reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Coś tam czytałam,że na jeden adres przyjdzie jedna paczka. Ale przy zamówieniu dostałaś kody, wiec można sprawdzić, czy nastąpiła realizacja.

Tunia85
ja mam dobry wynik i nic nie wyhodowano, ale jak mi gin pobrał wymaz to powiedział, że jak wyniki wyjdą złe to mam się do niego od razu zgłosić na oddział w szpitalu i się położyć na kilka dni żeby to wyleczyć

Kurcze, to się zmartwiłam. Jeszcze dzisiaj dokładnie wypytałam gina o te paciorkowce i tak je trochę bagatelizował, mówił, że do niedawna nikt jeszcze o nich nie wiedział i nic nie robiono. Nie wiem co robić...

Ja chyba pęknę z zazdrości!!!:-D To sie posypało, niedługo więcej nas w listopadzie rozpakowanych będzie jak samych "listopadówek" :-)
Super - ciesze się bardzo:)

cwietka mój tez wspomniał że przy aktywnej bakterii będziemy przeleczać.

A długo na te pieluszki czekałyście? ja tez zamawiałam z jakieś 2 tyg. temu:)

Wiecie co od wczoraj po wizycie swędzi mnie... no wiecie co:oo:...tak jakby szyjka tak w środku, zaglądałam z lusterkiem :)zawstydzona/y:) a tam czerwono, i tak jakby piecze-swedzi, przy tym wydzieliny żadnej niet:no: i skąd to? wczoraj wiztowałm i było ok, przeciez by wyczajnikował jakby coś nie tak było, poza tym nic wczoraj mi jeszcze przed wizyta nie dokuczało. Tak sobie myślę że jak mi do jutra nie przejdzie to czy są w aptece jakies bezpieczne globulki bez recepty dostępne? macie jakies doświadczenie?

reklama
ile do nadrobienia... ale przynajmniej mile info na przywitanie:)

A mnie coraz bardziej ciągnie w dół - czuje się jakby mi miało dziecko zaraz dołem wypaść i skurcze coraz silniejsze, ale nigdzie nie jadę do ostatnich minut ;) jutro też mi nie pasuję więc zaczynam rodzić w czwartek ;)
chyba poznaniankom nie pisane wczesnie se rozpakowywac:( ja tez sie nastawiam na czwartek, dzis wszystko w banku pozalatwialismy, jutro dzien dla wikunii i w czwartek nastawiam sie na porod, hehe

ze to prześwietlenie nie będzie mialo zadnego wpływu na Twoja córcię:tak::tak:
bez przesady, nikt nie wysyla kobiety w ciazy na rtg jesli nie trzeba
a po drugie, to juz maluszek jest na koncowce, wiec to duzo bezpieczniejsze niz w poczatkowych tygodniach

oooooooo

nie rozmawiamy bo nie mamy o czym???

to mnie rozwala, ostatnio slyszalam od kilku par takie teksty :O:O to mnie szokuje.. przeciez nie trzeba miec wyszukanych tematow.. nie trzeba polemizowac na temat sytuacji politycznej gospodarczej swiata ani o siagnieciach naukowych, k...a! mozna gadac o tym ze chmurki sa dzis szarorozowe a trawka raptem zwiedla i ziemniaki ktore obieram maja ksztalt glowy babyjagi oraz pelno w nich zadziorkow ;D
mam takie samo podejscie i jakos nie mamy problemow ze znalezieniem tematu. w zasadzie to ich nie szukamy, bo ciagle sie o czyms rozmawia. wiadomo, ze o jakichs waznych decyzjach to nie przez drzwi od kibla, tylko w spokoju, ale o codziennych sprawach to nawijamy na okraglo

asia ja też mam mielone:-) z wczoraj, tylko zamiast buraków ogórki, i wczoraj jadłam do nich frytki, ale dziś już ziemniaki będą bo nie można tak kalorycznie...
fryatki mialam wczoraj, a dzis mielone, z gotowanymi ziemniaczkami (to u mnie wyjatkowa rzadkosc) no i oczywiscie z surowka z kiszonej kapusty - polski obiad!! :) mniam, mniam, mniam!!!!!

tak sie zastanawialam czy w ciazy chodzimy 39,6 dni czy 40,6 ? chodzi mi o to jak obliczaja termin heh bo z mojego nie moge wychwycic ;P
w polsce licza tygodniami, we francji miesiacami, a w norge... Ty mi powiedz:p

Do góry