reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Missiiss kochanie no nieciekawie masz ale jesteś przynajmniej pod stałą opieką i Jasiu ma najlepszą opiekę. Trzymamy z Wiki kciuki&&&&&&&&&& za was,żeby wszystko było dobrze. Całuję:-)

Avani kciuki zaciśnięte&&&&&&&:-)

Ostatnia edycja:
reklama
gufi ale ja juz chce the end bo mam dosc jestem juz taka wymeczona ze porazka :/ moze jutro o cc cos wspomna chociaz ze moze za tydzien?? jutro bym usg jeszcze chciala no zobaczymy co szefo wymozdzy :) najwazniejsze ze sterydy juz dostal na plucka wiec jestem spokojniejsza :)dzieki za &:) lwiczka tobie tez i wszyastkim wam :)

cristalrosse, olkale &&&&&&&&&&&&&& :)

avanii kciuki ! tym razem bedzie ok zobaczysz:)

A ja mam takie pytanie zupełnie z innej beczki:) Jaki polecacie tel.(najlepiej NOKIĘ:) z wytrzymałą baterią? nie chodzi mi o te modele takie przedpotopowe, bo wiem że one baterie miały pancerną, ale taki z tych "współczesnych":) Z góry dzięki za opinie :) Siedzę już kilka dni na necie w poszukiwaniu ale póki co mam 3 na oku, E50, E51 i 6300...Ale opinie przeeeróżne więc pytam Was:)

Ja nie miałam nigdy nokii i nie będę miała,bo mój mężulek miał nie jedną i nigdy żadna jakoś mi się nie podobała,ale to kwestia gustu :-)
Mi póki co tylko i wyłącznie podobają się SE,sama mam SE C902,super telefon polecam :)
Zapomniałam dodać,że teraz mój mąż ma nokie E51 i zadowolony jest :-)

Hej grudnioweczki pamietacie mnie jeszcze?? byla grudniowke??
Wpadlam sie pochwalic ale chyba widac od razu moj podpis :) Mam tylko nadzieje ze tym razem bedzie wszystko ok :) USG w przyszlym tygodniu wiec trzymac kciuki :)
Kochana OGROMNIE sie cieszę!! :-) GRATULACJE! Oczywiście trzymam kciuki za wizytę i będe zaglądać co tam u was ;-)

Mississ a u nas ,skurcze, rozwarcia, malowodzia, infekcje heheeh i wogole jakis blok operacyjny ;))
faktycznie masz tam szalenstwo! Ale jakos w sumie sie nie martwie :) bo wiesz, fajnie by bylo jakby Jasiek jeszcze posiedzial ale jak macie sie tak meczyc.. na szzescie to juz 35 tydz :D:D:D:D:D czyli mozna powiedziec ze cel osiagniety i welenka spelnila swoja role!

Avani ..... :D:D:D:D:D:D trzymam kciuki za Twoja druga kropeczke by tym razem nigdzie sobie nie szla!!! Bardzo sie ciesze :) troszke to trwalo ale sie udalo :D:D:D:D to najwazniejsze!! Sunshinebaby tez ma w brzuszku bobaska :) jeszcze czesto do glowy przychodzi mi Tasulka.. to rewelacja dostawac takie wiadomosci, dawaj znac jak wam idzie :):):)

chyba mnie troszkę nie było, podczytywałam Was, ale nie miałam jakoś weny do pisania,

&&&& za cristalrose i missiiss, będzie wszystko dobrze na pewno

my wczoraj byliśmy na wycieczce na porodówce, w ogóle mnie to nie uspokoiło,
sala operacyjna raczej mnie przeraziła, tyle dobrze, że po cc jadę od razu na salę poporodową, Zuzia i mąż są przy mnie cały czas, tylko nie wiem jak zniosę leżenie plackiem tyyyle godz po znieczuleniu, a jak Zuzia zacznie płakać to będę musiała wołać pielęgniary bo przez pierwsze 12 h sama nic przy niej nie będę mogła zrobić

no i w ogóle przy planowanej cc będę min 7 dni w szpitalu, 2 dni przed cc na badania, spotkania z anestezjologiem itd, po cc 5 dni się siedzi,

w przyszłym tyg kompletuję torbę do szpitala

a cholerny teść ciągle mi "wróży", że do grudnia nie donoszę, kretyn... byliśmy dziś u teściów na obiedzie, ale tylko lub aż 2 h, sam C. się podniósł i mówi - lecimy do domku, bo jego teść, czyli jego ojciec też wkurzał swoimi gadkami

dobrze, że wczoraj położna powiedziała, że mają w zwyczaju wpuszczać na oddział odwiedzających do jednej matki max 2 osoby, i odwiedziny tylko do 17, dłużej może zostać jedynie mąż, więc mnie pasuje, bo mi teściowie i rodzina C. nie będą siedzieć na głowie, bo sobie nie życzę

jakoś w ogóle średnio mi pasuje, że w ten okres świąteczny każdy się zacznie zwalać i Zuzie oglądać (jeśli na święta będziemy w domu) bo każdy dotknąć, pogłaskac, ktoś kichnie,kaszlnie, żaden rąk nie umyje, położna mówiła, że przez pierwsze 2 tyg życia niemowlęcia lepiej odwiedziny ograniczyć i jak będę mieć dość to się na to powołam :-D

no i się wygadałam:-D

też siedzę jakby sama w domu, bo C. śpi, najpierw komp, teraz śpi, aż mu przygadałam, że mógł jakąś inicjatywę wykazać, pożyczyć film, ja bym zrobiła coś do jedzenia, świece i jakiś romantic wieczór, bo za max 6 tyg pewnie się skończy okazja do romantic wieczorów we dwoje

w ogóle juz mam też powoli dość, łażenia z i na 4 piętro, każdego dnia jest coraz gorzej, powoli nie mam siły wyjść, któregoś dnia normalnie urodzę na tej klatce schodowej, najchętniej już bym nie wychodziła nigdzie:no:

agaj ja od wielu lat tylko samsungów używam i powiem jedno - trzymają długo i moim zdaniem to są niezniszczalne telefony, raz miałam nokie i szybko szlag ja trafił, najpierw do wymiany był wyświetlacz, potem w ogóle nie chciała już dzialać, i potem już wróciłam do samsunga, tej marki tel ma też moja mama,babci i mąż i nieźle się trzymają

Miałam rzucić fotki z dzisiaj,ale nie mam jeszcze dostępu na zamk...
A w ogóle to opadł mi brzuch :) Cyce nie maja na czym leżeć :)

... wiem to może być pare godzin, parę dni - najdalej do 2 tygodni, i żadna z tych opcji nie jest optymistyczna w moim przypadku:(((
Dlatego mnie to zaniepokoiło bo ja nie mam upławów naprawdę żadnych!!! to też dziwne bo zawsze mam tam sucho a tu nagle takie coś! Co do czujności to teraz pewnie każdy skurcz, czy ból czy zakłucie będzie mnie przerażało...

oj Kochana, nie martw się, to wcale nie muszą być 2 tyg :)
pisałam już o mojej przyjaciółce, urodziła wczoraj, termin na dziś a czop poleciał ponad miesiąc temu :)

Avani, gratuluję!!!!!!!
Missiiss, 3maj się i pisz co u Was :***

reklama
ja zaraz ide spac, bo jestem umeczona. te klucia w szyjce jakos nie wprawiaja mnie w dobry nastroj - do tej pory czulam sie super, a teraz powoli chyba zaczynaja mi doskwierac dolegliwosci koncowego etapu ...

jutro jeszcze jedziemy z Ninka do dermatologa z tymi kurzajkami i juz sie stresuje, ze bedzie jej to wypalac, a ta sie bedzie darla jak zwykle ... potem wizyta u moich dziadkow - tez nic relaksujacego, bo babcia wiecznie na caly swiat obrazona i narzeka, ze glowa boli. ale na basen juz sie jutro z Nina nie wyboeram, bo bym chyba urodzila ...

Do góry