reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Przepraszam...nie chciałam nikogo przerazić ! :( Ja całym sercem trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze, ale te nerwy to takie nie zależne od człowieka...naprawdę....trudno no zobaczymy co będzie po wynikach widać...Wiem, że najlepiej jest się trzymać jednego lekarza, ale tak jak pisałam nie poszłam do niego po konsultacje tylko po skierowanie na badania a tu coś takiego..... :( no trudno zobaczymy miejmy nadzieje, że po prostu jest niedouczony !

motylek i Monia - SPOKOJNIE. mnie w 6 tygodniu stwierdził ciążę i wiek ciąży na 6 tydzien ale już przy 8 tygodniu lekarz powiedział, że ciąża ma 6 tydzien i stwierdzil ze "najwyrazniej sie nie rozwija" a teraz?? A teraz zachodze w 9 tygodniu a moje malenstwo tak wystrzelilo ze wyglada na 10 tydzien! Każda ciąża rozwija sie inaczej i nie powinniscie sie tym zamartwiac. Serca moze nie byc jeszcze slychac jesli to pcozatek 6 tygodnia. Niektórzy pseudo Lekarze sa bezwgledni i nie zdaja sobie sprawe z tego ze ich uwagi rania ludzi.

Cristalrose to sie nie zdziw jak będziesz miała termin na 6 grudnia :)) Ja mam przeczucie że jeszcze tak bedzie,ze dziecko sie urodzi pod koniec listopada :p I na tyle sie zdadza ich terminy... a robilas teraz USG?? Jestem ciekawa ile mm ma twoj bobas i na, ktory tydzien wyglada :) Niby mam termin 5 grudnia ale maly wygladal na 10 tydzien a to 2 tygodnie roznicy....

motylek i Monia - SPOKOJNIE. mnie w 6 tygodniu stwierdził ciążę i wiek ciąży na 6 tydzien ale już przy 8 tygodniu lekarz powiedział, że ciąża ma 6 tydzien i stwierdzil ze "najwyrazniej sie nie rozwija" a teraz?? A teraz zachodze w 9 tygodniu a moje malenstwo tak wystrzelilo ze wyglada na 10 tydzien! Każda ciąża rozwija sie inaczej i nie powinniscie sie tym zamartwiac. Serca moze nie byc jeszcze slychac jesli to pcozatek 6 tygodnia. Niektórzy pseudo Lekarze sa bezwgledni i nie zdaja sobie sprawe z tego ze ich uwagi rania ludzi.

Własnie ja mam nadzieje, że po prostu jest "pseudo lekarzem" i tego się narazie trzymam...:zawstydzona/y:

motylek jej az mis ie przypomniala moj aponiedzialkowa wizyta. poszlam do gina i mowi o cos za maly dzidzius w ogole na poczatku cipa nie mogla dziecka mi znalezc pozniej znalazla serduszko i czepiala sie ze za male ze plamienia sa zolte a nie kawa z mlekiem ehhh i poszlam wlasnie na nfz a bylam wczoraj prywatnie mowi z epiekny dzidzius jest ze bije serduszko tylko mam maly krwiaczek z wydzielina tez nie jest zle bo to od tego krwiaka i mowil ze wsio ok jest . kochana wiem ze mowic mozna wiele jak ktos cie uspokaja bo ja cos o tym wiem jeszcze jestem bardzo nerwowa ale najlepiej znow pojsc prywatnie zeby potraktowali cie normalnie. ja nie wiem czy ci lekaze s apopierdzieleni jacys?? moja mi powiedziala ze trzeba obserwowac bo cos sie jej nie podoba i zyczy mi powodzenia to juz mnie dobilo a wczoraj sie okazalo ze wszystko jest ok tylko musze polezec i zmiejszyc dawke clexane zeby krwiak sie zmniejszyl. kochana idz z atydzien czy kiedy masz do prywatnego swojego i napewno bedie wszystko dobrze :) trzymam mocno kciuki !!! choc pewnie i tak wszystko jest ok ale kciukow nigdy za wiele :)

wlasnie jeszcze hcg ci wszystko ladnie pokaze :)

Wiedziałam, że jak do Was napisze to jakoś mi się tak lepiej na duchu zrobi ! Nie ma to jak kilka słów pociechy :) Dzięki dziewczynki ! A z kciukami święta racja ...nigdy ich za wiele !

Wiedziałam, że jak z Wami podziele sie moimi zmartwieniami to zawsze sie jakoś lżej zrobi ! nie ma to jak kilka słów otuchy ! :) a co do kciuków to święta prawda ich nigdy za wiele ! :)

motylek mam nadzieję, że wszystko jest ok, bo skoro dzidzi urosła to powinno być dobrze, poza tym mocno trzymam &&&&&&& za wyniki bety o 16. Oby to lekarz okazał się do bani, zresztą już kiedyś pisałam, że oni czasem zanim coś powiedzą powinni porządnie się w język ugryźć.

reklama
Do góry