O rany, przesadziłam... Zanim się wezmę za sprzątanie, muszę się chyba chwilę położyć. Niby nic nie robiłam strasznego, a jestem cała mokra. Może to osłabienie przez to głupie gardło... Zrobię sobie pół godziny przerwy...
reklama
ewwe
Fanka BB :)
Hej dziewczynki
Sarka :**** melduję że jestem, tylko jakoś czasu brak na bb - mam wrazenie ze oszalałam.... Milion rzeczy robię, mam wrażenie że muszę szybko podopinać wszystko na ostatni guzik, i doba jakaś krótka jest:/ Mam nadzieję że Wy czujecie się lepiej, współczuję choroby:/
Sunflower &&&&& na bank wszystko jest ok, a co do wydzieliny, to w ostatnim miesiącu podobno się znacznie zwiększa - więc może to nie czop?zresztą nawet jak czop, to miał prawo
Hejcz babo dobrze że jesteś już, zmartwiłaś nas milczeniem. Myślę że w razie co Tobie będzie przyjemniej spędzić długi weekend w domciu ODPOCZYWAJĄC, a do szpitala ewentualnie wróćisz sobie po ale oczywiście lepiej, żeby nie bylo takiej potrzeby
Ja nie dość że obolałe mam te OGROMNE i popuchnięte stopy to jeszcze mi je kot w nocy pogryzł;(( aż się popłakałam, wiem że wyglądają jak cudze - ale są przytwierdzone do mnie - więc kot nie powienien mieć problemu z rozpoznaniem że należą do mnie i powinien dać mi spokój:/ teraz nie dość że wyglądają jak dwa balony to jeszcze w czerwone kreski.
Dziś mam wizytę w końcu się z dzieckiem swoim zobacze, cieszę się ogromnie ale i martwię oczywiście.
Poza tym ledwo się ruszam.... boli mnie cała dupa, biodra, pachwiny, spojenie, mam wrażenie że szyjka, razem z pochwą, i wszystko w pobliżu. Do tego słabości mnie dziś jakieś dopadły......
Sarka :**** melduję że jestem, tylko jakoś czasu brak na bb - mam wrazenie ze oszalałam.... Milion rzeczy robię, mam wrażenie że muszę szybko podopinać wszystko na ostatni guzik, i doba jakaś krótka jest:/ Mam nadzieję że Wy czujecie się lepiej, współczuję choroby:/
Sunflower &&&&& na bank wszystko jest ok, a co do wydzieliny, to w ostatnim miesiącu podobno się znacznie zwiększa - więc może to nie czop?zresztą nawet jak czop, to miał prawo
Hejcz babo dobrze że jesteś już, zmartwiłaś nas milczeniem. Myślę że w razie co Tobie będzie przyjemniej spędzić długi weekend w domciu ODPOCZYWAJĄC, a do szpitala ewentualnie wróćisz sobie po ale oczywiście lepiej, żeby nie bylo takiej potrzeby
Ja nie dość że obolałe mam te OGROMNE i popuchnięte stopy to jeszcze mi je kot w nocy pogryzł;(( aż się popłakałam, wiem że wyglądają jak cudze - ale są przytwierdzone do mnie - więc kot nie powienien mieć problemu z rozpoznaniem że należą do mnie i powinien dać mi spokój:/ teraz nie dość że wyglądają jak dwa balony to jeszcze w czerwone kreski.
Dziś mam wizytę w końcu się z dzieckiem swoim zobacze, cieszę się ogromnie ale i martwię oczywiście.
Poza tym ledwo się ruszam.... boli mnie cała dupa, biodra, pachwiny, spojenie, mam wrażenie że szyjka, razem z pochwą, i wszystko w pobliżu. Do tego słabości mnie dziś jakieś dopadły......
Postarzałaś się? a może w ciąży jesteś? Ja na Twoim miejscu bym to sprawdziłaPoza tym ledwo się ruszam.... boli mnie cała dupa, biodra, pachwiny, spojenie, mam wrażenie że szyjka, razem z pochwą, i wszystko w pobliżu. Do tego słabości mnie dziś jakieś dopadły......
Powodzenia na wizytach dla wszystkich &&&
mi wypadł czop 31października, 4 listopada byłam na wizycie i lekarz tylko to potwierdził ale nic poza tym nie mówił a tu jakby nie patrzeć 13.11 stuknie mi dwa tygodnieKoleżance czop śluzowy wypadł 2 tygodnie przed porodem.
jest to o tyle niebezpieczne, że dziecko nie ma naturalnej ochrony przed infekcjami, więc może zgłoś się do szpitala albo swojego lekarza
Antylopka jak tam pieczenie ciasta poszło;-)
Sunnflower trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę&&&
Gosia B moze podzielisz sie przepisem na te rogale
Bodzinka u mnie bez przemeblowania to się łóżźeczko
Ewwe daj znać po wizycie
olcia100 wypad do teściów przeżyłaś?
Kochana to Ty rodziłaś Oliwkę naturalnie jak była ułożona pośladkowo czy cos źle zrozumiałamHejcz super że jesteś z nami:-) Moja już teraz jest obrócona główką w dół i mam nadzieję że tak zostanie,bo drugiego pośladkowego porodu nie przeżyję. Ale maluchy są tak ruchliwe że im moment idzie obrucenie,Oliwka urodziła się w 38 tyg pośladkowo a na badaniu w 36 była główką do dołu,także hejcz nie przejmuj się,jeszcze zdąży się obrucić:-)
Ewa86 zdróweczka Ci życzę a porządki sobie daruj albo chłopa zagoń
Kicia87 jak tam Twoja przyjaciółka ....urodziła już?
Ewa86 zdróweczka Ci życzę a porządki sobie daruj albo chłopa zagoń
Ale ja mam straszną ochotę na te porządki Trochę poleżałam i idę do roboty. Chociaż zaczęłam świszczeć przy głębszym oddechu i mam wrażenie, że kaszel mi się już nie z gardła, ale z oskrzeli odrywa. Ble...
O MASAKRA!!! Ale niebo!!! W życiu takich kolorów nie widziałam...
Antylopka
Potrojna mamuska
właśnie czuję się jakbym maraton przebiegła! popiekłam te wszystkie ciacha, w międzyczasie posortowałam prania (dwie suszarki), pozamiatałam i zrobiłam sałatkę do obiadu (canelloni bolognese-mniam)O rany, przesadziłam... Zanim się wezmę za sprzątanie, muszę się chyba chwilę położyć. Niby nic nie robiłam strasznego, a jestem cała mokra. Może to osłabienie przez to głupie gardło... Zrobię sobie pół godziny przerwy...
Powiedzcie mi po co my wymyślamy, skoro potem zdychamy??
właśnie skończyłam ostatnia partię uff....Antylopka jak tam pieczenie ciasta poszło;-)
Dobra, Poznanianki, mobilizacja na KOLEJORZA!!
chyba się rozpłaczę, jak d..y dadzą Mój brat ich wiernie wspiera na stadionie, a my tutaj będziemy oglądać. Marcinowi pewnie nerwy puszczą, jeśli będą grać jak patafiany.....
ja właśnie wstałam na chwilę i do Was
aluśka, rozmawiałam z Jej małżem jakieś 2h temu, to mówił, że skurcze są dalej, bolesne, ale rozwarcie nędzne...eehh już się 7h męczy
zaczynam się cieszyć, że mnie to ominie (wiem, maUpa jestem )
aluśka, rozmawiałam z Jej małżem jakieś 2h temu, to mówił, że skurcze są dalej, bolesne, ale rozwarcie nędzne...eehh już się 7h męczy
sunnflower
Fanka BB :)
jestem...
o wizycie za chwilkę we właściwym wątku
z ogólnych informacji to chyba będę pierwsza i nie rozmawialiśmy jak przyspieszyć poród ale co by tu zrobić żeby jeszcze tydzień dotrzymać
co do Kolejarza to oczywiście kciuki zaciśnięte
Dobrze że mam wszystko wyprane - cholera nie przyszła jeszcze ta wkładka do nosidełka dla noworodków - może jeszcze zdąży..
o wizycie za chwilkę we właściwym wątku
z ogólnych informacji to chyba będę pierwsza i nie rozmawialiśmy jak przyspieszyć poród ale co by tu zrobić żeby jeszcze tydzień dotrzymać
co do Kolejarza to oczywiście kciuki zaciśnięte
Dobrze że mam wszystko wyprane - cholera nie przyszła jeszcze ta wkładka do nosidełka dla noworodków - może jeszcze zdąży..
reklama
oj to ja trzymam kciuki żeby rozwarcie w końcu skoczyło na 10cm i jeszcze przed 17.30 dzidzia był już po drugiej stronie brzuszkaja właśnie wstałam na chwilę i do Was
Wiem co ona teraz musi przezywać bo ja miałam podobnie skurcze silne i częste a rozwarcie że szkoda gadac
to teraz strzel mu fotkę i się pochwal jakie to Ci cudo wyszlo;-)właśnie skończyłam ostatnia partię uff....
Ewa86 masz leżeć albo wpadnę do Ciebie i Cię do wyrka przywiąże porządki nie zajac nie uciekną a Ty tym przemeczaniem mozesz tylko kłopotów sobie na robicAle ja mam straszną ochotę na te porządki Trochę poleżałam i idę do roboty. Chociaż zaczęłam świszczeć przy głębszym oddechu i mam wrażenie, że kaszel mi się już nie z gardła, ale z oskrzeli odrywa. Ble...
O MASAKRA!!! Ale niebo!!! W życiu takich kolorów nie widziałam...
Na razie sie pożegnam bo mojej Królewnie bajkę muszę włączyć a ze nie mam programów z bajkami to bajki online idą w ruch
Podziel się: