reklama
Ale Wam fajnie U mnie to jakoś nic nie rusza. Pani doktor niby mówiła we wtorek, że akcja jest w toku, ale ja tego toku jakoś nie wyczuwam
Z jednej strony chciałabym już być po wszystkim, a z drugiej boję się tego, że ciągle kaszlę i mam jeszcze lekki katar. A to mi na pewno przy skurczach nie pomoże. Może mi psikną coś mrożącego gardło, ale nie sądzę...
Z jednej strony chciałabym już być po wszystkim, a z drugiej boję się tego, że ciągle kaszlę i mam jeszcze lekki katar. A to mi na pewno przy skurczach nie pomoże. Może mi psikną coś mrożącego gardło, ale nie sądzę...
aga_2605
Zaangażowana w BB
No termin mamy podobny mam nadzieję że szybko pójdzie Dla mnie to też jest dziwne że nie kąpią dziecka bo przecież samo wycieranie nie wystarczy żeby je dobrze umyć, no ale cóż, każdy szpital ma inne zasady...aga widze mamy podobny termin... mnie tez juz nosi.... kiedy to będzie...
a co do kąpieli to ja rozumiem juz w domu co 2 dni ale żeby po porodzie porządnie nie umyć to przesada....
u nas myją a i tak po powrocie do domu tak za uszami na przyklad i we wlosach jeszcze resztki zmywalam krwi i sluzu wiec jest dla mnie nie do pomyslenia zeby tylko powycierac noworodka...
zrobicie jak uwazacie ja tam jak dzidzia będzie zdrowa to będę kąpać codziennie niech sie pupina porządnie wymoczy. A co do naturalnej bariery to nie musowo szorowac mydlem całego cialka tylko zgięcia i strategiczne miejsca ...
Ja mam dziś to samo... Od kilku godzin brzuch mi się stawia i lekko pobolewa jak przy @, ciekawe czy coś się nie zacznie...Fajnie ze Joamar juz po:-)
A ja zaraz zwariuje.Tak mnie boli brzuch na @ jak nigdyDo tego krzyz i pachwiny
sunnflower
Fanka BB :)
no to bomba!!!!!!!!!!!! a jeszcze parę minut temu pisałaś że nic się nie dzieje jak nie zielone to nie ma co panikować jeszcze troszkę czasu masz- mąż zdąży wrócić - trzymam kciuki
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ewa - no cieple takie sa te wody mam nadzieje, ze to JUZ. daj znac koniecznie!
coraz wiecej dziewczyn sie rozpakowuje - jejku, ja chyba nigdy sie nie doczekam ... dzisiaj tez zaliczylam porzadny spacer, zeby sie rozruszac. a efekt jest tylko taki, ze zjadlam pol lodowki taka glodna bylam
coraz wiecej dziewczyn sie rozpakowuje - jejku, ja chyba nigdy sie nie doczekam ... dzisiaj tez zaliczylam porzadny spacer, zeby sie rozruszac. a efekt jest tylko taki, ze zjadlam pol lodowki taka glodna bylam
ewa - no cieple takie sa te wody mam nadzieje, ze to JUZ. daj znac koniecznie!
:-)
reklama
sunnflower
Fanka BB :)
gufi - Ty to dopiero masz 37 tydzień +1 to jeszcze troszkę czasu masz...
Podziel się: