reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
odebrałam wyniki, generalnie jest ok oprócz moczu, w którym wykryte mam dość liczne bakterie..:( dziewczyny co w takim wypadku powinnam zrobić ? co to oznacza i czym to może grozić ???

ainah ja bym nawet przeszła się do rodzinnego. Mój gin na bakterie wypisał dla mnie Urosept, żurawinę, Nospę i wit. C.

Dzięki dziewczyny za rady, wizytę mam właśnie dzisiaj, na 18:30, mam nadzieję, że moja lekarka tego nie zbagatelizuje bo już w ogóle chyba mnie szlag trafi...czyli wg Was powinna mi dać jakiś lek ? A czy dodatkowe badania na infekcje pochwy ? i tak będzie mi pobierać dziś wymaz na paciorkowca to może chyba ogólnie na infekcje pobrać wymaz nie? czy to jedno i to samo? bo ja już się w tych wymazach gubię :(

ja dzis bylam z corcia 1,5 godziny na sankach!!! super bylo - mimo, ze -10 st., to powietrze suche i nie bylo czuc mrozu. jakiejs energii dostalam po tym spacerze: posprztalam mieszkanko, zrobilam obiad, a teraz bawie sie z Ninka :-)

co do prezentow, to Nina wybrala sobie zestaw polly pocket. do tego dokupie jej pewnie jakies filmy disneya na DVD i moze komplet ubranek dla barbie. od moich rodzicow dostanie gre planszowa, a od pradzidkow odkurzacz :tak: mezowi chcialam kupic sweter, ale nie wiem, czy bede jeszcze miala okazje chodzic po sklepach ...

:rolleyes::rofl2::sad::oo::errr: - a to jak zwykle przekaz od Niny

Tunia nie ma sie czym martwić;)

Cwietka po terminie jeżdzisz do szpitala co drugi dzień na samo KTG, i tyle. Jak coś nie tak tffu tfu to pewnie kierują na patologię...

ainah ja zawsze mam liczne bakterie w moczu i nic gin z tym nie robi, więc może i tak może być:/

Od jutra już będą rodzić się same grudniaczki:) A jeszcze dziś ag miała mieć cesarkę!

A my byliśmy na saneczkach, na górce, mlody poszalał, ja musiał troche go pociągać na sankach, ale żyję;p fajny mrozik na dworze:)

crostalrose nie dziwie się że nie łapiesz nastroju świątecznego, wszak coś innego masz na głowie;)))

Ja M planuję zakupić maszynkę do włosów nową bo stara już woła o pomstę do nieba hehe a ja zażyczyłam sobie faaajna suszarkę do włosów:ppp

Hm, dzięki dziewczyny, oświeciłyście mnie, teraz wiem, czego będę się domagać jak ona nic nie zaproponuje ! I dzięki za trzymanie kciuków, ja oczywiście też trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujące ciężarówki :)

bez szaleństw... całą ciąże mam liczne bakterie w moczu - zleży ile ich tam masz względem normy. Jakiś czas brałam urosept i tyle... póki nie ma białka w moczu antybiotyk nie jest wskazany

reklama
Do góry