reklama
Lwiczka ja tez dzisiaj sama caly dzien w domu wiec mozemy sobie piatala przebic:-)Adas caly dzien w szkole, w miedzyczasie szkola cyrkowa, pozniej korepetycje i w taki sposob zobacze go dopiero za godzine.A jeszcze na 18 katecheza
Ale staram sie caly czas cos robic bo inaczej to bym zwariowala.A jak pomysle o tym ze jestem sama to zaraz mysle, ze przeciez Jasia mam caly czas przy sobie:-)
Ale staram sie caly czas cos robic bo inaczej to bym zwariowala.A jak pomysle o tym ze jestem sama to zaraz mysle, ze przeciez Jasia mam caly czas przy sobie:-)
Hej dziewczynki,
My dziś byłyśmy z Julą i moimi rodzicami na Paradzie Niepodległościowej, fajnie było ludzie z flagami w miarę ciepło i wszystcy tacy uśmiechnięci. Teraz zamierzam zjeść rogala bo mamy cukiernie poznańską w Gdyni i rogale orginalne
Trzymam kciuki &&&&&&&&&& za mississi i cristalrose
My dziś byłyśmy z Julą i moimi rodzicami na Paradzie Niepodległościowej, fajnie było ludzie z flagami w miarę ciepło i wszystcy tacy uśmiechnięci. Teraz zamierzam zjeść rogala bo mamy cukiernie poznańską w Gdyni i rogale orginalne
Trzymam kciuki &&&&&&&&&& za mississi i cristalrose
gosiutek
Zaangażowana w BB
A ja mam takie pytanie zupełnie z innej beczki Jaki polecacie tel.(najlepiej NOKIĘ z wytrzymałą baterią? nie chodzi mi o te modele takie przedpotopowe, bo wiem że one baterie miały pancerną, ale taki z tych "współczesnych" Z góry dzięki za opinie Siedzę już kilka dni na necie w poszukiwaniu ale póki co mam 3 na oku, E50, E51 i 6300...Ale opinie przeeeróżne więc pytam Was
Ja mam 6300 już 4 rok zmieniłam tylko kolor obudowy )
jestem bardzo zadowolona z niego
gosiutek
Zaangażowana w BB
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
jestem jestem jestem
czekalam az mnie odlacza od kroplowek bbbrrr jednym slowem mam juz serdecznie dosc
tak w skrocie: przyjechalam z bolesnymi skurczam wlew fenka dostallam cukier skoczyl wiec obnizyli tablety z 8 na 6 i zaczelo sie szalenstwo. dostaje kroplowki rozkurczowe dla cukrzykow bo fenek podwyzsza cukier i jaja bo co odlacza np jak wczoraj 2 pod rzad mialam i jak odlaczyli dostalam tabsa fenka i zaraz znow skurcze i znow wlew i po wlewie skurcze i magnnez dostalam i fenek 6 na dobe i tylko czekam az znow mnie dopadna. takze porazka dzisiaj :/ jutro szefo bedzie to mozee w koncu badanie zrobii zadecyduje bo w niedziele szyjka 1cm a po tym tygdniu i skurczach to ja nie wiemile ona juz ma. ja juz bymcc chciala ahhhh
ide poczytac co u was
czekalam az mnie odlacza od kroplowek bbbrrr jednym slowem mam juz serdecznie dosc
tak w skrocie: przyjechalam z bolesnymi skurczam wlew fenka dostallam cukier skoczyl wiec obnizyli tablety z 8 na 6 i zaczelo sie szalenstwo. dostaje kroplowki rozkurczowe dla cukrzykow bo fenek podwyzsza cukier i jaja bo co odlacza np jak wczoraj 2 pod rzad mialam i jak odlaczyli dostalam tabsa fenka i zaraz znow skurcze i znow wlew i po wlewie skurcze i magnnez dostalam i fenek 6 na dobe i tylko czekam az znow mnie dopadna. takze porazka dzisiaj :/ jutro szefo bedzie to mozee w koncu badanie zrobii zadecyduje bo w niedziele szyjka 1cm a po tym tygdniu i skurczach to ja nie wiemile ona juz ma. ja juz bymcc chciala ahhhh
ide poczytac co u was
cristalrose
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny za miłe słowa. Trzymam kciuki i za Was
&&&&&&&&
&&&&&&&&
reklama
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
cristalrose - fajnie, ze sie odezwalas. szkoda, ze musisz lezec w szpitalu, ale przynajmniej jestes pod fachowa opieka trzymam kciuki za szybkie rozpakowanie!
mississ - no to masz jazde kochana! najwazniejsze, ze jeszcze sie trzymasz
ja dzis sie oszczedzalam - nalesniki smazylam pierwszy raz na siedzaco, bo na stojaco chyba bym rady nie dala ...
teraz plotkuje z mama, a Ninka eksploatuje dziadka
mississ - no to masz jazde kochana! najwazniejsze, ze jeszcze sie trzymasz
ja dzis sie oszczedzalam - nalesniki smazylam pierwszy raz na siedzaco, bo na stojaco chyba bym rady nie dala ...
teraz plotkuje z mama, a Ninka eksploatuje dziadka
Podziel się: