reklama
aga widze mamy podobny termin... mnie tez juz nosi.... kiedy to będzie...Cwietka, normalnie Ci współczuję, ja jestem w 39 i już się skręcam...
Ja też też mam problemy ze snem, noce nieprzespane, a w dzień człowiek nie do życia... Co do kąpieli noworodka to u nas w szpitalu odradzają codzienną kąpiel, położne mówią żeby kąpać co dwa dni bo to jest lepsze dla maluszka... Poza tym nie wiem jak jest u Was, ale u nas nie kąpią dziecka po porodzie tylko wycierają, w ogóle to kąpią dopiero na 4 dzień, bo po 3 dobach większość kobiet wychodzi i pierwsza kąpiel odbywa się w domu...
a co do kąpieli to ja rozumiem juz w domu co 2 dni ale żeby po porodzie porządnie nie umyć to przesada....
u nas myją a i tak po powrocie do domu tak za uszami na przyklad i we wlosach jeszcze resztki zmywalam krwi i sluzu wiec jest dla mnie nie do pomyslenia zeby tylko powycierac noworodka...
zrobicie jak uwazacie ja tam jak dzidzia będzie zdrowa to będę kąpać codziennie niech sie pupina porządnie wymoczy. A co do naturalnej bariery to nie musowo szorowac mydlem całego cialka tylko zgięcia i strategiczne miejsca ...
sunnflower
Fanka BB :)
no i po obiedzie i małych zakupach - rany ile ludziów w sklepie było. A ja mam śluz mocno podbarwiony krwią - jeny może to już....
miłego wieczorku dziewczynki
ciekawe jak tam jomar
ciekawe jak tam jomar
Antylopka
Potrojna mamuska
hej
mnie boli głowa... wzięłam leki które mi zapisali w szpitalu i przeszło, ale po zrobieniu obiadu, poprasowaniu i opiece nad małym po kilku godzinach wróciło.... cholera, spać bym poszła najchętniej.
joamar - &&&&&&&&&
mnie boli głowa... wzięłam leki które mi zapisali w szpitalu i przeszło, ale po zrobieniu obiadu, poprasowaniu i opiece nad małym po kilku godzinach wróciło.... cholera, spać bym poszła najchętniej.
joamar - &&&&&&&&&
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Dziewczyny mamy juz kolejną rozpakowana mamę
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Asiu to trzymam mocno kciuki żebyś była kolejną rozpakowana mamą :-)
Elena
Grudniówka 2010
no i po obiedzie i małych zakupach - rany ile ludziów w sklepie było. A ja mam śluz mocno podbarwiony krwią - jeny może to już....
ciekawe jak tam jomar
Zdaje się, że już Ci sie szyjka rozwiera. ;-) Ja w takiej sytuacji zaczęłabym wyruszać do szpitala. ;-)
sunnflower
Fanka BB :)
no dzięki Elena za dobre życzenia ale już sobie postanowiłam że do żadnego szpitala nie jadę póki nie będę 100% pewna że to już - choćbym miała w windzie rodzić
reklama
Podziel się: