reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
looo jezzuuuuuuuu
jak tak bede sie wzruszac przy kazdym porodzie to sie wykoncze heheh to chyba pierworodki tak maja bardziej.. heh

z drugiej strony historie kazdej wplywaja mi na emocje
Cristalrose - wieloletnie starania, badania az w koncu Cyprianek :)
Wiolcia - zespol p.jajnikow i zero nadzieji na dzidzie a teraz jest Krzys :)
Myangel - te wszystkie problemy.. szalejaca tarczyca.. a teraz bedzie Adas :)
No i Missiiss ktora ostatnio dostarczala nam sporo emocji - historia Antosia, teraz juz jest bezpiecznie i lada chwila bedzie Jas :)

Kazde dziecko jest cudem bo jak inaczej nazwac to ze spotykaja sie 2 komorki a z nich rozwija sie w nas czlowiek, to ze rosnie w nas tez jest dla mnie niesamowite :) jednak mimo tych wszystkich cholerstw ktore mnie ostatnio dopadaja grrrrr uwazam ze szybko zaszlam w ciaze i przeszla ona w miare dobrze, dlatego takie sytuacjie kiedy z sytuacji praktycznie beznadziejnej raptem dochodzi do narodzin zdrowego czlowieczka niesamowicie mnie wzruszaja :) i daje mi to nadzieje ze kilka moich kolezanek kiedys zostanie mamusiami mimo tego ze walcza juz strasznie dlugo.

Renczysia heheeh jakie sny, witaj w klubie :))))

a Sunflower dobrze ze jest na zakupach bo juz myslalam ze zapodala sobie mieszanke z olejem rycynowym hehehe i nie moze wyjsc z kibelka ;)

Pati.b :D:D
no mysle ze juz mozesz pomyslec o wozku ;) podziwiam Cie ze jestes w stanie sie skupic na pracy licencjackiej bo mi od jakiegos czasu koncentracja siadla i musze sobie wszystko zapisywac :) ogolnie wszystko ogarniam i zalatwiam mnostwo waznych spraw ale musze to sprawdzac najlepiej 3 razy hehehe a pisanie pracy chyba by mnie przeroslo pod wzgledem sprawdzania kazdej strony po 3 razy ;D
ostatnio zapomnialam gdzie postawilam koszyk w sklepie :O
super ze jestes tak aktywna :))
i widze ze kolejny maly chlopiec nam sie szykuje w grudniu :))

Myangel &&&&&&&&&&&

Chyba muszę zacząć parzyć sobie znowu herbatkę z melisy. To jest zbyt emocjonujące. Za każdym razem jak tu wchodzę, to zastanawiam się, czy coś się dzieje. No ale w sumie czekałyśmy na ten czas dobrych kilka miesięcy. Ale w życiu nie przewidziałabym takiego scenariusza, że jak się jeden dzidź urodzi, to reszta zaraz za nim się sypnie ;-) chociaż z tego co zauważyłam, chłopcy są ciekawsi świata i bardziej niecierpliwi ;-)

uuuuu co wchodze to jakieś nowe wieści :-)
myangel trzymam kciuki oby szybko i sprawnie poszło.

Aż mi się gorąco zrobiło tyle emocji. Grudniówki to jednak szybkie dziewczyny :)
Ciekawe która nastepna????

Witam, ale sie dzieje:-)!

Myangel trzymam kciuki !

Wrublik-
przy okazji, ja też wstępnie mam planowaną cesarkę na 30 listopada. Ciekawe czy dotrwam, mały podobno jest już nisko.

Pozdrawiam:-)!

Az mi sie wslosy zjezyly na glowie:-)
Myangel trzymam kciukasy by wszystko poszlo sprawnie i szybko;-)Z niecierpliwoscia czekamy na Adasia:tak:

reklama
Witajcie!!!
Kciuki zaciśnięte za kolejnego Maluszka:)
U nas dziś z rana słoneczko i ciepło, a od godziny tak szaro, pochmurno i zaraz albo deszcz albo śnieg spadnie...brrrr nic tylko pod kocyk wskakiwać:)
Mnie ostatnio jakoś nic nie boli w nocy, aż tak głupio- rano sprawdzam czy mam brzuch...czy aby na pewno jestem w ciąży....Ech chyba jakaś obsesja mnie łapie...

Miłego popołudnia :)

Do góry