UUUf ja już w domku, po zakupach, wyniki odebrałam, są nawet ok - cud jakiś bo hemoglobina mi podskoczyła do całych 12!!! więc mieszczę się w normie
)) HBS ujemny (zreszta ja sie szepiłam przed pierwszą ciążą)a WR jeszcze nie mieli... :/
Tunia powiedz co wywalił mądrego teściunio
;p
kliwia przykro mi z powodu problemów pieniążkowych
.... eeech, zreszta kto ich nie ma, ja tyle co wypłatę dostałam 1.XI a już mi z tej całej kasy 700 zł zostało, a gdzie święta, prezenty i zycie do końca mies???!!! kasa topnieje niemiłosiernie...
jeszcze mi apteka została - dzidziusowe rzeczy - spirytusik do pępuszka, Bepanthen i sól fizjolog.
Co do spirytusiku to jak to jest, bo nie pamiętam - rozrabiałayście ten 90% ? czy zostawić taki , jak jest, bo mi się zdawało że rozrabialiśmy przy Wiktorku a M twierdzi że nie. ://
wstawiłam dzis zupę fasolową, zachciało mi się, a wieczorem będę po suficie fruwać hehe, dobrze że M dziś idzie na imprezkę firmową hehe
Idę zaraz włosy farbować, nie chce mi się ale to już mus w moim przypadku, mam mase siwych włosów grrrr
Antylopka jak fajnie że juz masz swoją dwójeczkę, eeewch też bym juz chciała tak w nocy wstawać do maluszka
wiem, wiem - potem człowiek ledwo żyje i czasem schowałby ta kruszynkę choć na pare godz. z powrotem do brzucha no ale sama wiesz... najwazniejsze że zdrowy dzieciaczek i poród pomyślny za Wami