reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Myślę, że takie mysli to normalne. Ja po pierwszej ciąży przez ileś miesięcy nie mogłam sie przestawić, że to nie to dziecko. Chyba 5 miesięcy mi to zajęło.

reklama
Wczoraj cały wieczór warczalam ze złości a dzisiaj przez wątek opowieści z porodowek będę płakać ze wzruszenia:) alez chciałabym mieć to już za sobą. Cristalrose i Wiolcia jeszcze raz gratuluje i cieszę się waszym szczęściem.

kurcze ale się dzieje :)
ewwe missi kciuki żeby szybko i bezboleśnie poszło....
hejcz - no niestety szpitale nie należą do przyjemności - współczuję.
A ja psa odebrałam i mogę rodzić ;) właściwie to się nastawiam na jutrzejszy dzień

a ja dzisiaj też widziałam snieg:-) sztuczny:-D bo u nas teraz dla odmiany pięknie i słonecznie się zrobiło...

najadłam się na kolację, jakbym po 12 godzinach pracy wróciła, taka głodna byłam. Ale fajnie, bo chustę odebrałam, a przyokazji Wiki się wybiegała pomiędzy z koleżanką i zasnęła wchodząc do łóżka:-D

Antylopka - to ty juz po terminie jestes? bo twoj suwaczek cos dziwnie dziala :/
niby nie po terminie, ale suwaczek jest dziwaczny...
Francuzi liczą na 3 grudnia, Polacy na 27 listopada.

To ja mam obawy czy będę w stanie obdzielić miłością po równo jedno i drugie dziecko:unsure:. Do teraz łapie się na tym, że mówię do Matiego "moje kochane słonko jedyne na świecie!" No właśnie nie jedyne już po chwili do mnie dociera:no::hmm:.
u mnie bedzie "jedyna księżniczka, moja Migotka" no i "mój jedyny dzielny rycerz" - tak sobie tłumaczę już teraz:)

Noż kurcze, wreszcie weszłam na BB głównie po to, żeby ewwe opieprzyć, bo miałam dzisiaj przez nią zarwaną nockę - całą noc mi się śniło jej wesele a potem jeszcze inne bzdury z nią związane przez które ciągle się budziłam... A ona taki numer wywinęła!!!!:-):-):-) No nic, zamiast ją opieprzać to zaciskam kciuki.
a ona ro wyczuła i zwiała, hehe

Antylopka wiem, co jest na Twoim suwaczku. Ale i tak twierdzę, że to Adaś zdecyduje, kiedy pojawi się po tej stronie brzuszka. A Ty moja droga jakimiś wyczynami możesz sobie tylko zaszkodzić albo nie starczy Ci sił na zabawę z córeczką.
no skąd, przecież od spaceru czy seksiku krzywdy sobie nie zrobię, po prostu nie mam zamiaru leżeć i odpoczywać, skoro już nie muszę

a ja wlasnie wrocilam z zappisu ktg bo bylam w szpitalu bo po dzisiejszej wizycie u gina jakiegos plamienia dostalam-ale mnie wybadał moj gin -brutal jeden;)
a ze były plamy i brązowe i krwiste wiec wolałam sie upewnic. Zapis okazał sie prawidłowy i skurczybyków brak.
ja jutro mam jeszcze wizyte u fryzjerki wiec mi nie pasuje jeszcze rodzic-jak pójde na porodówke z takimi odrostami i niepodcięta...:D

Dobra dziewczynki mykam do wyrka. Spokojnej nocki dla was.

Missiiss i ewwe dajcie czadu i jutro z rana wieści chce na gorącej że zdrowe i duże maluszki. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&zaciśnięte.
Całuski:-)

reklama
heheheehhe, dobre Sunshinebaby sie na jutro nastawia heheh tiaaa no ja mysle ze bedzie wrecz odwrotnie :D:D znienacka sie np Mamolka rozpakowala no i Ewwe pognalo i dalej pewnie te to sie niespodziewamy pojda :)

Do góry