reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Cześć Mamusie!

Sarka, Ha-nn-ah - jak jeszcze troszkę poczekacie, to znów otworzą Kamińskiego :-)

U nas ok. Chyba mamy już wypracowany rytm dnia i nocy.
Dzisiaj po raz pierwszy od baaardzo dawna wyszłam na świeże powietrze. W ramach spaceru wybrałam się na małe zakupy, a Ida została z tatusiem. Jestem dumna z Małżona, że tak dobrze sobie z małą radzi. Bałam się, że on się będzie bał dotykać małej (mąż znajomej przez pierwszych kilka miesięcy kontakty z córeczką ograniczał do robienia zdjęć), a tu miłe zaskoczenie - niektóre zabiegi pielęgnacyjne wychodzą mu lepiej niż mi.

Trzymam kciuki za wszystkie rozpakowyjące się :-)

A to aż taki tłok tam? Odsyłają do innych szpitali rodzące czy jak to jest?
Mi ginekolog powiedział, że mam się stawić w poniedziałek w szpitalu na Chałubinskiego to się "pomartwimy".
Nie mówił, że może być tłocznie...
To może się pomartwicie gdzie ewentualnie urodzić hehe.. Nie no żartuję. A kto jest twoim prowadzącym. Mój jest dr Blok.

Gosia B. urodzila, wstreciucha jedna ;) a tak narzekala, ze pewnie bedzie ostatnia ... fajnie, ze juz jest po :)))

u mnie cisza, spokoj. dzis bede molestowac meza ;)

witajcie
trzymajcie kciuki za renczysie niech cos z nia wreszcie rusza-ona miala termin na poczatku grudnia-cos ok 1-2 jak dobrze pamietam-i dalej nic u niej sie nie podziało.
Powiem Wam ze jak urodzilam łozysko to polozna mi powiedziala ze w samą pore był poród-bo mimo ze wody czyste i przejrzyste to łozysko nieciekawe juz bylo. Musieli mnie potem czyscic bo jakies skrawki z niego pozostawały.
Nie wiem moze sie myle ale cos ostatnio Martyny nie widze na forum>???

reklama
Suuper że Gosia juz tuli kruszynkę!!!:)))

My kupiliśmy dziś choineczkę ale ubierać będziemy jutro po sniadaniu bo muszą troche gałązki odttajać, ale śliczna jest(jodła kaukaska):) dzięki niej trzeba było w końcu zrobic kącik w sypialni dla Milenki, kombinacje alpejskie były ale chyba sie udało coś sensownego stworzyć...w kazdym badź razie łóżeczko już stoi i czeka na księżniczkę:tak:

gufi ja też mam dziś łóżkowy plan hehe,

cwietka ja już twardo przy Kamieńskiego wcale nie obstaję z tym że z tego względu że tam zamknięte to gdzie indziej jest przepełnienie więc tak żle i tak nie dobrze:///

Do góry