reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

cwietka to dziwne podejście ma ten twój gin, mój mi mówił co się dzieję gdyby się dziecko zaraziło, ale nie chcę Ci tu nieciekawych informacji przekazywać,
może się z kimś skonsultuj w tej sprawie, choć wiem, że w czasie porodu podaje się antybiotyk, ale może wcześniej też trzeba by to podleczyć

o co chodzi z tymi pieluszkami?

sarka clotrimazol w pastylkach dowcipnych, jest na dużą ilość różnych grzybków, i mi ostatnio bardzo pomógł i po nim już ani jednej infekcji nie mam, kosztuje jakieś nie całe 4 zł

a ja na nic nie mam ochoty, jakiś brak apetytu, kupiłam kabanosy, nie smakują, jest sałatka jarzynowa, mąż zjada całą, bo mi smakuje, nic tylko kawę zbożową bym piła, jadła serek biały, dżem, i wafle czekoladowe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tunia jakis czas temu ( 9 listopada) dostałysmy link do stronki pampers premium, że mozna zamówić darmowe próbki. Podajże 5 pieluszek. I tak sobie pozamawiałyśmy te próbki.

No wracam od lekarza a tu takie wieści :)
SUPER że kolejne zdrowe maluszki są na świecie :)
Ja na odpowiednim wątku opisałam jak u nas sytuacja.

Buziaki dla Was i lecę omlecika na kolację zrobić:)

sarka[/B] clotrimazol w pastylkach dowcipnych, jest na dużą ilość różnych grzybków, i mi ostatnio bardzo pomógł i po nim już ani jednej infekcji nie mam, kosztuje jakieś nie całe 4 zł

a to bez recepty? no i czy bezpieczne? chodzi o jakies łagodzace bo przy grzybkach są chyba upławy a u mnie odwrotnie - sucho aż za!
Opieluszkach napisała już Elena:)

I to ogromna. Jeszcze parę godzin temu jak przeglądałam forum to czytałam jej posty. Nawet bym się nie spodziewała.

reklama
pol dnia mnie nie bylo, a tu takie newsy :-):-):-) super, ze olcia i mamolka maja juz maluszki przy sobie :tak:

wogole to mnie zadrosc bierze, bo ja bede jedna z ostatnich. jak Ninke rodzilam, to bylam druga na forum pazdziernik 2006, a teraz juz wiekszosc bedzie miec maluszki, a ja ciagle z brzuchem ... taki los :rofl2:

Do góry