydzona/y:
Wczoraj nie mogłam zasnąć bo mała wierciła się przez 2 godziny, wbijając się w moją szyjkę ałć...

hej:)
u nas od wczoraj pada snieg i jest biało!! co prawda to jakieś 2-3 cm, ale pusto jest jak u nas przy minus 20 i zaspach do pierwszego pietra, hehe
wygląda ślicznie, ale na plusie 2 stopnie, więc raczej nie ma co liczyc na zimowe zabawy.

pochwalę się wam, że potrafię czarować. Wczoraj zaczarowałam ciastolinę i zmieniła kolor na brązowy (bo były wymieszane z cztery rózne kolory...). Trudniej było dzisiaj, kiedy Wiki sobie zażyczyła, abym to odczarowała, ale dałam radę!! (podmienilam na czerwoną z innego opakowania, hehe)

Dobry
A ja UWAGA spałam 4 H bez przerwy...LUKSUS.
zazdroszczę... mój dzisiaj miał noc na przytulanki i chciał spać na brzuszku leżąc na mnie - wygodnie, nie ma co... :-/

Ja też sie melduję.
Wacham się czy pojechać na świąteczne zakupy zarówno spożywcze jak i po prezenty. Nie chce mi się strasznie jak sobie pomyślę o tych kolejkach:zawstydzona/y:
Wczoraj nie mogłam zasnąć bo mała wierciła się przez 2 godziny, wbijając się w moją szyjkę ałć...
my postanowiliśmy się dziś nie ruszać.

witam i ja!

Dzisiejsza noc widocznie była jakaś magiczna - ja spałam koło 5 godzi!!! pierwszy raz od miesiąca! Aż mnie głowa lekko bolała jak się obudziłam (organizm mi ześwirował)

wczoraj byliśmy na zakupach (już ostatnich prezentowych) a Oliwka i Mati u mojej mamy. Pierwszy raz wnusia dała popalić babci. Jak po 4 godzinach wróciliśmy to moja mama ledwo żyła. Do tej pory nie chciała mi uwierzyć, że Oliwka jest tak absorbująca. Zawsze jak dzwoniła, a ja pozwoliłam sobie na pomarudzenie to mnie beształa, że przesadzam:) haha to ma za swoje, a to tylko 4 godzinki:D
zauważyłam też że jak przyszłam to Oli się bardzo uspokoiła i od razu widać było, że z mamusią jej najlepiej:-) mój kochany okruszek:)

kupiłam sobie nawet kilka normalnych ciuszków w H&M ( spore obniżki już były), a i weszłam w swoje dżinsy przedciążowe!

dobra Oliwka się obudziła

co do renczysi to jestem w ciężkim szoku. Termin na początek grudnia, a ona jeszcze nie rozpakowana:szok:

Ja tez jestem w szoku ze Renczysia jeszcze nie rozpakowana:szok:To jest niemozliwe.
Mamusiom gratuluje przespania kilku godzin na raz:tak:A Olci ze wskoczyla w przedciazowe dzinsy:tak:;-)
U nas tez spadl snieg ale jest na plusie wiec nie wiem czy synus na sankach pojezdzi.

reklama
Do góry