reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam prawie wieczornie. Dziś odwiedziłam Trójmiasto i jestem do niczego. Rano jeszcze mnie jakies skurcze zaraz po wyjeździe z domu złapały i już myślałam, że cos się zaczyna, ale na szczęście przeszły w połowie drogi do Gdańska. Za to Mały odpłacił mi za nie potem boleśnie :/ Zakupy świąteczne już prawie zrobione. Teraz tylko prezent dla teścia (wymyślony), dziadka i chrzesniaka (nie wymyślone). Dla rodziców chyba też jakieś drobiazgi kupię, mimo że zapowiedzieliśmy, że duże urodzinowe prezenty miały robić od razu za świąteczne. Zapomniałabym o mężu! O matko! Jeszcze prezent dla niego. A dla naszego bobo niech mąż coś wymyśla, pewnie sam będzie chciał, więc nie odbiorę mu tej przyjemności.

Wchodząc na forum myślałam, że będą już wiadomości od Olki, a tu cisza. Coś mi się wydaje, że u Olci i Bodzinki coś się dzieje, tzn Bodzinka jest w trakcie, a Olcia tak wymęczona, że nie ma czasu nam napisać.

reklama
Mam info od hejcz:

"Niestety jeszcze czekam.Od niedzieli leżę na patologii i co wieczór zbiera się nade mną ekipa i debatują czy już kroić czy jeszcze czekać.Wszystkie badania mam zrobione i czekam na dzisiejsze spotkanie na szczycie z nadzieją. Pozdrawiam, i życzę powodzenia"

i drugi sms:

"Mój Igor ułożony pośladkowo, więc cc, skurcze mam takie że by się nadały do cięcia ale czekają na postęp rozwarcia, gratuluję rozpakowanym i mam nadzieję szybko do nich dołączyć"

Powinnam takie info umieszczac na gorącej czy na ogólnym?? bo nie wiem nawet...

W każdym razie:
Hejcz trzymamy kciuki za szybkie rozwiązanie:):):)

Salomii faaakt z Olcią..... co to byłby za poród który trwałby TYLKO 1000 godzin:D

EDIT:

A jednak Salomi hehe mamy Oliwkę już wśród narodzonych grudniaczków:):):)

Ostatnia edycja:
weź Wiolcia:):) za dużo jak na raz:):) siedzę i tak mi się łzy do oczu cisną ze szok:D:D

Mamolka to w ogóle nasz grudniowy express:):) godzina i 15 minut?? dobrze sobie wyliczałam czas porodu?:)

Ostatnia edycja:
reklama
No dziewczyn, gratuluje!!!! Ja byłam z mężem w kinie i strasznie zaczął boleć mnie brzuch z lewej strony. To raczej nie były skurcze tylko taki ciągły ból, czy któraś z was miała już coś takiego??
Czym bliżej porodu, tym więcej strachu :(
Gratuluję wszstkim rozpakowanym :)

Do góry