reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Laskę znam jedną, która się uczy, ale z wielkopolski :-D

Ja myślę, że spokojnie dasz radę z tym pomysłem. Trochę rozgłosu i będzie pięknie!!!

reklama
hej

Słuchajcie zamknęli u nas most , nie mamy przejazdu na Poznań. jakaś katastrofa .

Wiatr dzisiaj straszny, nie lubię takiej pogody.

Zapominajko jak malutka? jaki macie wózio?

Kaja laptop już zrobiony ? Jak sobie radzisz? Marysia juz w domu ?

Ostatnia edycja:
Ola, Agaciu.. Jakos ogarniam. Wlasnie skonczylam porzadki w garderobie, na wierzch co letnie, pod spód co zimowe. Nakarmilam maluchy, Sonia dokazuje, Fabian spi..Powyciągalam im sondy wczoraj, bo wisza im takie gó..na z nosa, ale teraz wiecej czasu zajmuje mi karmienie, butla musze krecic bo zasypiaja..sonda, wstrzyknelam i tyle. Ale koniec , rosna, jedza, won z rurami:-D.. Kompa nie zrobie tutaj, bo mi krzykneli 4 tys koron, kuźwa, pogielo ich. A w Pl zaplace polowe. Wiec zawioze go w czerwcu. Wiec tel poki co..

Kajka Ty to jesteś dzielna babka...brawo....

Zapominajka super że malutka to dobrze współpracuje z mamą a jak Iggy i jego reakcja na siostrzyczkę???

Dzień dobry;

Iggy przeszczęśliwy, choć zwraca na siebie uwagę, więc momentami łatwo nie jest.

A Matylda cycki lubi, ale butlę też niestety. Na razie posiłkuję się 2x dziennie mm bo by mi cyce odpadły chyba. Ale mam nadzieję, że z czasem odejdziemy od tego.

Witajcie

Zapowiada się ładna pogoda.

Co tutaj takie pustki :szok:

Madziu Lenka jest przesliczna :tak:
Zapominajko a jak Ty się czujesz?

Kaja Marysia już w domu?
Asiulka jak Zuzia?

Od 3 dni biorę się za prasowania to masakra jakaś.
A dzisiaj no nawet nie chce mi się myśleć.
Planowaliśmy 4 maja lecieć do Włoch a niestety chyba nie wyjdzie bo dowodu jeszcze Mateusza nie ma.

Hejka kochane:)

Witam po malej przerwie....

My ciagle bez wozka, w paitek jego kupno nie doszlo do skutku, bo babka nie odbierala telefonu, pozniej zadzwonila 2 godz po fakcie jak Kamil juz wrocil do domu....podziekowalam....;/

Poza tym mielismy te urodzinki Emily i naszego przyjaciela i weekend szalenie szybko zlecial:)

Do tego moja mama dzisiaj leci z Heńkiem do Polski....mial lecieć sam Heniek ,ale trzeba wyjaśnić prawe tego pustego teraz mieszkania.... przyznam szczerze,ze jestem troszkę zła...bo lecą na dwa miesiące...moze zdarza przed porodem...;/ na sam koniec bardziej byłaby mi potrzebna pomoc ze srony mamy, nawet jakby cosik sie działo ,żeby zajęła się Mariczką... do tego czy gdzies podjechac czy załatwić....aj szkoda słow...;/

Plus tej sytuacji jest taki ,ze moj brat sie dzisiaj wyprowadza do nich wiec bede miala w końcu święty spokój....

do tego kompletuje ciuszki dla malutkiej i inne wynalazki... czas tak szybko leci....

Zapominajko Matylda jest przesliczna....przeurocza...cudeńko małe:) Ciesze sie, ze macie sie dobrze i malutka cudownie je:)

Kajaczku
Twoje maluszki sa juz takie duze:) szok....wygladaja przeuroczo, a Ty.....laseczko jak zawsze pieknie:*** dzielna nasza:*

Asiulka no wlaśnie jak tam Zuzia??? juz lepiej?

Agaciu moze na dniach dojdzie....trzymam kciukasy:***

Madziu
a Twoje dziewczyny fantastyczne:)))))

Zanplo
a Ty gdzie sie ukrywasz??? jak sie czujesz?/?

Pyciolku tak samo, jak tam początki???? jakies dolegliwosci???

reklama
Agaciu czuję się dobrze. Szwy mnie ciągną trochę, ale w pt już będę miała wyciągane.

Kana ty już 7 miesiąc :szok:
Faktycznie szkoda, że twoja mama akurat teraz wylatuje. Chociaż jak się maluszek urodzi to też pewnie pomoc wam się przyda.

Do góry