reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

eehh u mnie w miasteczku nie ma zbyt duzego wyboru sloiczkow, jedynie takie do makaronu, a jesli chodzi o jakies norweskie klopsiki czy cos takiego to i bez ciazy pochodzi mi do gardla wszystko jak o nich pomysle:) ale pomysle o kapustce:) mam takowa wlasnie w lodowce wiec zabieram sie do dzialania:))

reklama
Witam kobitki , u mnie dzisiaj też kapustka z klopsikami i juz zastanawiam się ile przytyje w tej ciąży bo w poprzednich to 37 kg przytyło mi sie i ciężko było to zrzucić , taką mam naturę .
Ja juz nie wiem czy teściowa ma już taką naturę że cały czas jeździ do jakiś znachorów , wróżek itp i zmartwiła mnie tym że jedna wróżka jej powiedziała ze wnuk będzie bardzo chory i teraz ja mam schizy że coś z fasolką jest nie tak :( jestem zła że mi to powiedziała bo teraz mam same czarne mysli że coś jest nie tak . A rano miałam taki dobry chumor .

ja to zawsze sie zastanawialam jak te moje piersi w ciazy beda wygladaly:) juz teraz mam mega cyca bo 75 E :D a co dopiero pozniej, nie chce nawet o tym myslec, mam nadzieje, ze po karmieniu piersia wroca do swojego poprzedniego stanu a jak zastosuje odpowiednia diete to moze i nawet zmaleja! ja chce 75 C !!! :(:(

kotkanadachu nie mysl o tym bo wlasnie w ten sposob sciagasz na siebie i dzidziusia nieszczescie !! badz dobrej mysli i nie stresuj sie, ja nie wierze w zadne wrózki i nawiedzone cyganki !!:) ale tez bym byla zla na tesciowa ... bedzie dobrze!!:)

nieeeeeee! to nie sprawiedliwe hehe ze jedna ma 75 E a druga 75 B no co prawda E tez nie zazdroszcze bo pewnie Ci ciezko i troche niewygodnie szczesliwa_aneczko, w kazdym razie u mnie ze strony taty sa same arbuziki a ze strony mamy same winogronka, ja sie wrodzilam w winogronka ale co tam nie jest tak zle, natomiast przeraza mnie ze wszystkim winogronkom po porodach zrobily sie rodzynki! heheeheh

kotkanadachu powiedz tesciowej by swoje rewelacje trzymala w sobie a nie Cie denerwowala wyssanymi z palca opowiesciami, tym bardziej ze z wrozkami jest tak ze jedna powie to a druga na odwrot, wiec nie ma co sie denerwowac, ja mam schizy bo co rusz cos uslysze albo przeczytam i od razu mysle ze u mnie tez tak bedzie ale staram sie z tym walczyc, potem przez stresy dziecko mi nie bedzie spalo dniami i nocami i co zrobie? ;D

Dzięki za pocieszenie , właśnie staram sie nie myśleć o tym co usłyszałam , ale jakos mi nie wychodzi :wściekła/y:
A co do rozmiarów to juz mam 75 d a co będzie po porodzie to niewiem :-D ale mam pocieszenie dla tych co będą mamusiami po raz pierwszy ja przed pierwsza ciążą miałam 75 a a teraz przed trzecią ciążą 75 c więc rosło i zostawało po troszku po każdej z ciąż to nie wyobrażam sobie co teraz będzie po tej ciąży :szok: ale mąż sie cieszy hehe

moje urosły i zostały po ciąży. Teraz mam 70 E. Niestety dobrze wyglądają tylko w staniku:( Jak po drugiej ciąży będzie jeszcze gorzej to pójdę pod nóż:D

reklama
wiolcia myslisz ze jak minie 13 tydzien to sie nie bedziesz martwic haha chcialabys... potem bedziesz kombinowac kiedy poczujesz ruchy, potem czy ci sie szyjka nie skraca, potem czy wystarczajaco duzo sie rusza, potem ze rusza sie za duzo potem ze bedzie ciezki porod, potem ze beda kolki, potem ze za pozno raczkuje lub nie tak jak ty sobie wyobrazalas potem ze sie przewroci i sie potlucze wiec w skróce odkąd zobaczylysmy dwie kreski cale zycie zamartwiania sie przed nami ale trzeba pamietac zeby nie przesadzac i nie doprowadzic sie do jakies depresji czy niepotrzebnej histerii ;-)

Hehehe niezle sie nasmialam :)) Chyba masz calkowita racje ^^ Narazie to ja chce trzymac w rekach zdrowa i urocza dzidzie :) to wtedy moge sie i martwic :) A jak narazie ciezko mi uwierzyc w szczescie, ze ciaza w ogole jest :)

Do góry