reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ja tylko na szybciocha bo pranie musze rozwiesic :) zalozylam sobie karte stalego klienta w laboratorium i juz mam wyniki z dzisiaj :) kurcze super mi spadaja jak wychodzilam ze szpitala mialam 100 cos aspatow i alatow a teraz mam po 66 i 63 jupiii :) niech ladnie spada :)
to tak sie chcialam pochwalic :) buziakiii :)

reklama
Mamolka ale super!:) bardzo się cieszę że dałaś radę:D

Wiolcia, mamma mia, jak mnie tak wzruszają rozpakowujące się właśnie listopadówki to chyba jak my zaczniemy się rozpakowywać to będę wyła jak bóbr.....

Missiiss:) super z tymi wynikami:)

olkale tu masz przyklad jak gra ta dziewczyna, na ktorej koncert dzis idziemy: YouTube - System Of A Down - Toxicity - piano cover [HD]

Super laska gra,uwielbiam Metalice,SOAD i Nirvane :)

jakich używacie lub będziecie używać wkładek laktacyjnych? Ja dziś widziałam z belli i johnson'a, skłaniam się do belli i z belli też podkłady poporodowe chcę kupić bo od zawsze używam podpasek tej firmy i bardzo mi odpowiadają

ale te podkłady strasznie wielkie, mają takie być? i czy mamy kupić jeszcze np takie z apteki poporodowe?

bo ja już głupieję od ilości tego wszystkiego...
[/B]

Ja nie wiem jeszcze jakie wkładki będę używać,pewnie popróbuję różne.Podkłady poporodowe mam z Belli jedną pakę i jedną pakę tych Absorgyn.Kupiłam też podkłady poporodowe na łóżko w rozmiarze 60x90,bo nie wiem czy dają w szpitalu czy nie,więc jak coś to mam a zmarnować się nie zmarnują bo najwyżej później będę je miała dla malucha do przebierania jak gdzieś pójdę w gości :)

ja tylko na szybciocha bo pranie musze rozwiesic :) zalozylam sobie karte stalego klienta w laboratorium i juz mam wyniki z dzisiaj :) kurcze super mi spadaja jak wychodzilam ze szpitala mialam 100 cos aspatow i alatow a teraz mam po 66 i 63 jupiii :) niech ladnie spada :)
to tak sie chcialam pochwalic :) buziakiii :)

Super wieści laseczko z tymi wynikami :)

Mamolka Wielkie gratki :)

kradne komus neta :p chodzi jak krew z nosa ale moze uda mi sie nadrobic choc troszke...

mamolkagratulacje zdanego prawka :)

kurcze mam tylee na glowie ze masakra ... od kiedy wrocilam ze szpitala jaki burdel byl taki jest... mam dosc mycia naczyc ciagle jest nawalone w zlewie i szczerze nie wiem jakim cudem ... no ale psy nie nabrudzily przeciez :/ caly stos garow mnie czeka i przydaloby sie do jutra posprzatac bo jutro wieczorem tesciowa przyjezdza i naroznik nasz... musi byc porzadek i obiad trzeba ugtowac ehhh na sama mysl o tym mnie skreca i nie mam sily. tesciowa przyjedzie przynajmniej bedzie mial kto gotowac ;)
w ogoleostatnio mnie szlak trafia moje diety cukrzycowa i watrobowa nawzajem sie w wiekszosci produktow wykluczaja i jak zjem cos dobrego na watrobe np wczoraj budyn to dzisiaj mam cukir caly dzien ponad norme i nie moge go zbic a cholera jesc cos musze przeciez ... :( bez sensu to wszystko ale przynajmniej wyniki spadaja ...

Oczy mi wysychają... Duzo czasu przed kompem i soczewki robią swoje... Ale jak tu nie siedzieć przed kompem jak ciągle coś dopisujecie i każda chwila nieobecności to straty nie do nadrobienia :) Muszę w drodze do dentysty jakieś krople sobie kupić ;)

Kiedyś miałam kupić torbę do szpitala w Realu,ale żadna mi nie spasowałaalbo drogie były.I dobrze że nie kupiłam bo wczoraj przypomniałam sobie,że u mamy jest jakaś,więc pojechałam po nią i właśnie się pakuję :-)))

Teraz muszę znaleźć listę rzeczy do szpitala dla mamy,bo kurcze nie pamiętam co trzeba :) a kosmetyki jeszcze muszę kupić :) Najważniejsze,że koszule wyprasowane i spakowane,podkłady spakowane,szlafrok się pierze :)

reklama
Do góry