reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Wiolcia mój gin ostatnio też stwierdził że spuchłam,że prawie oczu mi nie widać. Nadmiar wody kochanie w organiźmie,ogranicz spożycie soli.

Kochane znacie jakich sposób na bolące biodra,poduszka między nogami nie pomaga:-(

Ostatnia edycja:
też tak myśleliśmy i zaczęliśmy skręcać oglądając wczoraj mecz. Dobrze, że Wiki była przejęta sprawą, bo się okazało, że to francuskie łóżeczko skręca się w określonej kolejności, bo inaczej się nie da....

O, Francuzi to sobie zawsze pokomplikują życie ;) Nasze łóżeczko stanęło w parę minut. Ale naprawdę nie było w tym filozofii - cztery boki i dno.

Antlopka - my tez skrecalismy lozeczko wczoraj przy meczu :tak: na szczescie polskie, wiec poszlo raz dwa

Wiolcia - na tym etapie to normalne niestety. ja ostatnie 2 tyg mialam nos jak murzyn :-D

ja dzis mialam niezla noc, iwec narzekac nie bede. posprztalam troche mieszkanie i teraz musze cos na obiad wymyslec - jakies pomysly??? bo nie mam weny ...

Dziewczyny popuchłam cała - dłonie, stopy, twarz, kolana i do tego bolą mnie strasznie nogi :eek: Czy to jest normalne w ciąży??
odstaw sól, bo zatrzymuje wodę o organizmie, ja od lata już nie używam

O, Francuzi to sobie zawsze pokomplikują życie ;) Nasze łóżeczko stanęło w parę minut. Ale naprawdę nie było w tym filozofii - cztery boki i dno.
nasze polskie to M skręcił w kilka minut, a to?? idiotyzm, muszą być dwie osoby, bo trzeba trzymać przeciwległe boki, jeszcze nie ma tych śrub, jak u nas, które same naciągają.... w ogóle bez pomyślunku zrobione

gufi - ja na obiad robię dziś chili con carne z wołowiną, bo nie mam ryby w zamrażalce... ;-/ a owoce morza wczoraj zrobiłam, więc postu dziś nie będzie u mnie...

Ostatnia edycja:
lwiczka ja też mam wrażenie, że twarz mam grubszą, zresztą czuję po zausznikach od okularów, że coś ciasno :-D
już mi C. wcześniej mówił, że się pucek zrobiłam, ale myślałam, że jaja sobie robi, co ciekawe, gdzie indziej nie utyłam poza brzuchem, może ciut tylko bioderka bo zauważyłam, że bielizna się ciasna zrobiła

ja znam jeden sposób na bolące biodra w nocy - położyć się na plecach z podkurczonymi nogami

joamar jak widzisz każda mi inne doświadczenia ze składaniem łóżeczka, racja, że zanim skręcisz na sztywno to musisz przykręcić dno, więc sobie "złap" ramki tak żeby się trzymały, włóż dno i dokręć na maksa, apotem ramki,

ale moim zdaniem jak uznasz, że łóżeczko ciężkie czy nie dasz rady sama to nie rób na siłę, nasze skręcił mąż, ale ja trzymałam mu dno jak wkręcał do niego 1 śrubkę

u nas też leje, a muszę wyjść po jakies drobiazgi i aż mi się nie chce, i do krawcowej zanieść spodnie dresowe do obcięcia bo za długie, a maszyny nie mam

Tunia nie mogę się przyzwyczaić do twojego nowego awatara:-),muszę czytać czy to na pewno ty hi hi:-) U mnie taki sposób ze spaniem odpada bo jak leże na plecach to siku mi się ciągle chce:-(

A u mnie dzisiaj post. Rybka i sosik tatarski na obiadek:-) Na deser babka cytrynowa mniam,już się nie mogę doczekać i chyba spróbuję jak wyszła:-p

Ostatnia edycja:
ja na obiad robię dziś chili con carne z wołowiną, bo nie mam ryby w zamrażalce... ;-/ a owoce morza wczoraj zrobiłam, więc postu dziś nie będzie u mnie...

my mielismy przez dwa dni tortille, wiec wystraczy meksyku ;-) chyba zrobie jakis makaron z sosem brokulowo-serowym.

u nas tez leje, ale zaraz sie wybieram na zakupy, bo musze sie przewietrzyc.

reklama
Do góry