agbar
Fanka BB :)
Witam prawie wieczornie. Dziś odwiedziłam Trójmiasto i jestem do niczego. Rano jeszcze mnie jakies skurcze zaraz po wyjeździe z domu złapały i już myślałam, że cos się zaczyna, ale na szczęście przeszły w połowie drogi do Gdańska. Za to Mały odpłacił mi za nie potem boleśnie :/ Zakupy świąteczne już prawie zrobione. Teraz tylko prezent dla teścia (wymyślony), dziadka i chrzesniaka (nie wymyślone). Dla rodziców chyba też jakieś drobiazgi kupię, mimo że zapowiedzieliśmy, że duże urodzinowe prezenty miały robić od razu za świąteczne. Zapomniałabym o mężu! O matko! Jeszcze prezent dla niego. A dla naszego bobo niech mąż coś wymyśla, pewnie sam będzie chciał, więc nie odbiorę mu tej przyjemności.
Wchodząc na forum myślałam, że będą już wiadomości od Olki, a tu cisza. Coś mi się wydaje, że u Olci i Bodzinki coś się dzieje, tzn Bodzinka jest w trakcie, a Olcia tak wymęczona, że nie ma czasu nam napisać.
Wchodząc na forum myślałam, że będą już wiadomości od Olki, a tu cisza. Coś mi się wydaje, że u Olci i Bodzinki coś się dzieje, tzn Bodzinka jest w trakcie, a Olcia tak wymęczona, że nie ma czasu nam napisać.