agbar
Fanka BB :)
Ja musiałam wyrazic zgode (...) na robienie zdjęć dziecku w celu wykorzystania w przedszkolu na wystawach
Tak to i w Polsce jest. Pamiętam jak musiałam zbierać podpisy od rodziców moich wychowanków. Największy problem to ja z tym miałam, bo dyrekcja naciskała, że wszystko ma być na wczoraj, a rodzice zupełnie zlekceważyli te deklaracje i ignorowali moje prośby o pośpiech.
Dobrze macie z tymi mężami prasującymi sobie koszule Mój ma stały tekst: "Ja mogę wyprasować, ale wiesz, że zejdzie mi 4 razy dłużej niż Tobie. A wiesz ile to prądu zje?" Ale ja lubię prasować, więc mi to specjalnie nie przeszkadza
To i tak dobry ten Twój mąż. Mój stwierdził, że jesli ja nie wyprasuję, to będzie chodził w niewyprasowanych, bo mu to nie przeszkadza. I o zgrozo potrafi tak zrobić!
Chyba czas rodzić. Obcy ludzie zaczepiają moich rodziców i męża, kiedy ja w końcu rodzę, bo chodzę i wyglądam jak kulka. Na szczęście do mnie nikt z takim tekstem nie wyskoczył Chciałabym się rozpakować przed terminem, bo wtedy szybciej będę "na chodzie". Biorę oczywiście pod uwagę czas połogu i przyzwyczajania się do nowych obowiązków, ale im szybciej urodzę, tym szybciej ten czas przyjdzie
Ostatnio żal mi jak patrzę na moje ciuchy sprzed ciąży. Jak ja tęsknię za butami na obcasach albo za moją ołówkową spódnicą... Kruszynką nie jestem, ale w nich czułam się zawsze atrakcyjna i taka kobieca. Tak mi tego brakuje... I wiem, że jeszcze niedawno pisałam, ze czuję się piękna i tak nadal jest. Ale to inne piękno. Czuję się taka niezgrabna teraz. Właśnie taka kulka... I jak patrzę na te moje buty, to aż mnie w dołku ściska...