reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
ainah ja robię na cieście drożdżowym. podam proporcje jakie ja dałam - ale to jest podwójna porcja o ile się nie mylę :D wrzucę na kulinarnym w razie czego jak byś chciała skorzystać.
zdrówka wam wszystkim chorowitki życzę.
ja właśnie idę robić rogale i pewnie mi tak zejdzie do wizyty.
co do golenia to ja się chyba poddaję. zrobiłam to tak z grubsza i mam nadzieję, że gin się nie obrazi hehehehe to już nie dla mnie a mąż wczoraj padł wykończony i już się tym nie zajeliśmy razem :D

Cześć kochane,ja niedawno się z wyrka zwlekłam,jakoś nie mam siły. Mężu do mnie dzwoni,pyta się co u mnie a ja mu że mi niedobrze,że źle się czuję i narazie leże a on że mam leżeć i cały dzień,on wszystko zrobi jak przyjdzie:-) Jak miło nieraz takie coś usłyszeć:-)

Jeśli chodzi o złośliwe teksty w stylu"jeszcze się nie rozsypałaś" działają na mnie irytująco,u mnie ciążę było szybko widać i to pewnie dlatego każdy ma coś do powiedzenia na ten temat.
Sarka wracajcie szybciutko do zdrowia:-)
Bodzinka mój ostatnio też się śmieje że normalnie go gwałcę spojrzeniem hi hi,ale to prawda,mam straszną ochotę,i cóż na to poradzić:-D
sunnflower cieszę się że bezpiecznie wróciłaś i trzymam kciuki za udaną wizytę kochana:-)A z facetami to tak jest niestety hi hi,oni mają całkowicie inne priorytety,no a ty taka nietolerancyjna,przecież monitor to sprawa życia i śmierci:-D
Ewa zdrowiej szybciutko:-)

Mam to samo - gardło boli i lekki kaszel. Drugi dzień wcinam oscillococcinum, ale póki co nie pomaga. Mam opakowanie na 6 dawek, więc dziś się kończy. Potem przeczekam, ale jak do poniedziałku nie przejdzie, to się u lekarza pokażę, bo u mnie ból gardła rzadko się pojawia, ale jak już, to niestety często schodzi w dół i wypluwam płuca.

mnie najczęściej oscillo pomaga juz w ciagu doby, zawsze go mam w domu i w pore sciagam z Polski jak tylko widze, ze mi sie zaczyna zapas konczyć :)

Ja to jeszcze bym sprobowała tantum verde psiknąć jak mnie bedzie bardzo bolało, antybiotyku to juz nie brałam kilka lat :-p

HEJCZ kobietko dobrze, że jesteś!!!!! Czułam, ze Cię zostawią...Bałam sie tylko, żeby Cie do końca nie trzymali. Dobrze, ze już w domku.....
Sarka wspołczuje choroby...U nas na wymioty pomaga odgazowana cola, naprawde, momentalnie.
A ja mam LENIA!!

hejcz Anka super że juz jesteście!!!!! :) byle razem tu do końcca!!!

Bodzinka ja też mam lenia:/. troche się usprawiedliwiam nieprzespana nic a nic nocą, a musze zaraz zrobić jakis dietetyczny obiad i jechac na większe zakupy...

a gdzie jest ewwe?
no i missiiss miała sie odezwać!
mamolka też coś mało się odzywa:/

hej Kochane!!
wreszcie odzyskałam neta na stałe :D
nie dam rady Was nadrobić, więc mam nadzieję, że nie straciłam dużo :(
u mnie OK, wizyte ostatnią opiszę gdzie trzeba :p

moja przyjaciółka dziś o 7 dostała skórczy, o 9 jechała już do szpitala (co 10 min). Termin na jutro, więc ślicznie :) teraz 3mam kciuki i czekam na wieści :)

Buźki mega dla Was :*:*

hej

jejku co za pogoda:dry: mam wrażenie, że zaraz spleśnieję od tej permanentnej mżawki, mgły i innych kapuśniaków...

jutro jedziemy do teściów na urodzinki teścia i strasznie jestem ciekawa jak skomentują mła:confused: nie widzieliśmy się jakieś 2 m-ce więc troszkę urosłam, ale szczerze to nie przypominam sobie w tej ciązy jakichś przykrych pytań, czy opinii na temat mojego wyglądu. Wręcz przeciwnie. Wszyscy mówią, że z ciążą mi do twarzy:-p

sarka współczuję Tobie chorobowych przeżyć. Coś ostatnio się Ciebie trzymają:0/

sunflower trzymam kciuki za wizytę. Mam nadzieję, że to opuszczanie brzuszka potrwa jeszcze kilka tygodni:tak:

hejcz dobrze, że jeszcze w dwupaku. martwiłyśmy się o Ciebie:)

reklama
Hejcz witaj z powrotem:-)
Jezeli chodzi o bol gardla to tutaj tylko poza homeop. podaja drossadin do plukania gardla, polecam, bo na prawde pomaga:tak:
Sarka u nas w szpitalu, jak dziecko przychodzi z bolami brzucha czy wymiotami to od razu podaja pol szklanki coli ale odgazowanej.

Ostatnia edycja:
Do góry