reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ja już szału dostaję,siedzę sama w domu jak palec,córcia u mojej mamy,mąż niewiadomo o której w domku będzie,poprostu tylko leże ijuż mam dosyć,jakiegoś płaskodupia się nabawie:-(

reklama
Lwiczka ja tez dzisiaj sama caly dzien w domu wiec mozemy sobie piatala przebic:-)Adas caly dzien w szkole, w miedzyczasie szkola cyrkowa, pozniej korepetycje i w taki sposob zobacze go dopiero za godzine.A jeszcze na 18 katecheza:baffled:
Ale staram sie caly czas cos robic bo inaczej to bym zwariowala.A jak pomysle o tym ze jestem sama to zaraz mysle, ze przeciez Jasia mam caly czas przy sobie:-)

Hej dziewczynki,
My dziś byłyśmy z Julą i moimi rodzicami na Paradzie Niepodległościowej, fajnie było ludzie z flagami w miarę ciepło i wszystcy tacy uśmiechnięci. Teraz zamierzam zjeść rogala bo mamy cukiernie poznańską w Gdyni i rogale orginalne:tak:
Trzymam kciuki &&&&&&&&&& za mississi i cristalrose

Cristalrose trzymaj się ciepło!!! Teraz już tylko czekac na poród.
Ewwe mąż targał, ja komenderowałam ale i tak zmęczona jestem choc łóżeczko stoi.

A ja mam takie pytanie zupełnie z innej beczki:) Jaki polecacie tel.(najlepiej NOKIĘ:) z wytrzymałą baterią? nie chodzi mi o te modele takie przedpotopowe, bo wiem że one baterie miały pancerną, ale taki z tych "współczesnych":) Z góry dzięki za opinie :) Siedzę już kilka dni na necie w poszukiwaniu ale póki co mam 3 na oku, E50, E51 i 6300...Ale opinie przeeeróżne więc pytam Was:)

Ja mam 6300 już 4 rok zmieniłam tylko kolor obudowy :))
jestem bardzo zadowolona z niego

jestem jestem jestem :)
czekalam az mnie odlacza od kroplowek bbbrrr jednym slowem mam juz serdecznie dosc

tak w skrocie: przyjechalam z bolesnymi skurczam wlew fenka dostallam cukier skoczyl wiec obnizyli tablety z 8 na 6 i zaczelo sie szalenstwo. dostaje kroplowki rozkurczowe dla cukrzykow bo fenek podwyzsza cukier i jaja bo co odlacza np jak wczoraj 2 pod rzad mialam i jak odlaczyli dostalam tabsa fenka i zaraz znow skurcze i znow wlew i po wlewie skurcze i magnnez dostalam i fenek 6 na dobe i tylko czekam az znow mnie dopadna. takze porazka dzisiaj :/ jutro szefo bedzie to mozee w koncu badanie zrobii zadecyduje bo w niedziele szyjka 1cm a po tym tygdniu i skurczach to ja nie wiemile ona juz ma. ja juz bymcc chciala ahhhh

ide poczytac co u was :)

Hej grudnioweczki pamietacie mnie jeszcze?? byla grudniowke??
Wpadlam sie pochwalic ale chyba widac od razu moj podpis :) Mam tylko nadzieje ze tym razem bedzie wszystko ok :) USG w przyszlym tygodniu wiec trzymac kciuki :)

reklama
cristalrose - fajnie, ze sie odezwalas. szkoda, ze musisz lezec w szpitalu, ale przynajmniej jestes pod fachowa opieka :) trzymam kciuki za szybkie rozpakowanie!

mississ - no to masz jazde kochana! najwazniejsze, ze jeszcze sie trzymasz :D

ja dzis sie oszczedzalam - nalesniki smazylam pierwszy raz na siedzaco, bo na stojaco chyba bym rady nie dala ...
teraz plotkuje z mama, a Ninka eksploatuje dziadka :)

Do góry