reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
dziękuję Wam bardzo za wszystkie czułe słowa ... wiem to nie jest łatwe, ale wierzę , że nastepnym razem się uda na razie zostaje mi czekac, na pewno jutro w szpitalu pierwsze jeżeli kolejny raz potwierdzą to poproszę o tabletki, ale zobaczymy, na pewno o was nie zapomnę i będę trzymać mocno za was kciuki ! trzymajcie się razem i wspierajcie bo to jest bardzo ważne !Pozdrawia was mamusia małego aniołka-motylka !

Motylku tak mi przykro :(
To musi być dla was bardzo ciężkie.
Popłakałam się, jak przeczytałam twoje wypowiedzi.
Zyczę Ci dużo siły i szczęścia następnym razem.

Dziewczyny okropny dzisiaj dzień:no: Pożegnałyśmy dwie aniołkowe mamy a tymczasem jest jeszcze jedno podejrzenie :sad: mam nadzieję, że więcej na tym wątku nie będzie tak smutnych nowin. Dziewczyny trzymajcie się dzielnie!

Witam,
Zajrzałam tak dyskretnie tak ja też mam termin na grudzień według om na 8 ale wdług mnie to będzie koło 11 grudnia.
To moja 4 ciąża mam 5 letniego synka i dwa aniołki.... widziałam bijące serduszko i jestem pełna nadziei że na święta będziemy we czórkę....
pozdrawiam

witaj szafirek13 wsrod szalonych grudniowych mamusiek, dzis wielkie emocje sie nalozyly bo wiele z nas mialo wizyty ktore skonczyly sie szczesciem ale spotkalo nas tez nieszczescie bo stracilysmy jednego grudniowego maluszka i martwimy sie o inne, mam nadzieje ze bedziesz sie wsrod nas dobrze czuc i zycze Ci tego co nam wszystkim! Zebysmy w grudniu ujrzaly nasz zdrowe kruszynki:)

no i sie poryczalam jesssuuu:/// ja chyba musze sie ewkuowac na chwilke do lozeczka za duzo emocji dzis..

reklama
Niech ten dzień się już skończy - jutro musi być lepiej i jakieś wkońcu dobre wieści.

mamolka z OM wychodzi że termin mam na 9 grudnia, a według usg nie wiem ostatnio lekarz nic nie mówił, no właściwie mówił że jest dobrze i zle. Dobrze bo dzieciątko ma wymiary jak na swój wiek a żle bo jest mały pecherzyk i serce bije ponad 180 uderzeń na minute. No ale czekam cierpliwie na wizyte do kolejnego czwartku.

Do góry