reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
aluśka - a po co sie pchałaś na ten taboret?? Dobrze, że się nie połamałaś!!
agaj44
Fanka BB :)
To nie jest tak, że szanujące się firmy nie wydzwaniają bo teraz coraz więcej firm tak działa że pozyskują klienta telefonicznie. Poza tym z tego co piszesz to nie była pani z konkretnego banku etc tylko przypuszczam jedna z tzw. firm doradztwa finansowego. Wiem coś na ten temat bo pracowałam przez jakiś czas jako doradca finansowy. Ta pani podejrzewam że odpuści sobie dzwonienie, no ale tak jak mówisz głupio wciąż nie odbierać....:/ Ona chciałaby powiedzieć Ci ogólnie o oszczędzaniu etc. Najlepiej jak zadzwoni to powiedz, że nie jesteś zainteresowana bo masz już swojego doradce finansowego i jesteś z niego zadowolona No albo się z nią spotkaj i wysłuchaj co ma do powiedzenia. Szanujące się tego typu firmy nie będą Ci NIC chcieć sprzedawać na pierwszym spotkaniu. Więc zawsze możesz ją wysłuchać i podziękować i tyle.Cześc kochane. Widzę ze większość z nas jest umówiona na grudzień do fryzjera na odnawianie koloru Ja mam jasne włosy, więc musze je odswiezyc koniecznie, choc małż namawia mnie na jakis ciemniejszy kolor.
Co do zwierzatek to ja mam rocznego yorka i teraz mamy wyższe łóżko i nie zawsze może wskoczyć, więc robi awantury w środku nocy zeby ja wnieść do łóżka bo oczywiście śpi z nami, jak ona mi będzie dziecko budziła w nocy to ja nie wiem co zrobię.
Wróciliśmy od lekarza, wszystko dobrze. A za 3 tygodnie jestesmy umówieni z całym zespołem na zapoznanie z osobami, które będą asystowały przy porodzie. Położna wydawała się być miła, oby taka pozostała do końca
Dziewczyny pomóżcie- ciagle wydzwania do mnie taka Pani bo chce się spotkać i opowiedzieć mi o jakimś planie biznesowym. Oczywiście małż, że nie i w ogołe bo szanujące się firmy nie proponuja takich spotkań i ja nie wiem co jej powiedzieć. jakiś dzik bagienny z lasu jestem i boje się odebrać telefon. Co ja mam jej powiedzieć? macie jakieś cwane pomysły?
Całuję Was mocno brzuchatki i zdrówka życzę :*
agaj44
Fanka BB :)
Witam Was po wizycie, ale o tym na odpowiednim wątku
Widzę że aluśka miałaś ekstremalne przeżycie związane z taboretem...:/ Najważniejsze że Ci się nic nie stało!
Widzę że aluśka miałaś ekstremalne przeżycie związane z taboretem...:/ Najważniejsze że Ci się nic nie stało!
U
użytkowniczka r
Gość
Anka super,że już w domku i nadal w dwupaku
Ja dziś wyprasowałam dokładnie 59 szt ciuszków w tym 4 czapeczki bawełniane,najpierw połowę zrobiłam,o 13 poszłam na 3 godzinną przerwę do koleżanki która mieszka po drugiej stronie ulicy,wróciłam to obrałam ziemniaki i poprasowałam resztę.Jutro następna partia
Ja dziś wyprasowałam dokładnie 59 szt ciuszków w tym 4 czapeczki bawełniane,najpierw połowę zrobiłam,o 13 poszłam na 3 godzinną przerwę do koleżanki która mieszka po drugiej stronie ulicy,wróciłam to obrałam ziemniaki i poprasowałam resztę.Jutro następna partia
Elena
Grudniówka 2010
Elena tylko pamiętaj, żeby przed porodem zmyć lakier z paznokci
to, że jesteśmy w ciąży wcale nie znaczy, że nie mamy o siebie dbać. ważne, żebyśmy się dobrze czuły.
Na stopach zostawię. Dłonie będą bez.
Antylopka, Agaj44,Elena dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia
Taboret jak na złość musiał trzasnąć jak ja na nim siedziałam a nie jak mój malż czy teściowa a w ogóle dziwne jest to że pękł skoro wyglądał na dość stabilny i mocny taboret
Chyba zacznę wierzyć że mam pecha bo jak nie ten taboret to akurat wtedy jak mój P. chciał mnie do szkoły zawieść to samochód ani dychu co wcześniej wsio było w porządku
Jestem na 4semestrze w studium kosmetycznym
Taboret jak na złość musiał trzasnąć jak ja na nim siedziałam a nie jak mój malż czy teściowa a w ogóle dziwne jest to że pękł skoro wyglądał na dość stabilny i mocny taboret
Chyba zacznę wierzyć że mam pecha bo jak nie ten taboret to akurat wtedy jak mój P. chciał mnie do szkoły zawieść to samochód ani dychu co wcześniej wsio było w porządku
to zaszalałaś dziś z prasowaniemAnka super,że już w domku i nadal w dwupaku
Ja dziś wyprasowałam dokładnie 59, szt ciuszków w tym 4 czapeczki bawełniane,najpierw połowę zrobiłam,o 13 poszłam na 3 godzinną przerwę do koleżanki która mieszka po drugiej stronie ulicy,wróciłam to obrałam ziemniaki i poprasowałam resztę.Jutro następna partia
niestety nie studiujęAluśka całe szczęście,że nic gorszego się nie stało. Widzę, że studiujesz kosmetologię.
Jestem na 4semestrze w studium kosmetycznym
reklama
T
Tunia85
Gość
Antylopka z tego co wiem to zmycie lakieru z paznokci u nóg to na pewno wymagają przy cc i podawanym znieczuleniu, nie wiem jak przy porodzie SN, ale pewne jest, że po kolorze paznokcia ocenia się stan pacjentki więc pewnie w większości szpitali wymagają bez lakieru
widzę kosmetycznie się zrobiło na forum
co do włosów, to praktycznie nie różnią się niczym od tych jakie miałam przed ciążą, jedynie własnie ładnie pachną i są świeże o 1 dzień dłużej,
zawsze miałam gęste, grube zdrowe włosy, po babci i mamie, bo to genetyczne, moja babcia choć ma 70 lat nadal ma świetne włosy, dużo i gęste i piękny srebrny naturanie siwy bardzo ładny kolor
moja fryzjerka nawet mi mówiła, że ona moich włosów farbowac nie będzie bo są zbyt ładne i nie zniszczone, żebym przyszła jak będę siwa
aluśka boże dobrze, że na siniakach się tylko skończyło,
Ewelinka jak do mnie ktoś dzwoni z jakimś telemarketingiem to mówię stanowczo: nie dziękuję, nie jestem zainteresowana, albo jak mi wciskają jakiś produkt SUPER marki to mówię, że używam tego produktu innej marki i nie będę go zmieniać,
choć ostatnio jak znów odebrałam telefon i facet mi chciała jjakieś książki sprzedawać i juz się wściekłam bo to był w tym akurat tyg kolejny taki telefon i zapytałam skąd facet ma mój nr bo ja nigdzie nie wyrażałam zgody na rozpowszechnianie moich danych tele adresowych i nie jestem zainteresowana jego ofertą
powiedz kobiecie grzecznie, a stanowczo, że nie jesteś zainteresowana jej propozycją, a poza tym jesteś w ciąży i nie będziesz nigdzie jeździć, a jeśli powie, że przyjedzie do Ciebie do domu to powiedz po prostu - nie dziękuję i do widzenia
tylko ja zawsze pamiętam, że grzecznie z nimi trzeba bo oni te rozmowy nagrywają
widzę kosmetycznie się zrobiło na forum
co do włosów, to praktycznie nie różnią się niczym od tych jakie miałam przed ciążą, jedynie własnie ładnie pachną i są świeże o 1 dzień dłużej,
zawsze miałam gęste, grube zdrowe włosy, po babci i mamie, bo to genetyczne, moja babcia choć ma 70 lat nadal ma świetne włosy, dużo i gęste i piękny srebrny naturanie siwy bardzo ładny kolor
moja fryzjerka nawet mi mówiła, że ona moich włosów farbowac nie będzie bo są zbyt ładne i nie zniszczone, żebym przyszła jak będę siwa
aluśka boże dobrze, że na siniakach się tylko skończyło,
Ewelinka jak do mnie ktoś dzwoni z jakimś telemarketingiem to mówię stanowczo: nie dziękuję, nie jestem zainteresowana, albo jak mi wciskają jakiś produkt SUPER marki to mówię, że używam tego produktu innej marki i nie będę go zmieniać,
choć ostatnio jak znów odebrałam telefon i facet mi chciała jjakieś książki sprzedawać i juz się wściekłam bo to był w tym akurat tyg kolejny taki telefon i zapytałam skąd facet ma mój nr bo ja nigdzie nie wyrażałam zgody na rozpowszechnianie moich danych tele adresowych i nie jestem zainteresowana jego ofertą
powiedz kobiecie grzecznie, a stanowczo, że nie jesteś zainteresowana jej propozycją, a poza tym jesteś w ciąży i nie będziesz nigdzie jeździć, a jeśli powie, że przyjedzie do Ciebie do domu to powiedz po prostu - nie dziękuję i do widzenia
tylko ja zawsze pamiętam, że grzecznie z nimi trzeba bo oni te rozmowy nagrywają
Podziel się: