reklama
ainah ja robię na cieście drożdżowym. podam proporcje jakie ja dałam - ale to jest podwójna porcja o ile się nie mylę wrzucę na kulinarnym w razie czego jak byś chciała skorzystać.
zdrówka wam wszystkim chorowitki życzę.
ja właśnie idę robić rogale i pewnie mi tak zejdzie do wizyty.
co do golenia to ja się chyba poddaję. zrobiłam to tak z grubsza i mam nadzieję, że gin się nie obrazi hehehehe to już nie dla mnie a mąż wczoraj padł wykończony i już się tym nie zajeliśmy razem
zdrówka wam wszystkim chorowitki życzę.
ja właśnie idę robić rogale i pewnie mi tak zejdzie do wizyty.
co do golenia to ja się chyba poddaję. zrobiłam to tak z grubsza i mam nadzieję, że gin się nie obrazi hehehehe to już nie dla mnie a mąż wczoraj padł wykończony i już się tym nie zajeliśmy razem
Cześć kochane,ja niedawno się z wyrka zwlekłam,jakoś nie mam siły. Mężu do mnie dzwoni,pyta się co u mnie a ja mu że mi niedobrze,że źle się czuję i narazie leże a on że mam leżeć i cały dzień,on wszystko zrobi jak przyjdzie:-) Jak miło nieraz takie coś usłyszeć:-)
Jeśli chodzi o złośliwe teksty w stylu"jeszcze się nie rozsypałaś" działają na mnie irytująco,u mnie ciążę było szybko widać i to pewnie dlatego każdy ma coś do powiedzenia na ten temat.
Sarka wracajcie szybciutko do zdrowia:-)
Bodzinka mój ostatnio też się śmieje że normalnie go gwałcę spojrzeniem hi hi,ale to prawda,mam straszną ochotę,i cóż na to poradzić
sunnflower cieszę się że bezpiecznie wróciłaś i trzymam kciuki za udaną wizytę kochana:-)A z facetami to tak jest niestety hi hi,oni mają całkowicie inne priorytety,no a ty taka nietolerancyjna,przecież monitor to sprawa życia i śmierci
Ewa zdrowiej szybciutko:-)
Jeśli chodzi o złośliwe teksty w stylu"jeszcze się nie rozsypałaś" działają na mnie irytująco,u mnie ciążę było szybko widać i to pewnie dlatego każdy ma coś do powiedzenia na ten temat.
Sarka wracajcie szybciutko do zdrowia:-)
Bodzinka mój ostatnio też się śmieje że normalnie go gwałcę spojrzeniem hi hi,ale to prawda,mam straszną ochotę,i cóż na to poradzić
sunnflower cieszę się że bezpiecznie wróciłaś i trzymam kciuki za udaną wizytę kochana:-)A z facetami to tak jest niestety hi hi,oni mają całkowicie inne priorytety,no a ty taka nietolerancyjna,przecież monitor to sprawa życia i śmierci
Ewa zdrowiej szybciutko:-)
Mam to samo - gardło boli i lekki kaszel. Drugi dzień wcinam oscillococcinum, ale póki co nie pomaga. Mam opakowanie na 6 dawek, więc dziś się kończy. Potem przeczekam, ale jak do poniedziałku nie przejdzie, to się u lekarza pokażę, bo u mnie ból gardła rzadko się pojawia, ale jak już, to niestety często schodzi w dół i wypluwam płuca.
mnie najczęściej oscillo pomaga juz w ciagu doby, zawsze go mam w domu i w pore sciagam z Polski jak tylko widze, ze mi sie zaczyna zapas konczyć
Ja to jeszcze bym sprobowała tantum verde psiknąć jak mnie bedzie bardzo bolało, antybiotyku to juz nie brałam kilka lat
HEJCZ kobietko dobrze, że jesteś!!!!! Czułam, ze Cię zostawią...Bałam sie tylko, żeby Cie do końca nie trzymali. Dobrze, ze już w domku.....
Sarka wspołczuje choroby...U nas na wymioty pomaga odgazowana cola, naprawde, momentalnie.
A ja mam LENIA!!
Sarka wspołczuje choroby...U nas na wymioty pomaga odgazowana cola, naprawde, momentalnie.
A ja mam LENIA!!
sarka
trójkowa mama
hejcz Anka super że juz jesteście!!!!! byle razem tu do końcca!!!
Bodzinka ja też mam lenia:/. troche się usprawiedliwiam nieprzespana nic a nic nocą, a musze zaraz zrobić jakis dietetyczny obiad i jechac na większe zakupy...
a gdzie jest ewwe?
no i missiiss miała sie odezwać!
mamolka też coś mało się odzywa:/
Bodzinka ja też mam lenia:/. troche się usprawiedliwiam nieprzespana nic a nic nocą, a musze zaraz zrobić jakis dietetyczny obiad i jechac na większe zakupy...
a gdzie jest ewwe?
no i missiiss miała sie odezwać!
mamolka też coś mało się odzywa:/
hej Kochane!!
wreszcie odzyskałam neta na stałe
nie dam rady Was nadrobić, więc mam nadzieję, że nie straciłam dużo
u mnie OK, wizyte ostatnią opiszę gdzie trzeba
moja przyjaciółka dziś o 7 dostała skórczy, o 9 jechała już do szpitala (co 10 min). Termin na jutro, więc ślicznie teraz 3mam kciuki i czekam na wieści
Buźki mega dla Was :*:*
wreszcie odzyskałam neta na stałe
nie dam rady Was nadrobić, więc mam nadzieję, że nie straciłam dużo
u mnie OK, wizyte ostatnią opiszę gdzie trzeba
moja przyjaciółka dziś o 7 dostała skórczy, o 9 jechała już do szpitala (co 10 min). Termin na jutro, więc ślicznie teraz 3mam kciuki i czekam na wieści
Buźki mega dla Was :*:*
hej
jejku co za pogoda mam wrażenie, że zaraz spleśnieję od tej permanentnej mżawki, mgły i innych kapuśniaków...
jutro jedziemy do teściów na urodzinki teścia i strasznie jestem ciekawa jak skomentują mła nie widzieliśmy się jakieś 2 m-ce więc troszkę urosłam, ale szczerze to nie przypominam sobie w tej ciązy jakichś przykrych pytań, czy opinii na temat mojego wyglądu. Wręcz przeciwnie. Wszyscy mówią, że z ciążą mi do twarzy
sarka współczuję Tobie chorobowych przeżyć. Coś ostatnio się Ciebie trzymają:0/
sunflower trzymam kciuki za wizytę. Mam nadzieję, że to opuszczanie brzuszka potrwa jeszcze kilka tygodni
hejcz dobrze, że jeszcze w dwupaku. martwiłyśmy się o Ciebie
jejku co za pogoda mam wrażenie, że zaraz spleśnieję od tej permanentnej mżawki, mgły i innych kapuśniaków...
jutro jedziemy do teściów na urodzinki teścia i strasznie jestem ciekawa jak skomentują mła nie widzieliśmy się jakieś 2 m-ce więc troszkę urosłam, ale szczerze to nie przypominam sobie w tej ciązy jakichś przykrych pytań, czy opinii na temat mojego wyglądu. Wręcz przeciwnie. Wszyscy mówią, że z ciążą mi do twarzy
sarka współczuję Tobie chorobowych przeżyć. Coś ostatnio się Ciebie trzymają:0/
sunflower trzymam kciuki za wizytę. Mam nadzieję, że to opuszczanie brzuszka potrwa jeszcze kilka tygodni
hejcz dobrze, że jeszcze w dwupaku. martwiłyśmy się o Ciebie
reklama
Hejcz witaj z powrotem:-)
Jezeli chodzi o bol gardla to tutaj tylko poza homeop. podaja drossadin do plukania gardla, polecam, bo na prawde pomaga
Sarka u nas w szpitalu, jak dziecko przychodzi z bolami brzucha czy wymiotami to od razu podaja pol szklanki coli ale odgazowanej.
Jezeli chodzi o bol gardla to tutaj tylko poza homeop. podaja drossadin do plukania gardla, polecam, bo na prawde pomaga
Sarka u nas w szpitalu, jak dziecko przychodzi z bolami brzucha czy wymiotami to od razu podaja pol szklanki coli ale odgazowanej.
Ostatnia edycja:
Podziel się: