reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
U sun wszystko ok jeździ po sklepach i dlatego jej nie ma :)

Co za małpa no,ja tu się martwię a ona po sklepach posuwa:-D Ale dobrze że wiadomo co i jak.
A missiiss się odzywała do kogoś od wczoraj,jestem ciekawa czy dziś znowu coś innego mówią lekarze czy decyzja jak wczoraj i pozwolą jej rodzić.

Cześć Dziewczynki:-)
Ja rano lekko spanikowana byłam, bo od wczoraj żadnego ruchu w brzusiu, ale po śniadaniu mały miał swoje 15 minut wiercenia (bo o kopnięciach to już mogę zapomnieć) więc jest ok. Dobrze się czuję zamierzam dzisiaj się nie przemęczać bo wieczorem mam taki chytry plan, żeby zrobić mężusiowi niespodziankę i jakiś seskik przy świecach zorganizować:tak::tak::tak:. Pierwszy od kilku miesięcy więc trochę się obawiam rozdziewiczenia:-D:-D:-D.
Aha, no i ogromnie ściskam Wiolcię i jej małego "kolosa" hehhehe.

jejku juz 2 rozpakowane i jakis strach mnie ogarnal az zaczelam czytac o oddychaniu przy porodzie.
Ostatnio mam stracha ze mimo ze to moj drugi raz nie bede wiedziała co robic.... to jest straszne....

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Myangel,niech szybko i sprawnie pójdzie:))))))))))))))
Tunia też &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciska:-)

Ostatnia edycja:
reklama
WITAM
ale śmieszne ja myslałam ze mam jeszcze kuuuupeee czasu...... :-D chyba musze juz ten wózek zamówic
sorki ze sie nie udzielam ale nie umie ogarnac dwoch roznych działów, majac studia w toku-sesja juz mi sie zaczeła ;/ i jeszcze dalej remont....

mam zalozony krazek bo mi sie szyjka skrocila ale niedlugo mi go sciagna wiec pewnie na mnie tez przyjdzie kolej.... :-) ale nie umie sie doczekac bo zebra to mnie juz tak bola... a plecy to juz nie mówie :-/ mały nie pozwala mi pisac pracy lic. :-D

miłego dnia wszystkim
pozdrowionka do wszystkich i mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie ;-)

Do góry