reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Anka wracaj do nas szybciutko w dwupaku :)

Reszta chorowitek też niech szybko wraca do zdrówka.

Lenia mam. Co prawda kuchnię posprzątałam, drugie pranie jedzie i przyszyłam w końcu zatrzaski do dzidziowych sweterków, ale nic poza tym nic mi się nie chce. I mam na coś ochotę, na coś słodkiego, ale ... nie wiem na co. Obok leży czekolada, na stole cukierki i nawet na nie nie spojrzę, bo to nie ten smak za mną chodzi. Trochę poprawiła sytuację marchewka, ale na długo nie podziałała. I co teraz? A może pomoże serniczek, który właśnie upiekła moja mama?

Właśnie oglądałam program o Brytyjkach w ciąży. Jedna z nich stwierdziła, że 2 dni po porodzie wraca do pracy! Jak to usłyszałam, to zastanowiłam się tylko, czy ona czytała cokolwiek o połogu;)

Właśnie oglądałam program o Brytyjkach w ciąży. Jedna z nich stwierdziła, że 2 dni po porodzie wraca do pracy! Jak to usłyszałam, to zastanowiłam się tylko, czy ona czytała cokolwiek o połogu;)

to jest strasznie głupi naród... w ogole anglicy, irlandczycy, amerykanie mają się za nie wiadomo kogo ale w gruncie rzeczy są strasznie "ciemni". wiedzą bardzo mało. niewiele potrafią i w polskich warunkach by sobie nie poradzili.
a ta kobieta to chyba w ogole nie ma pojęcia co to poród, połóg i opieka nad dzieckiem.

musiałam zadzwonic na sos medyczne i przyjedzie do mnie lekarz, bo ból coraz silniejzy, temperatura coraz wieksza.
porażka:(
dlaczego mnie te zapalenia ucha ciągle męczą???? czekam teraz na lekarza, mozeby byc 2-3 godziny, ale przynajlmniej nie musze sie z chaty ruszac

Ja w końcu usiadła, zjedliśmy rosołek, ogarnełam łazienkę i kuchnię, chłopcy sie rozjechali, M do siostry sklepu coś na komputerze im zrobić a mały u teściowej:p
Ja chwilke odpocznę i zaraz zmykam do wanny bo plecy mnie znów niemiłosiernie bolą....
zastanawiałam się dziś kiedy mnie coś ostatnio nie bolało...nie przypominam sobie:///
Ja nadal kaszlę - juz nie tak jak wczoraj, może ten antybiotyk potrzebuje czasu...ale na wieczór najgorzej szarpie i tak:/ nos standardowo zatkany...

Antylopka buuuu widzę że się chorobowo na wątku zrobiło, zdrówka i dla Ciebie!!! fajnie z tym lekarzem, ale to prywatnie za kase? czy na ubezpieczenie?

agbar też oglądałam ten program dziś:).... ta kobieta to skrajność i podejrzewam że zmieniła zdanie po porodzie co do swoich zawodowych planów hehe;)

Pozdrowionka dla Ani!!!! ciekawe co to wyjdzie hmmm:/

Bodzinka 100 latek dla Lolka:**** oszczędzaj się przede wszystkim!!!, ja po takich wyprawianych imprezach na drugi dzień byłam jak z krzyża zdjęta:/

cwietka ja ssam Islę i Homeovox

a ja jestem wściekła. mój mąż pojechal pomóc coś ojcu naprawiać przy samochodzie i miał dawno być a coś tam się jeszcze stało i do teraz go nie ma. no i moje wielkie plany weekendowe poszly się walić - sorry za określenie. już nawet mi się odechciało wieczornego wyjścia do znajomych... taka to miala być nasza wspólna sobota :( tylko siedzieć i ryczeć mi się chce

Cześć Mamuśki :-D:-D

ja jestem właśnie po wizycie w szpitalu w którym chcę rodzić. :-D:-D
Szpital super Panie pielęgniarki i położne robią bardo dobre wrażenie:-D:-D

mam nadzieję, że jak przyjdzie ten właściwy moment też będzie dobrze.

Idę poczytać co tam u Was słychać :tak::tak:

Hej mamuski, widzę, że dziś większośc z nas w świetnym humorze. Weekend jak malina. Mi się po prostu nic nie chce, nie mam sily się nawet umalować. Siędze jak stara baba w dresie i nawet do G. mi sie nie chce odezwać. O psinka moja przyszła na przytulanki :) Co za dzień.Tylko siąść i płakać. buuuu. Buziaki mamusie :)

reklama
Do góry