U
użytkowniczka r
Gość
Renczysia jesli chodzi o antyperspirant to ja zmienialam na dove, bo jest bez alkoholu i super dziala![]()
A w sumie dove to używałam dawno,dawno temu,później przeszłam na nivea spray,teraz mam nivea kulka.
Dobra to w podskokach między kąpanie a malowaniem napisę coś o poceniu się pach.Ja używam etiaxil-to taki maluśki roll-on pod pachy,polecam bo jest super. Smarujesz pachy na noc,rano zmywasz i się golisz,masz spokój z mokrymi pachami na jakieś trzy,cztwry dni. Można w ciąży używać,ja mam do skóry delikatnej. Całuski
Właśnie o tym czytałam kiedyś na necie i chyba muszę wypróbować
Dziękuje wszystkim mamusiom za rady
A przed chwilką dzwoniła teściówka żeby zapytać jak się czuje i gdzie jestem heh A ja że w domu,a ona z kim? A ja że sama,a ona no jak to sama powinnaś z kimś być,a ja no bez przesady.Zapytała czy może dzwonić codziennie,żeby zapytać o samopoczucie,a ja że ok.I mówiła że jak się zacznie coś to żebym nie dzwoniła do mena tylko do niej że przyjedzie po mnie i pojedziemy razem do szpitala hehehehheh ODPADŁAM po prostu.Powiedziałam,że będę dzwonić do niego,a ona że lepiej do niej bo żeby nic mu się nie stało po drodze.3 km od domu jest więc nie będzie jechał 200km/h strasznie kobita przewrażliwiona jest heheheh