Salomii
Fanka BB :)
Lwiczka ja to bym z nim porozmawiala, u mnie nie ma takiej sytuacji ze nie rozmawia sie cialymi dniami czy brak jest kontaktu bo zwyczajnie bym nie wytrzymala, zaczelabym meczyc konia heeh nawet jak to jego win np to i tak bym gadala
nawet jak by nie chcial to bym go zmusila a nie zeby mi krew psul taka obojetnoscia phi
a co do dretwienia to ja czucie mam jak najbardziej tylko czuje takie jakby no dretwienie, trzyma trzym i po jakims czasie puszcza no nie umiem tego okreslic inaczej chcialam jak najbardziej plastycznie no i ja mam to do wysokosci pepka ale na calym brzuchu. 'Lwiczka ma juz doswiadczenie w skurczach wiec chyba mamy co innego.
ja przeswietlilam miednice i Arlenke moja biedna
( no ale bedziemy wiedziec co tam w kosciach piszczy i dowiem sie co z porodem, a Arlenka tak mnie kluje swoja noga w prawy bok ze boli jak cholera az mam normalnie peknieta zylke w tym miejscu :O
Sarka... mniaaaam ja tam zla pania domu jestem bo nie robie takich rzeczy jak np krokiety placki ciasta itd
( az mi glupio
za to kupilam sobie cukierki z likierem i alkoholem fazera i na nie patrze
oszczedzam bo sa cholernie drogie heheeh wiec napawam sie posiadaniem heeheh
Kurcze a co u Bodzinki i Olci?
Lwiczka no pisalas kiedys ze Twoj maz taki nieco zamkniety w swych myslach no i dosyc traumatyczne ma zycie, ja wiem ze to go nie usprawiedliwia ale mysle ze w tej sytuacji tym bardziej bym z nim gadala.. niestety ktos musi zaczac a nie wyglada mi na to by on byl pierwszy, no i nie czekaj na maluszke bo zwariujesz
poza tym to Wy musicie sie porozumiewac dobrze dzieci nie moga byc scalaczami no nie?
a co do dretwienia to ja czucie mam jak najbardziej tylko czuje takie jakby no dretwienie, trzyma trzym i po jakims czasie puszcza no nie umiem tego okreslic inaczej chcialam jak najbardziej plastycznie no i ja mam to do wysokosci pepka ale na calym brzuchu. 'Lwiczka ma juz doswiadczenie w skurczach wiec chyba mamy co innego.
ja przeswietlilam miednice i Arlenke moja biedna
Sarka... mniaaaam ja tam zla pania domu jestem bo nie robie takich rzeczy jak np krokiety placki ciasta itd
za to kupilam sobie cukierki z likierem i alkoholem fazera i na nie patrze
Kurcze a co u Bodzinki i Olci?
Lwiczka no pisalas kiedys ze Twoj maz taki nieco zamkniety w swych myslach no i dosyc traumatyczne ma zycie, ja wiem ze to go nie usprawiedliwia ale mysle ze w tej sytuacji tym bardziej bym z nim gadala.. niestety ktos musi zaczac a nie wyglada mi na to by on byl pierwszy, no i nie czekaj na maluszke bo zwariujesz
Ostatnia edycja: