reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam się dziewczyny
czasem mam ochotę zaprzestać nadrabiania, bo w ciągu jednego dnia tyle tu stron że nie wiem co by gdybym jeden dzień tu nie zajrzała :rofl2:
w końcu i nareszcie mam też 37 na suwaczku ostatnie 3 tygodnie bardzo musiałam się oszczędzać zresztą jak każda z was, a już od dziś miałam odważnie działać we wszystkim, ale ja nie mam sił...:no: nawet na spacer boję się z małą wyruszyć, ech... do tego jeszcze ta wstrętna pogoda, że chyba jednak na ten spacer nie wyjdę...

kciuki za mississ i za wizytujące

reklama
Niech no sprobuje popsuć moje plany jutro to go udusze !
A ja nie spie :) jestem po sniadanku i cos czuje ze za chwile czekac mnie bedzie znowu wyjscie z psem :)
no to dzielna jesteś:) albo instynkt macierzyński w odniesieniu do pieska Cie trzyma, hehe

Witam dziewczynki. Dziś zrobiłam niewyobrażalną ostatnio dla mnie czynność: usiadłam po turecku! I było mi wygodnie, nic przy tym nie bolało, a wręcz lepiej jakoś było;)
uwielbiałam karmić siedząc po turecku, na samym początku, zanim Wiki podrosła. To była pierwsza pozycja, w jakiej ją miałam przy piersi:)

Hello mamuśki
Wpadam,nadrabiam i znikam,pierwsze prasowanko czeka :( a następne się pierze i tak w kółko a czas ucieka :)

Cześć Kochane:-),
Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję - kochane jesteście... Dzisiaj już troszkę pospałam w nocy i jest lepiej, przynajmniej staram się żeby było... U mnie problem polega na tym, że ja wiecie - jestem z tych twardzielek:cool2:, które zawsze i ze wszystkim dają sobie radę i nie przyznają się do słabości. Więc jak przychodzi taki dzień, to przeżywam go strasznie, bo przyzwyczaiłam wszystkich do tego, że to ja pocieszam i dodaję otuchy...
Sarka - masz rację, śpiące dziecko to najpiękniejszy widok na świecie... Wczoraj długo patrzyłam na Jacusia jak zasnął...Jest już taki duży, samodzielny i mądry. Wczoraj zrobił mi niespodziankę i na aikido zdobył odznakę za pad w tył:cool2:. A wieczorem mieliśmy rozmowę na temat : "kto wymyślił brzydkie słowa i po co, skoro i tak nie można ich używać...":-). Strasznie go kocham i nie jestem w stanie sobie wyobrazić że urodzę drugiego takiego słodkiego bąka...
Myangel - jeśli chodzi o wcześniejszy poród to będę zaklinać rzeczywistość:cool2::cool2::cool2:. A tak na serio, to wiem że niewielki wpływ mam na to kiedy urodzę, liczę przede wszystkim na odstawienie leków i seksik, a razcej Seks przez duże S:-D:-D:-D, którego jestem pozbawiona od sierpnia. Szyjkę mam długą ale - cytując moją gin "miękką jak szmata".
Echhh, dzisiaj wizyta u gin i jak dam radę to jeszcze anastezjologa chcę załatwić...
Zmykam kochane, jeszcze raz Wam dziękuję za poklepanie po ramieniu.
Aha, jeszcze jedno, czy mogę z kimś się wymienić tel? Tak na wszelki wypadek...

Witam wszystkie brzuszki.
Ja dziś czuję się strasznie,od wczoraj mam skurcze łydek i dzisiaj tak mnie bolą że ledwo chodzę,spać nie mogę,normalnie masakra.
Uwielbiam siedzieć po turecku,nawet teraz,bo brzuszek wpada w dziurę i jest miło i wygodnie:-)

Kciuki za wszystkie wizytujące&&&&&&&&&& :-D
Kategor to prawda,maluchy są słodkie,mogą wyprowadzić z równowagi w sekundę ale potem jak się patrzy na śpiące to takie słodziutkie aniołeczki:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry