a ja sobie ogarniam pranko, potem sniadanko i przygotowywanie salatki z kurczaka i golonki hehe
Ja zdecydowanie zaczęłabym dzień od ogarniania śniadanka nie prania hehe
W ogóle oczywiście wczoraj nic nie posprzątałam w tych szafach tylko spod biurka powywlekałam jakieś rupiecie na środek pokoju i leżą.... najchętniej bym to wszystko robiła jak się budzę w nocy.... mam wtedy tyle chęci do robienia że szok, a jak się budzę rano to jak z krzyza zdjęta stara baba, tu strzyka tam strzyka wszystko boli, a co tu dopiero mowić o energii......
W ogóle mi się chyba wicie gniazdka uruchamia, siedze tylko i w kółko myśle gdzie wstawić łózeczko, jak przemeblować pokój, poszłabym na jakieś mega zakupy żeby już wszystko mieć, chciałabym żeby kącik dla maluszka mojego słodziutkiego był już gotowy.... ale na myśleniu się na razie kończy ( czytaj wyżej - nie mam siły
muszę męża zagonić może do tych szaf..... Jak wróci od lekarza..... bo go od pół roku boli gardło.Salomii pamiętasz jak pisałam że "ma" anginę?? dawno temu.... to właśnie od wtedy go boli ponoć heheh
AAAA się spytać miałam... czy Was też może boli brzuch okresowo?? mnie od jakiegoś czasu chyba co noc boli, dlatego chyba że najbardziej czuje w chwili zaraz po obudzeniu, ale mam wrażenie że ten ból utrzymuje się od nocy do rana.... rośnie mi macica pewnie prawda??
i w ogole poszlam wczoraj realizować recepte i baba do mnie mówi " ale tu nie ma regonu na pieczątce", co mnie to... se myślę. I się okazało że mi nie może leków bez regonowej pieczątki sprzedać na ryczałt, tylko po normalnych cenach - czyli że za lutkę zamiast 3,2 zapłaciłabym 28 zeta.... Cordafen to nawet nie wiem ile. I mówi do mnie ta baba " to niech pani idzie do lekarza, może np do przychodni....." , no myślałam że jej w pysk dam
już się rozpędzam do przychodni.... no nic tak czy siak zadzwonię dziś do tej mojej gin, może akurat gdzieś przyjmuje to by mi wypisała nową receptę z regonową poieczątka... paranoja....