reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Dzięki dziewczynki, ja powinnam się już przyzwyczaić do tej trwającej 9 miesięcy grypy żołądkowej... Niestety i pierwsza i druga ciąża tylko z tym mi się kojarzą... A;e dzięki temu czekam na poród jak na super imprezę i koniec tych rocznych męczarni i mam nadzieję, że tak jak przy pierwszym uśmiech nie zejdzie mi z ust nawet przy partych:-):-):-).
Właśnie dostałam smsa od kumpeli, która miała termin na ten sam dzień co ja: godzinę temu urodziła:-). Napisałam do męża a on na to: to super, teraz my:-):-):-). Postaram się w to mocno wierzyć:)

lwiczka- współczuje również Tobie, bo tak jak napisałam mi sie cofa ale nie do tego stopnia. Jeden z kolejnych uroków końcówki ciąży. Miejmy nadzieje już nie długo;-)

Kategor trzymaj sie tam jakos biedulo i nie rzygaj tak bo potem musisz sprzatac...
a ja po wizytach u kolezanki i poloznej
no i to sa moje skurcze te dretwienia, mam zalecenie sprawdzac czas i w razie czego leciec do szpitala, Arlenka juz sie wpasowala na maksa w otworek i poszla sobie na dol reszta.. padam na ryjek ide polezec..

Antylopka u mnie snieg juz byl ale sobie stopnial teraz czekam na nastepny, tyle ze ja mieszkam na lini brzegowej a tu same wyspy wysepki i wyspiunki wiec cieplej natomiast kawaleczek dalej zima juz sobie szaleje dawno :)

Hej!
Nie mam sily was nadrabiac... Od rana mam taki bol plecow i kregoslupa, ze nie wiem co robic, by bylo lepiej.... Brzuch mnie bolal rano a teraz raczej wszystko ok. Ktoras z was tak miala? Czy to normalne? Zwariuje zaraz....

Mam dosyć:-(. Wyszykowałam się do wyjścia, zjadłam obiadek i odnosząc talerz do kuchni obrzygałam cały przedpokój, ściany, podłogę i oczywiście siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Posprzątałam, teraz siedzę i jest mi bardzo smutno:-:)-:)-(

Już niedługo to sie skończy. Na szczęście.

Ja chyba zacznę wyć do księżyca! Normalnie aż mi się szklą oczy z bólu! Tak mnie nap..ala krocze!!!! Masakra!!!!!!!!!!! Ani leżeć, ani siedzieć, ani chodzić! Jeszcze tak źle to nie było!!!

reklama
Ja z Oli po podwieczorku(racuszki pycha mniam mniam:-)),więc mykam wyciągnąć się na wyrku przed tv. Trzeba odpocząć i niech się wszystko uleży bo Wiki daje popalić i to ostro.Chyba za dużo się nawcinałam i ma za mało miejsca:-D

Do góry