reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
hehe Ty jestes ze spodziewajek dojrzalo zaawansowanych :)))

no ale w 36,37 tydz,czy 38 to jeszcze spokojnie moze sobie bobas posiedziec i potyc troszke :) wiec pewnie bedzie tak ze te ktore o tym nie mysla zaczna niespodziewane rodzic a te ktore ciagle sugeruja sobie porod dojda pieknie do 42 tygodnia heeheh, niewiem jak w PL ale tu trzymaja do 42,3 jak nic sie strasznego nie dzieje :O:O

hej dziewczyny :)
ja na chwilunie ;) bo mała jeszcze śpi ... więc mam chwile dla siebie :)
jestesmy w domu... wypuścili nas wczoraj o 20...

mała jest cudna... żarłoczna, je mnie wiecej co godzinę, chyba wole to niz poczakowe sesje po 2-3 h przy cycju... moje brodawki wołały o pomste do nieba... od wczoraj stosuje krem na brodawki i jest lepiej, mleczko też mam :)

co do porodu to sie pokomplikowała sprawa z pepowiną, zawinęła sie wokół szyi i byłam o mały wlos od ciecia... udało sie kleszczami :O :( no ale najwazniesza, ze mała cała i zdrowa... dostała 10 pkt.

Ps. z inf praktycznych .. do domu potrzene jest 2 paczki podkładów i 10 szt majtek jednorazowych

o i urodziła sie 22 czyli przyjmuje, ze jest z 1 dnia Strzelca ;) :)

pozdrawiam i do poklikania :)

Super że już w domku:-) gratuluję jeszcze raz!!!!
szybkiego powrotu do formy i buziaki dla Malutkiej :-D

Jak jutro tutaj wejdę i przeczytam, że Sunnflower jest w szpitalu i rodzi, to chyba pęknę ze śmiechu ;-)

Antylopka Ciebie raczej niespodziewajką nazwać nie można. Czekamy na Adasia z równą niecierpliwością, co Ty.

Jestem własnie po dwugodzinnej drzemce. Obudziłam się, bo zdrętwiała i zaczęła boleć mi ręka. Ach te moje dolegliwości. A teraz pod prysznic i dalej do wyrka, bo jakaś zmęczona dziś jestem.

no ale w 36,37 tydz,czy 38 to jeszcze spokojnie moze sobie bobas posiedziec i potyc troszke :) wiec pewnie bedzie tak ze te ktore o tym nie mysla zaczna niespodziewane rodzic a te ktore ciagle sugeruja sobie porod dojda pieknie do 42 tygodnia heeheh, niewiem jak w PL ale tu trzymaja do 42,3 jak nic sie strasznego nie dzieje :O:O

Tfu tfu ! Oby się nie sprawdziło ;) Bo ja chcę do 40 tygodnia minimum dotrwać ;)

A to jest ostatnio moja kultowa piosenka: YouTube - Kabaret Potem - Zasbarkada apokalipsa Chyba się nauczę na pamięć i będę na porodówce śpiewać ;)

wyprasowalam cala gore i wzielam sie za ukladanie rzeczy w szafie i komodzie. ledwo sie wszystko miesci, chociaz na razie szykuje tylko ciuszki 56-62. wykonczylo mnie to ;) w zwiazku z tym spadam sie kapac i spac. chcociaz dzis zdrzemnelam sie 2 godz w dzien i jakos mi sie nie chce ...

jutro rano wchodze i mam nadzieje zobaczyc info o nowych maluszkach :D

reklama
eh a ja nie moge spac...obudziłam się, bo miałam głupi sen i tak bardzo nie chcę żeby mi się znowu przyśnił, że już nie mogę się położyć...

Do góry